- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
-
Bunu babama nasıl anlatacağım işte sorun da buokul belirlemiyor ben birebir şahidim. Eşim üniversite mezunuyken ben ikinciye başlıyorum ee? İyice uçalım profesör olsam nolcak yani mesela? Hiçbi şey. Ne değişir ki. Aşık olduğum adamlayım her gün daha çok seviyorum. Benim içinde elinden geleni yapıyor hatta daha fazlasını. Diploma nedir ki? Çok gördüm iki diplomalı öküz.
Ben evlenmek istiyorum demedim biri var dedim. Ve eğer söylemezsem o zaman kıyamet kopardı annem çok daha önceden biliyordu 1-2 aydır biliyorum dedi bana neden söylemedin diye kızdı babam devam edeceksen de bilgim olsun diyor.
Okuduğum şehre gelince aradım ben geldim diyecektim açmadı annemi aradım özür dileyip bitirecekmişssin bu işi dedi yani benimle konuşmuyor.Aslinda baban seni cokta zor durumda birakmamis. Iyi dusun karar ver demis. Kotu birseyde degil. Sende iyi dusun karar ver. Baban illa yok dememism evet dersen beninsil dememis.
Kendine dert etme. Okadar buyuk sorun yok ortada.
Ben evlilik demedim ki haberi olsun istedim arkamda olmalarını destek olmalarını ben babamdan birşey saklamayı sevmiyorum.Katılıyorum , ben de üniversite flörtümle evlenmedim. Konu sahibesi de belki 1 yıl daha çıkıp ayeılıcak, 21 yaşında evlilik diyip ortalığı karıştırmanın alemi yok.
O ileriyi düşünüyor direkman o yüzden böyle davramıyor. Ben babama dedim herşeyden önce okulum diye. Evlilik falan çok erken dedim.o zaman sizde burada yazdığınız şekliyle söyleseydiniz.. böyle böyle biri var görüşüyoruz ama henüz ne olur ne olmaz bende bilmiyorum .. ondan bundan duyma diye söylemek istedim şeklinde olaya girseydiniz..
adam niye evlenince evi sen mi geçindireceksin moduna girsin ki o zaman..
Yarın gidecek umarım öyle olur. Lisesi bitince çıraklıktan sadece sınava girerek alacak belgelerini.Bence sevgılın babanla knussun duzelır hersey ayrıca ascılarda ıyı para kazanıyr ulke sartlarına gre
Anlatamazsın. Baban durumu kabullenecek ya da sen mecburen vazgeçeceksin malesef. Çünkü bu bakış açısı değişmiyor. Bizim maaş farkımız bile tanıdıklarım tarafından aylarca konuşuldu mesela. Bi insanın kafasını değiştirmek çok zor.Bunu babama nasıl anlatacağım işte sorun da bu
okul belirlemiyor ben birebir şahidim. Eşim üniversite mezunuyken ben ikinciye başlıyorum ee? İyice uçalım profesör olsam nolcak yani mesela? Hiçbi şey. Ne değişir ki. Aşık olduğum adamlayım her gün daha çok seviyorum. Benim içinde elinden geleni yapıyor hatta daha fazlasını. Diploma nedir ki? Çok gördüm iki diplomalı öküz.
Uzgunum. Pekte dogru bir davranis degil. Babaniz iyiliginizi istiyordur ama baski ile olmaz boyle seyler ki heleki oglanin kotu bi huyu yoksa.Okuduğum şehre gelince aradım ben geldim diyecektim açmadı annemi aradım özür dileyip bitirecekmişssin bu işi dedi yani benimle konuşmuyor.
Babam şimdi aradı ya ben ya o tercihi yap dedi yoksa seni hayatımdan çıkartırım dedi annem de yanında ağlıyor. Ben böyle devam ettiremem ailem bu kadar üzülürken.
Babam şimdi aradı ya ben ya o tercihi yap dedi yoksa seni hayatımdan çıkartırım dedi annem de yanında ağlıyor. Ben böyle devam ettiremem ailem bu kadar üzülürken.
Gerçekten bitti arkadasından iş çevirmek istemiyorum. Ama bizim için bitmedi biz hala çok seviyoruz. Ben ona şu dakika evlenelim desem koşup gelir. Karakteri de o kadar güzel ki.baban yarın çocuğa para verip kızımın peşini bırakacaksın ülenn dese şaşırmam. sen ayrıldım de ayrılma. ya ilerde çok pişman olursan o ne olcak. kötü karakteri yoksa gerek yok ayrılmana. o arada da iyice tanı. seni seviyo mu ,evlilik hakkında ne düşünüyo, hayatı nasıl geçirmeyi planlıyo vs öğren
Okulmuş.Senin sevgilinden üstün olduğun tarafın ne ben onu anlamadım. Para da, maaş da ya da okulda üstünlük mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?