Biri fake hesaptan mesaj atmış (eski sevgilim)

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Kızlar bana 2 hafta önce facebooktan biri mesa atmış profil böyle kaslı falan tam tuzağa düşürmelik yani bakınca yakışıklı biri duruyor. Neyse kapak fotoğrafından falan şüphelendim yabancı gibi duruyordu. Ama fotoğraflarında beğeniler var baya, türk gibi diğer fotoğrafları. Neyse bana "siman çok tanıdık seni çıkarsam harika olucak" gibi bir mesaj atmış cevap vermedim. Ama ayrıldıktan 10 gün sonra böyle mesaj gelmesi kıllandırdı eski sevgilim olduğunu düşünüyorum. Kim kandırmaya çalışacak beni fake hesapla.

Bu şüphelendiğim kapak fotoğrafını arattım google görsellerden cidden yabancı biri çıktı. Yani bu bana mesajnatan gerçek bir kişi olsa sahte fotoğraf neden koysun? Bir de aynı ismi instagram'da arattım iki farklı hesap çıktı ikisi de 4 takipçili falan. Emin oldum artık gerçek görünümlü fake hesap olduğuna sizce napayım? Onun fake olduğunu anladığımı belirten bir mesaj atayım mı? Bir de eski sevgilim kendi ayrılmak istedi neden beni denemeye çalışıyor?

Bulaşma hiç.. Eski sevgilindir muhtemelen.. Yer yapıyo aklınca.. Bu tuzağa gelme..

Kendi bitirdi ayrılırken senden sogudum o lafınla bile dedi. Şimdi de beni denemeye çalışıyor anlamıyorum cidden çok tuhaf
Anlaşılmayacak bir şey yok,kendini o kadar önemsiyor ki ,istediği zaman istediği kişinin hayatına müdahil olma hakkını kendinde görüyor.
Dürüst olan insan,kusura bakma hataydı,barışalım der.
Bu fake hesaptan sizi deneyecek aklı sıra.
Mantıklı insan işleri değil bunlar,zaman kaybı sadece.

Bence cevap verme, hic bisey olmamis gibi yap. Oysa kudurur. O degilse de zaten fake
Anlaşılmayacak bir şey yok,kendini o kadar önemsiyor ki ,istediği zaman istediği kişinin hayatına müdahil olma hakkını kendinde görüyor.
Dürüst olan insan,kusura bakma hataydı,barışalım der.
Bu fake hesaptan sizi deneyecek aklı sıra.
Mantıklı insan işleri değil bunlar,zaman kaybı sadece.
Görüldü yapacagım sadece görüp cevap vermediğimi anlasın

Muhatap olmaya değmez.. Engeli bas gitsin bence de... Fake bi insan o yada değil hic bi cevap elde edemessin sonunda hem eski eskide kalmış önündeki maçlara bak salla gitsin tatlım...

Back
X