Biri var.

Bişey içinize sinmediyse doğru olan o değildir derim ben, ne zaman içimdeki ses acaba dediyse, hoşlanmadığım sonuçlar oldu. Hakkınızda en güzeli olsun

Bir kere yalanını yakaladıysan o iş bana yaş geliyor..

Bu konuda ben çok hassasım sanırım...

Bir de başkalarına güvenmesi bana normal gelmedi...

bana da gelmiyor. bir de gururuma dokunuyor ordan onu al burdan bunu al. ne bileyim. şimdiden başkasına muhtaç hale getirmiş durumda. ama kimseye muhtaç etmeyeceğim diyor. bu da bir çelişkisi. bu yalan konusunu bu akşam konuşacağım inşallah. sinek küçük ama mide bulandırır misali.

Bişey içinize sinmediyse doğru olan o değildir derim ben, ne zaman içimdeki ses acaba dediyse, hoşlanmadığım sonuçlar oldu. Hakkınızda en güzeli olsun

çok teşekkür ediyorum. sizin de en güzeli olsun inşallah. ben safımdır genelde. acaba da desem üstünü örterim. ama önceki evlilikte bunun bedelini ağır ödediğimden artık danışıyorum.

iyi ki varsınız kızlar, iyi geldi konuşmak.

olabilir neden olmasın,
bende gayet ilk evliliğimde devedeyken
2.eşimle önce eşek şimdide at tepesindeyiz.
sorun değil
gönüller bir olsun

Konuşsanda değişen birşey olacağını zannetmiyorum..

ya bir hafta oldu diyeyim. ben maddi konuları açmadım dahi kendi açıyor merak edeceğimi bildiği için. ben durdurmasam hemen evlenecek. direk her şeyi konuşuyor çok heyecanlı durdurmakta zorlanıyorum.
1 hafta mı? 1 haftadır tanıdığım adamla evliliğin e sini konuşmam. Yaşlarınız da çok büyük değil öyle.Bu acelesi nedir anlayamadım daha okul bitmemiş.

evet kesinlikle iyi tanıman lazım. kendini kaptırmadan artı ve eksilerini iyice görmeye bak derim ben.

Kesinlikle zamana yaymalısın, hemen evlilik kararı alma. Tanı gerekirse bu süreç uzun olsun, içine sinsin, ailesini, çevresini, arkadaşlarını filan iyice gör. Beyaz eşya konuşmak için filan bence çok erken bir hafta nedir ki, onlar hallolur bir şekilde, sen bu adamla anlaşabilir misin ona bak. İlişkinin başında herkes iyi yönlerini gösterir, zamanla tanırsın insanları. Annesiyle mutlaka yüz yüze görüş. Nasıl bir ailesi var iyice anla. Maddiyat önemli maalesef, ama para da mutluluk getirmez. Daha 24 yaşındasın çok da büyük değilsin, karşıma başkası çıkmaz diye düşünme. Duygularından da emin ol. Şimdi sana çok mantıklı geliyor olabilir ama sevgi olmadan bir evliliği yürütmek çok zor.

yok bana hiç mantıklı da gelmiyor. ben önce karakterlerimizi tanıyalım dedim bu beyaz eşyaya kadar konuştu düşünün. acilen evlenmesi gerekiyor galiba.

bu arada askerliğini tecil ettirmiş 2 yıl sonraya. o zamana askerlik belki kalkar yapmam diye seviniyor. bizim ailede askerlik yapmayana erkek gözüyle bakmıyorlar. tuhaf ya. bu akşam yemeğe çıkacağız. sonrasında zaman isteyip bitirdiğimi açıklamam en doğrusu gibi.

Askerlikle erkekliği bağdaştırmayın ama, belki onun bakış açısı böyledir, zaten en başından olumsuz şeyler hissediyorsan tabii uzatmanın anlamı yok. Bir de ne bileyim ben şunu yaparım bunu yaparım diye başlarda çok atıp tutan erkeklerden çekiniyorum. Önceden bir evlilik geçirmişsin bir de dikkatli ol canım.

dimi? ben ikna olmadıkça iyice de üstüme geldi. öğretmen de olabilirdim ama olmadım filan dedi. halbuki okulu uzatmış yani bu yalan. abartma oluyor. kim bilir neleri daha abarttı. çok strese girdim sağ ol canım dua edin bana..

yasiniz gecmemis bes cocukla ortada kalmamissiniz neden hemen evlilik odakli düşünüyorsunuz, yeni tanistiginiz biriyle evlenirken esyayi kim verecek nasil ayarlanacak falan bunlari konusmaniz pek hos kacmamis

yasiniz gecmemis bes cocukla ortada kalmamissiniz neden hemen evlilik odakli düşünüyorsunuz, yeni tanistiginiz biriyle evlenirken esyayi kim verecek nasil ayarlanacak falan bunlari konusmaniz pek hos kacmamis

evlilik niyetiyle tanıştırıldık. sevgili olalım diye değil. artı ben konuşmadım ben bu konuları kapattıkça o açtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…