• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri sizin çocukluk resminizi başkası sansa ne yapardınız ?

Konularının hepsi takıntılıkla alakalı. Doktor değilim teşhis koyamam ama bence çok acil tedavi olman lazım.

Ece bacı
Konun kaç kez kiblendi haberin ola.
Haydi şimdi kapanmadan güzelce anlat bakalım .

Sen ne tepki verdin?

Gelipte buraya tek cümlelik konu açmam mesela.kafaya da takmam .ama senin gibi basit benzerlikler için bu kadar takıntı yapıyorsam doktora görünürüm.çünkü haftalardır açtığın bu ve benzeri konularının hiç biri problem edilecek kafaya takılacak konular değil.senin birilerine benzetilmen tuhaf değil senin bunları takıntı haline getirmen tuhaf.hayır bir de neden şüphelendiğinden bahsetmiyorsun siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz diye soruyorsun ,biz konunun ne olduğunu bilmeden nasıl yorum yapabiliriz.

Yeter artik ya psikolojin bozulmus git bi tedavi ol gordukce benim sinirlerim bozukuyor

Bizim de öyle oluyor canım. Ne kadar etkilidir bilemem ama annesi sana çok bakmıştır sana benzemiştir derler.
Benim annem bana hamileyken (hamile olduğu bilmiyormuş o sırada) otobüste küçük bir kız görmüş ve keşke böyle bir kızım olsa demiş. Ben 3 4 yaşımdayken hep derdi böyle şeylere inanamazdım ama o kız sana çok benziyor derdi.
Kan bağımız olmadığı halde benzetmiş.
Sınıfta bir kız vardı onunla beni de çok benzetirlerdi ortaokuldayken. Ben hiç benzetemezdim gerçi onu ama ne bilim normal yani
canm benzemeyi takmam.ama benim cocukluk resmimi baskası sandı bu çocukluğuma hakaret degil mi

Bence takıntıdan öte başka durumları var konu sahibinin. Ama yeteri kadar detay hatta hiç detay vermediği için konuları anlayamıyoruz, tek kelimelik sorduğu için saçma geliyor bizlere.

ben seni hatırladım yine mi aynı mevzun demeyeceğim çünki tedavi olmadıkça bu böyle sürüp gidecek.daha çok konunu okuyacağız burada.daha çok dalga geçilecek seninle.

lütfen buraya konu açarak harcadığın zamanı tedavin için harca.

Back
X