• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri sizin çocukluk resminizi başkası sansa ne yapardınız ?

Insan insana benzer diye bir tabir var hiç duydun mu? Bence çok takılmamak lazım
Mesela beni teyzelerimin kızlarına çok benzetirler. Birgün hastaneye gitmiştim ve hiç tanımadıgım bir kadın gelip bana sen x'in nesi oluyorsun ne kadar benziyorsunuz demişti. Benim teyzemin kızı olur.
Çocuklugumun gectigi mahalleden taşınmıstık. Bir başka teyzemin kızı da yıllar sonra o mahalleye taşındı. Teyzemin kızını görenler benim geldigimi sanmışlar.
Böyle şeyler olabiliyor. Yaşın daha küçük gibi bence böyle konulara çok takılıp da kendini yıpratma.
Insan insana benzer diye bir tabir var hiç duydun mu? Bence çok takılmamak lazım
Mesela beni teyzelerimin kızlarına çok benzetirler. Birgün hastaneye gitmiştim ve hiç tanımadıgım bir kadın gelip bana sen x'in nesi oluyorsun ne kadar benziyorsunuz demişti. Benim teyzemin kızı olur.
Çocuklugumun gectigi mahalleden taşınmıstık. Bir başka teyzemin kızı da yıllar sonra o mahalleye taşındı. Teyzemin kızını görenler benim geldigimi sanmışlar.
Böyle şeyler olabiliyor. Yaşın daha küçük gibi bence böyle konulara çok takılıp da kendini yıpratma.
aranızdaki yaş farkı kaçtı

Beni eskiden yakın arkadaşımla benzetirlerdi hatta "kardeş misiniz" derlerdi. Fiziken alakamız yok ama elektrik meselesi herhalde, benzetenler olurdu. Ben 1.72yim arkadaşım 1.50. Size göre oturup ağlamam falan lazım herhalde.

bebeklik degil
Amannn sansın ne olcak ki ?? Buna mı takıldın hiçte bozulmam büyük ihtimal fotoğrafta bi akrabayla benim bebekligim karışmış olabilir.

Yani söyle aynı binada yasıyoruz aynı dönemlerde doğduk, ama fotoğraftaki bebek tam olarak kim bilmiyoruz ? Çünkü üstünden baya geçmiş bebekler hep birbirine benzer

Valla benimde kafam karıştı :confused:
bebeklik degil çocukluk

Benim de öyle oluyordu çok. Sıkıntı değil. Çocukluk dönemlerinde çok zayıf tatlı bir şeymişim bazı fotoğraflarda bu über bir seviyeye ulaştığı için o fotoğrafları görenler bi fotoya bir bana bir fotoya bir bana bir fotoya..... Ve cidden bu sen misin moduna giriliyor. Tabi bu çok da kafa yorulacak bir durum değil çocukluk çocuklukta kaldı. Çocukken 6 yaşında 17 kiloymuşum şimdi 21 imde 56 kiloluk danayım ee tabi değiştik bu sırf orada güzel şimdi çirkin olayı da değil. Basite indirge, benzemiyor. Benzemek zorunda değil ki.

Çok basit bir konuya kafa yoruyorsun.
direk o sandı diyorum benim çocukluk resmimi .olay bu

benzemeyi sormadım yukarda ki olayı siz yaşasanız tepkiniz ne olurdu dedim
:confused:
xenforo-smilies-kk38.gif
xenforo-smilies-kk38.gif
xenforo-smilies-kk38.gif

direk o sandı diyorum benim çocukluk resmimi .olay bu

Mümkündur canım kötüye yorma birbirine benzeyen onsan çok fazla. Çalıştığım yere 2 sokak ötede başka bir mağazada çalışan kız bana benziyormuş her gelen x sen değil misin neden çıktın öbür taraftan diyordu. Aynı şekilde kıza da benim adımı söylüyorlarmış. Kız merakından beni görmeye geldi. İkimizin de tepkisi yok canım neremiz benziyor.. ama insanlar benzetiyor işte. Çift yaratılmış mı dersin artık bilemem.

Mümkündur canım kötüye yorma birbirine benzeyen onsan çok fazla. Çalıştığım yere 2 sokak ötede başka bir mağazada çalışan kız bana benziyormuş her gelen x sen değil misin neden çıktın öbür taraftan diyordu. Aynı şekilde kıza da benim adımı söylüyorlarmış. Kız merakından beni görmeye geldi. İkimizin de tepkisi yok canım neremiz benziyor.. ama insanlar benzetiyor işte. Çift yaratılmış mı dersin artık bilemem.
canım benimkinde olay bu degil ki fotoğrafımı o sandı bütün çocukluğum boşa gitmiş gibi hissediyorum

Back
X