Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
Kızlar bana 2 hafta önce facebooktan biri mesa atmış profil böyle kaslı falan tam tuzağa düşürmelik yani bakınca yakışıklı biri duruyor. Neyse kapak fotoğrafından falan şüphelendim yabancı gibi duruyordu. Ama fotoğraflarında beğeniler var baya, türk gibi diğer fotoğrafları. Neyse bana "siman çok tanıdık seni çıkarsam harika olucak" gibi bir mesaj atmış cevap vermedim. Ama ayrıldıktan 10 gün sonra böyle mesaj gelmesi kıllandırdı eski sevgilim olduğunu düşünüyorum. Kim kandırmaya çalışacak beni fake hesapla.
Bu şüphelendiğim kapak fotoğrafını arattım google görsellerden cidden yabancı biri çıktı. Yani bu bana mesajnatan gerçek bir kişi olsa sahte fotoğraf neden koysun? Bir de aynı ismi instagram'da arattım iki farklı hesap çıktı ikisi de 4 takipçili falan. Emin oldum artık gerçek görünümlü fake hesap olduğuna sizce napayım? Onun fake olduğunu anladığımı belirten bir mesaj atayım mı? Bir de eski sevgilim kendi ayrılmak istedi neden beni denemeye çalışıyor?
Bu şüphelendiğim kapak fotoğrafını arattım google görsellerden cidden yabancı biri çıktı. Yani bu bana mesajnatan gerçek bir kişi olsa sahte fotoğraf neden koysun? Bir de aynı ismi instagram'da arattım iki farklı hesap çıktı ikisi de 4 takipçili falan. Emin oldum artık gerçek görünümlü fake hesap olduğuna sizce napayım? Onun fake olduğunu anladığımı belirten bir mesaj atayım mı? Bir de eski sevgilim kendi ayrılmak istedi neden beni denemeye çalışıyor?