biri bu adamın problemini söylesin

neden diyeyim kocamı çok seviyordum, ama ozamanda böle değildi yani ilk seneyi saymazsak tabi ozaman da her an yanında olmamı isterdi gerçekten çok ilgili bir adamdı, ilk seneden sonraysa sen bana ilgi göster demeye başladı sen evdesin yorgun olduğumda senin beni baştan çıkarman gerekir falanlar filan, uzman düşünüyorumda çok para isterler diye ne bileyim off ne uğraşacam durumumuzda yok verecem paraya yazık çocuğumun bin tane ihtiyacı varken inceldiği yerden kopsun oda zamanla soğur rahat bırakır diyorum,

EŞinizin size karşı ilgisizliğinden çok dertlisiniz tanıdığınız kişi rahatsız olduğu konuyu size anlatmış ve derdinize dert katmış bence bu yüzden sinirlisiniz. Size kendimden bir örnek vereyim nişanlım bazı dönemler çok ilgisizleşiyor ben bu durumdan yakınmaya başladığımda kendini savunmaya geçiyor şöyle yapıyorum böyle yapıyorum ilgisiz değilim diye söylüyor. ILgisiz davrandığının farkında bile olmadığını görüyorum biz kadınlar hep ilgi bekleyen varlıklarız ama erkekler bunun farkına zor varıyor farkına vardıklarında da aşırı bir ilgi alaka... Evet biz daha yolun başındayız sizin durumunuz çok farklı küçük bir bebeğiniz var eşinizi rahatsız olduğunuz konu hakkında uyarın yapmaya devam ederse o zaman başka şeyler düşünürsünüz. Derdinizi eşinizle konuşarak halletmeye çalışın tavşan daha küsmüş dağın haberi yok durumu olmasın.

tam olarak bilemezsin anlatan kişi yanlışta anlamış yada yuva dağılmasın diye bana sonradan bölede söylüyor olabiliyor hani onun yüzünden olmasın diye bende aradayım bilmiyorum,

Yorgun oldugumda sen beni bastan cikar ne demektir?
Esiniz bir haltlar karıştırmis anlaşılan...

Neyse zaten o olay gecmis gitmis
Esinizin durumu da siz kendinizi geri cektiniz ya ondan boyle.
Ya da o zamanlar yediği haltlardan size firsat kalmıyordu
Simdi kimse yok, size eli mahkum...

tam olarak bilemezsin anlatan kişi yanlışta anlamış yada yuva dağılmasın diye bana sonradan bölede söylüyor olabiliyor hani onun yüzünden olmasın diye bende aradayım bilmiyorum,

bence arada kalarak hem evliliginize hem de kendinize zarar veriyorsunuz.
belki esiniz baba oldugu icin daha sevecen bir insan oldu ama siz bunu farklı yorumluyorsunuz... belki siz bu olaydan ötürü tesadufen uzaklasınca aranızdaki iliski birden kacan kovalanıra döndü. hicbirimiz bilemeyiz.

once kendiniz icin bir iyilik yapın ve bir uzmana basvurun. acık acık her seyi anlatın.
doktorlara ne kadar utansak da saglık icin soyunuyor rontgen vs cekiniyorsak bu anlatma olayını da oyle dusunun.
sonra da konusmalarınız dogrultusunda evliliginizle ilgili diger sorunlardan da bahsedersiniz ve esinizle beraber gidersiniz.
belki sorun sandıgınız kadar cözülemez degildir...

ek: asıl problem o olayı anlatan kiside bile olabilir. belki hayal kurup uydurdu? boyle huyları olup olmadıgını bilmek icin o kisi ye bir sure gozleme alın. burada deseydiniz ki bir tanıdıgım bana kocam icin böyle böyle dedi... biz de inanılır sey degil. belki yalan soyluyordur vs diye yorum yapabilirdik ama su an gercekliginden sizin bile emin olamadıgınız birsey icin kim ne diyebilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…