- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Bir daha nasılsın demem kafama takmamBirine nasılsın diye sorduğunda sizin nasil oldugunu sormayan insanlara karşı ne yapıyorsunuz? Bu durum ilk defa eltimle yasandı. Nasılsın x abla dediğimde iyiyim teşekkürler deyip geçti. Sen nasılsın diye sirmsk yok. Ve en yakın arkadaşım sormuştu nasılsın x abla diye çok şükür deyip geçti. Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz? Nezaketen de olsa sen nasılsın diye sorması gerekmez mi?
Gerekir ben gıcık oluyorum böyle durumda benim eltim yok ama iş çevresinde böyle durumlarla karşılaşıyorumBirine nasılsın diye sorduğunda sizin nasil oldugunu sormayan insanlara karşı ne yapıyorsunuz? Bu durum ilk defa eltimle yasandı. Nasılsın x abla dediğimde iyiyim teşekkürler deyip geçti. Sen nasılsın diye sirmsk yok. Ve en yakın arkadaşım sormuştu nasılsın x abla diye çok şükür deyip geçti. Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz? Nezaketen de olsa sen nasılsın diye sorması gerekmez mi?
Hayir yüz yüzeyken bana soruyor, telefonda özellikle sormuyorBenim en cok gerildigim durumlar. Ozelliklede bayramda seyranda kalabalikta on kisi varsa hepsi birbirine soruyor. Eger daha once karsimdaki kisiye nasil oldugu sorulduysa bende tekrar sormuyorum "iyiyim sagolun" deyip geciyorum. Esim hep kizardi niye sende sormuyorsun diye. Kimse takilmiyor zannediyordum. Demekki onbirinci kezde olsa sormak lazimmis
Sizde kalabalik bi ortamdaysaniz ve zaten size baskasi sormussa eltiniz tekrar sormamis olabilir
Ben de konuşmayı pek sevmem herkesle ama bir ortamda da “iyiyim siz nasılsınız” demek bu kadar zor olmamalı yaaBirine nasılsın diye sorduğunda sizin nasil oldugunu sormayan insanlara karşı ne yapıyorsunuz? Bu durum ilk defa eltimle yasandı. Nasılsın x abla dediğimde iyiyim teşekkürler deyip geçti. Sen nasılsın diye sirmsk yok. Ve en yakın arkadaşım sormuştu nasılsın x abla diye çok şükür deyip geçti. Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz? Nezaketen de olsa sen nasılsın diye sorması gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?