- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 38
- Konu Sahibi ececansuece
Konularının hepsi takıntılıkla alakalı. Doktor değilim teşhis koyamam ama bence çok acil tedavi olman lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gidişle sayesinde bizim üzerimize atacaklarAllahını seven üzerine psikiyatrist atsın..
Tipimi ...... !!! demiştir zaarEce bacı
Konun kaç kez kiblendi haberin ola.
Haydi şimdi kapanmadan güzelce anlat bakalım .
Sen ne tepki verdin?
canm benzemeyi takmam.ama benim cocukluk resmimi baskası sandı bu çocukluğuma hakaret degil miBizim de öyle oluyor canım. Ne kadar etkilidir bilemem ama annesi sana çok bakmıştır sana benzemiştir derler.
Benim annem bana hamileyken (hamile olduğu bilmiyormuş o sırada) otobüste küçük bir kız görmüş ve keşke böyle bir kızım olsa demiş. Ben 3 4 yaşımdayken hep derdi böyle şeylere inanamazdım ama o kız sana çok benziyor derdi.
Kan bağımız olmadığı halde benzetmiş.
Sınıfta bir kız vardı onunla beni de çok benzetirlerdi ortaokuldayken. Ben hiç benzetemezdim gerçi onu ama ne bilim normal yani
ben şuan kafama takıyorumsen ne tepki verdin E ececansuece
geçermi oluncaTatlim tedavi olmaktan neden kaciyorsun?
Sanada yazik be kuzum..
Valla bu siteye psikolog lazım.
Bizi rehabilite için.
Bazen duvarlara kafa atasım felan geliyor.
Kendimi kesesim.
Altıma edesim.
Öfff :)
Niye hakaret olsun frankeştayna mı benzetti sanki yahu?canm benzemeyi takmam.ama benim cocukluk resmimi baskası sandı bu çocukluğuma hakaret degil mi