Biri rüyasında sizin çocuğunuzun olduğunu gördüyse..

Ben arkadaşımı görmüştüm rüyamda, kız bebeği olmuştu. Aradım arkadaşımı şüpheleri varmış 2 gün sonra regl günüm dedi. 2 gün sonra test çıktı, hamile :) Gerçi oğlu oldu ama olsun

sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez. senin rüya tam zamanında çıkmış bizimki ne olacak merak ediyorum. hayırlısı :)

Hayırlısı canım. ben hamile olduğumu halama söylediğimde ben rüyamda gördüm oğlun olacak demişti, gerçekten oğlum olacak :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) bu ay bende his olarak hep olucak inş dedim ama psikolojikde oluyo onun için umutlanmak istemiyorum inş rüyaları hayırlısıyla bende de çıkar. umut işte Allahtan ümit kesilmiyor. seninde bi duanı alırım artık hamilelerin duası kabul olur. inş bu ay yaxarım hamileyim diye :)

İnşallah tez zamanda müjdeli haberi alırısın canım Amin.

valla ben 1,5 yıldır ugrasıyorum bebıs ıcın. tedavı goruyoruz. bu ay olmus kayınpederımı gordum ruyamda kı hıc gormedım normalde bıoz evlendıgımızde coktan olmustu. esımın kucanda bebek vardı ben yatıyodum yatakta babasına baba baba oldum ben cocugum oldu dedı kayınpederde bılıyom bılıyom Mustafa geldı dedı. ben cok etkılenmıstım o zaman bakalım beklıyorum bata 4 gun kaldı cıkarsa eger soylerım hemen

Ayy inşallah benimde 5 gün var inşallah bu ay aynı anda haber veririz Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin. bende 3,5 senedir uğraşıyorum 3 tane aşılama yaptırdım eşim ameliyat oldu falan 6 aydır bıraktım dinleniyorum hayırlısıyla olur en kısa sürede inşallah:)

İnşallah tez zamanda ruyan gerçek olur

Amin canım inşallah :)) en kısa zamanda hayırlı bir şekilde sana da nasip olur inşallah :))

Evet kızlar konuya yenilerini ekliyorum :) bu topiği açtıktan sonra biri daha oğlum olduğunu görmüş ve bi tanede beni hamile gören çıktı hayırdır inşallah :)

hamile kalmadan 2-3 ay önce benide rüyasında görenler olmuştu hemde benim yakınım vs. bile değil o zaman amann rüyadır demiştim ama bikaç ay sonra hamile kalınca şok geçirdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…