- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
- 53
- Konu Sahibi asksarhosuyum
-
Sadece o seni çok istiyor diye mi etkilendin ?
Ben biraz mantığımla hareket eden biriyim o yüzden bu kadar ilgilenmesi beni dinlemesi mutlu etmeye çabalaması çok hoşuma gidiyor gerçekten mutlu olmam için çaba sarfeden belki de ilk erkek çünkü dürüst ve gerçek her şey sahtelik yok..
Anlıyorum ama denemeden de nasıl olacağını bilemezsin ki .Belki çok güzel bir ilişkiye yelken açmış olursun belki de ortak noktalar haricinde birlikte olmanız dışında büyük bir bütünlük sağlanamaz.Ama bunu ikinizde bilemezsiniz bence denenip görülmeli :)
Kafamızda yaraytığımız dört dörtlük adamı bulmamız mümkün değil. Mutlaka elsikleri olacaktır. Hem biz dört dörtlük müyüz ki öyle birini bekleyelim. Kafanda bi liste yap( ya da yaz) eksileri ve artıları. Beğendiğin ve beğenmediğin yönlerini sırala. Ne taraf daha kabarıksa ona göre karar ver.
mantıklı hareket etmen çok güzel
mutlu oluyorsa aşk da olur merak etme yeter ki sen kendine bunu alıştır
sende hoşlanıyorsun o halde kendini koy ver gitsin
Valla böyle hediyeler vs. ler ilgili biriyle tanışsam cidden bende artık şans vericem...hayatım boyunca bir erkek ne çiçek aldım ne de hediye...denemeye değer...senin için sigarayı bırakması bile değer verdiğini gösterir
Arkadaşlar uzun zaman önce biriyle tanıştım kedim sayesinde tanıştık onunda bir köpeği bir kedisi var benim gibi çok seviyor hayvanları ortak yönlerimiz var ve aşırı ilgili bana karşı hediyeler vs gönderiyor sevgili olmamamıza rağmen bir dediğimi iki etmiyor konuşma bittiğinde görüşürüz den sonra mutlaka seviliyorsun kelimesini ekler ben çok ilgiden boğulan biriyim ama beni sıkmadı diyebilirim tip olarak iyi süper değil ama idare ederin üzerinde boyu birazcık daha kısa olsaydı daha iyi olurdu her neyse kararsızım geçen gün ilanı aşk yaptı ben konuyu değiştirdim aslında artık adam gibi bir ilişki istiyorum yaşım geldi evlilik istiyorum her şeyi bana göre ayarlayacak biri en azından şimdiye kadar bana onun sinyallerini verdi bu yönden çok hoşuma gidiyor gerçekten eskiden sigara içerdi benimle tanışınca ben sevmiyorum diye bırakmış ne yapmalıyım kabul etmeli miyim teklifi bu zamana kadar aşık olmadım olacağım da yok bu gidişle o kadar çok özellik var ki kafamda bir adam değil 2-3 adam lazım ki o özellikler toplansın şaka bir yana yardım edim yorum yapın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?