Biri yol gostestersin lutfen ..

Ne acı bakıyorum buradaki çoğu yorum:yok sen ilk vurmuşsun, sen kafayı yemişsin,adamı rahat bırak, küfretmek yakışıyor mu vs. Evet tabi ki küfür yakışmıyor ama Türk erkekleri malum hayatta tek görevleri işe gelip gitmek, yiyip içip sevişip yatmak sanan bir topluluk. Kadın çalışıyorsa da ev işleri ve çocukla ilgili her şey onda çalışmıyorsa da. Tabi yapanlar var ama maalesef oda 'yardımcı olmak' kıstası altında kalan göz boyamalar. Yani asıl görev kadının mentalitesi. Hadi adamların işine geliyor böyle düşünüyorlar da kadınların bu kafada olmaları kendilerini sevmemelerini anlayamıyorum.
Konu sahibinin 2 küçük çocuğu var; orada taş olsa bebek ağlar anne yorgunsa kadın çıldırmadan dur canım bana ver der. Ama beyzade dokunmuyor. Sanki sabah işe gidip dünyayı kurtaracak. Çocuk annenin sadece sanki. 2. yi keşke bekleseydin biraz...Koca, kaynana yada büyükler çocuk çocuk demeyi iyi bilir ama ağladığında kimse yanında olmaz.
Agzina saglik.. insan bazen oyle bi duruma gelebilirki.. ilk vurmak kufur etmek.. anasini aglatirsin beee.. o koca bunlarin hepsini hak ediyo.. etki tepki meselesi tabii..olayin basladigi yer koca cunku.. yardim etse birazcik bu kadin bu noktaya gelmeyecek zaten. Bide ogle yemegine evde oyle mi? Zikkim yesin oyle koca yemek bile hak etmiyo.. bu defada.. koca kisisi para kazaniyo diye kafa utulerler..

Arkadaslar bugun kocam beni dovdu. Dun gece basladi cocugumuz 2 aylik . Dun asi oldugu icin uyumadi sabah dorde kadar uyutamadim uyku gozumden akti. Es kisisi hic duymamazliktan geldi donupte cocuga bir bakmadi bile yatti oyle . Saat 5e dogru gelirken ben sinirlendim cocuk agkarken bakmiycam artik yeter yoruldum diye soylendim.
Cekil diger tarafa ben sallayim dedi. O an tam dolmustum patladim. Kalktim vurdum yenimi aklina geldi sabah oldu sabah , uyudun oyle hafta ici oylesin hafta sonu oylesin biktim senden diye bagirdim. Daha bana millet 4 tane buyutuyo sen iki cocuga bakamiyon diyor bagirdim iyce diger odaya gectim baktim bebegi yenemiyor geri gittim emzirip uyuttum. Neyse sabah uyandim saat 11 bucuk bu evde yok . Gitmis arkadasiyyla bulusmus. Bana hic birsey demeden. Eve geldiginde ben arkadasla buluştum demedi tesadufen telini bakarken arkadasiyla gorustugunu gordum anladim bunla birlikte oldugunu bu yoklukta.
Dedim sen bugun bununlami girustun niye demedin ben burda neciyim. Gizli sakli is karistiriyon bilmem ne kopurdum. Kufur ettim oda bana etti. Eskiden boyle degildik cok kotu davraniyoruz birbirimize. Sanirim benim sevgim yok suan oyle hissediyorum. Bir es karisina nereye gitmek istedigini soylemezmi. Eskiden herseyden haberim olurdu. Bana sen istemezsin diye soylemiyorum diyordu. Sonra bu 3 yasindaki kizimizi aldi hava slcam diye cikarken bende soyleniyordum. Kufurde ettim o kizginlikla.
Baktim bu ustume yuruyor beni kollarimdan tuttu tezgaha itti . Bende ona tokat attim oda uzerime yurudu elleriyle itis kakis oldu. Ben buna siddet diyorum.polisi aradim. Geri adresi vermedim. Sonra eve geldi gene tartistik birbirimjze birsuru sey soyledik. Biz boyle degildik. Ona karsi hep ofkeliyim . Dogum sonrasi lohusalik donemimde bana hic destek olmadi.
Depresyondan yeni ciktim. Birde boyle seyleri hep batiyor. Benimle evlendigine pismanmis cocuklar olmasa bir dk durmazmis. Birtek guzelligim varmis baska her huyum kotuymus. Benimle evli kalirsa bir yerimi kircakmis boyle duramazmis. Hapse atarlar diye sabrediyormus. Neler neler. Arkadaslar biz boyle degildik. En azindan esim boyle degildi sanirim artik onu cildirttim. Cok ustune gidiyorum tartismalarda. Ama eski sabri yok kalmamis.
Daha 2 gun once birbirimizi cok sevdigimizi soyluyorduk mutluyduk. Bize ne oldu ayrilmak istiyorum . Sıktığı kollarim hala agriyor. Birde bana o vurmakmi diyor ben de ona cok vuruyorum hatta ilk once ben vurdum. Ama sanirim sinirlerim cok yiprandi. Ne yapayim bosanayimmi. Kizlarim biri 3 yasinda biri daha 2 aylik. Onlari dusunuyorum. Yoksa nasil davranayim bu adama.
Normalde cok cok ustune gitmedigim surece boyle kotu soz soylemez ben soylersem soyler. Ama benim sevgim bitti sanirim. Suan oyle nefret ediyorumki. Biraz karisik oldu kusura bakmayin ablalarim.
bence boşanın ki adam sizden kurtulsun:işsiz:zor bir insanız

Arkadaslar bugun kocam beni dovdu. Dun gece basladi cocugumuz 2 aylik . Dun asi oldugu icin uyumadi sabah dorde kadar uyutamadim uyku gozumden akti. Es kisisi hic duymamazliktan geldi donupte cocuga bir bakmadi bile yatti oyle . Saat 5e dogru gelirken ben sinirlendim cocuk agkarken bakmiycam artik yeter yoruldum diye soylendim.
Cekil diger tarafa ben sallayim dedi. O an tam dolmustum patladim. Kalktim vurdum yenimi aklina geldi sabah oldu sabah , uyudun oyle hafta ici oylesin hafta sonu oylesin biktim senden diye bagirdim. Daha bana millet 4 tane buyutuyo sen iki cocuga bakamiyon diyor bagirdim iyce diger odaya gectim baktim bebegi yenemiyor geri gittim emzirip uyuttum. Neyse sabah uyandim saat 11 bucuk bu evde yok . Gitmis arkadasiyyla bulusmus. Bana hic birsey demeden. Eve geldiginde ben arkadasla buluştum demedi tesadufen telini bakarken arkadasiyla gorustugunu gordum anladim bunla birlikte oldugunu bu yoklukta.
Dedim sen bugun bununlami girustun niye demedin ben burda neciyim. Gizli sakli is karistiriyon bilmem ne kopurdum. Kufur ettim oda bana etti. Eskiden boyle degildik cok kotu davraniyoruz birbirimize. Sanirim benim sevgim yok suan oyle hissediyorum. Bir es karisina nereye gitmek istedigini soylemezmi. Eskiden herseyden haberim olurdu. Bana sen istemezsin diye soylemiyorum diyordu. Sonra bu 3 yasindaki kizimizi aldi hava slcam diye cikarken bende soyleniyordum. Kufurde ettim o kizginlikla.
Baktim bu ustume yuruyor beni kollarimdan tuttu tezgaha itti . Bende ona tokat attim oda uzerime yurudu elleriyle itis kakis oldu. Ben buna siddet diyorum.polisi aradim. Geri adresi vermedim. Sonra eve geldi gene tartistik birbirimjze birsuru sey soyledik. Biz boyle degildik. Ona karsi hep ofkeliyim . Dogum sonrasi lohusalik donemimde bana hic destek olmadi.
Depresyondan yeni ciktim. Birde boyle seyleri hep batiyor. Benimle evlendigine pismanmis cocuklar olmasa bir dk durmazmis. Birtek guzelligim varmis baska her huyum kotuymus. Benimle evli kalirsa bir yerimi kircakmis boyle duramazmis. Hapse atarlar diye sabrediyormus. Neler neler. Arkadaslar biz boyle degildik. En azindan esim boyle degildi sanirim artik onu cildirttim. Cok ustune gidiyorum tartismalarda. Ama eski sabri yok kalmamis.
Daha 2 gun once birbirimizi cok sevdigimizi soyluyorduk mutluyduk. Bize ne oldu ayrilmak istiyorum . Sıktığı kollarim hala agriyor. Birde bana o vurmakmi diyor ben de ona cok vuruyorum hatta ilk once ben vurdum. Ama sanirim sinirlerim cok yiprandi. Ne yapayim bosanayimmi. Kizlarim biri 3 yasinda biri daha 2 aylik. Onlari dusunuyorum. Yoksa nasil davranayim bu adama.
Normalde cok cok ustune gitmedigim surece boyle kotu soz soylemez ben soylersem soyler. Ama benim sevgim bitti sanirim. Suan oyle nefret ediyorumki. Biraz karisik oldu kusura bakmayin ablalarim.
ayrıca başlık Kocamı dövdüm olmalıydı

Bakın hepimiz cocuk büyütüyoruz hepiniz ev işi yapıyoruz ne ilk ne tek siz değilsiniz hepiniz zaman zaman bunalıyoruz ama bu bunalmışlığı küfür ederek tokat atarak gösterirseniz karşıdaki de insan bir yere kadar sabır gösterir lütfen bir destek alın bu kadar öfke iyi değil

Verdim atesi yoktu yine durmadi. Her aksam boyleyiz uyumuyor uyumuyor. Yanimda yatiyorda bir bakmiyor cocuga ise gidecem diye . Hayir hafta sonu bari bak oda yok. Cok yoruldum bedenen ve ruhen inanin. Keske evlenip gelmeseydim buraya . Ozamanlar pesimde pervaneydi. Bu sene degisti eskisi gibi degil belli. Bende degistim. Kufur aldi basini gitti bugun. Bzden birsry olmaz artik:KK61:
Tamam da o kadar zaman mükemmeldi de son 1 yıl da ne oldu da bu hale geldi, neden değişti. Belki de bi nedeni var ki bu hale geldi adam. Düzelebilecek bişeydir belki.

İlk çocuğunuzda da ilgilenmezmiş, neden bekliyorsunuz yardımcı olmasını?
Adam bu yani, bile bile lades sizinki.
İnanın benden daha çok yorulamazsınız, 2 bebek var evde diyorum.
Kocam yardımcı sizinkine göre, bakıcım var gündüzlü ama beni 5 dk oturarak görmezsiniz.
Günün 15 saati bilfiil ayaktayım, ve sadece gece çocuklar uyuyunca yemek yiyebiliyorum.
Yani diyeceğim o ki, siz şiddet uygulamışsınız haklı haksız meselesi değil, bu başka bir şey.
İstediğiniz kadar yorulun, gözünüzü kapamaya haliniz kalmasın yine bahanesi olamaz.
Ayrıca yardım etmesini istiyorsanız görev ya da ders vereceksiniz.
Banyo babadan sorulacak, eve geldiğinde 1 saat o bakacak vs.
Bunları adım adım gene siz yapacaksınız.
Öyle vurmakla olsaydı, bu ülkede dayak yiyen her kadın kocasının kuklası olurdu, değil mi?
Yok ilk çocukta çok yardım ediyormuş, hatta etrafında pervaneymiş ilk zamanlar. Önceden daha sabırlıydı hemen karşılık vermezdi yazmış. Demekki herşeyi ondan beklemeye başladı ve eşi de bıktı. Tabi yardım etmesi lazım. Ama eşi bu şekilde tepkisini gösteriyor olabilir.

Benim hayatimi nerden biliyorsun da hirsli hirsli kendi hayatinin ne denli zor oldugunu ve anlayamayacagimi vurguluyorsun??
Yaptığın şey yanlış, ne dersen de bunu savunurum.. Haa eşin hakli mi, tabii ki hayir fakat giris cumlende "kocam beni dövdü" diyorsun, orda bilgi yanlışı var; saldiran, vuran, küfreden sensin, kocanla itişme olmuş anladigim kadari ile, o da yine sen saldirinca..
Senin iyiligin icin soyluyoruz, vurmakla etmekle bi yere varamazsin.. Erkek siniri, Allah korusun, bi gun gercekten dövüverir, o zaman hic tamiri olmaz..
Arkadaslar guzel onerilerde bulunmus zorlu bebekler icin, onlari deneyebilirsin, o arada da eşine kucuk sorumluluklar verebilirsin.. Durup durup kurarak adama sinirlenmek ve ilk kelimesinde patlamakla olmaz..
Benim ustume yuruyup kollarimisikan kendisi oldu . Ben kufur ettim tutamadim bu yuzden. Ama oda vurmak tabiki. Basliyor sopa yiyeceksin. Birgun bir yerini kircam o olcak. Bana bunlari soyledi aksam. Tamam bende hataliyim. Ama oyle bir sabrin sonuki bu artik sabretmeye takatim kalmadi

Yok ilk çocukta çok yardım ediyormuş, hatta etrafında pervaneymiş ilk zamanlar. Önceden daha sabırlıydı hemen karşılık vermezdi yazmış. Demekki herşeyi ondan beklemeye başladı ve eşi de bıktı. Tabi yardım etmesi lazım. Ama eşi bu şekilde tepkisini gösteriyor olabilir.
Herseyi ondan beklemedim. Bazi seyleri ondan bekledim. Ama hicbirseye yanasmadi beyfendi. Calisip gelmekten baskacocugunu bile tutmuyor . 2dk da salincak. Yazik degilmi bakmiycaksan ilgilenmkyceksen cocukta istemeyecektin. Bir tane daha istiyor ilerde cocuk. Ben ona birdaha asla cocuk yapmam. Benim nekadar hassas yorgun bir donemden gectigimi biliyor. Birdede okadar bakiyorum cocuklarima. Baskasi 4 tane buyutuyor diye ornek gosteriyor. Bumu karsiligi yaptigimin. Bu ornegi gecenin 5de veriyor gelde cildirma. Sabaha kadar uykusuz kaldigimami yanayim. Boyle laf duydugumami. Benim hatsm ki bbunu sevip ailemden uzakta bir yerde yasamam.

Karşılıklı sinir anda birbirinize vurmuşsun. Unutun dun geceyi bence.Ş. OTURUP sakin bir zamanda güzelce konuşun.

Elinizden destek almadığınız için zorlanıyorsunuz uykusuzlukta eklenince sinirleriniz bozuluyor ama buna çözüm bulmalısınız.Önce eşinizle güzelce oturun konuşun destek isteyin.Ve ikiniz beraber terapiste gidebilirsiniz faydalı olacağını düşünüyorum.

Tamam da o kadar zaman mükemmeldi de son 1 yıl da ne oldu da bu hale geldi, neden değişti. Belki de bi nedeni var ki bu hale geldi adam. Düzelebilecek bişeydir belki.
Bilmiyorum. 2 cocuktan sonra daha bir rahatladi. Sanirim birakamam artik onlari ne olursa olsun diye dusunuyor. Bu yuzdende cani istedigi gibi davraniyor. Bazen diyordum niye gicik sevaplar veriyosun. Seviyorum senle ugrasmayi diyor. Ama 2 gundur birbirimize demediğimiz kalmadi. Herseye benzettik birbirimizi. Diyorumya bizden birsey olmaz. Dun gece yataga girmis kizimiz durmayinca onu uyutmaya odasina gitti yatti. Kizimiz uyunca bende onu alip yanima getirdim. Cocuklarimla yatak odamda yattim. Oda cocuk odasinda kaldi. Odaya gelip yatmasin diye yaptim. Aksam bulasik cikarmisti yokayacaksin onlari dedim. Ben hizmwtcimiyim dedim. Hizmetcisin dedi. Yikamadi. Hala duruyor bende yikamadim.

Elinizden destek almadığınız için zorlanıyorsunuz uykusuzlukta eklenince sinirleriniz bozuluyor ama buna çözüm bulmalısınız.Önce eşinizle güzelce oturun konuşun destek isteyin.Ve ikiniz beraber terapiste gidebilirsiniz faydalı olacağını düşünüyorum.
Evet bu yuzden hersey ustume olunca cok yoruldum inanin anlatamam. Birde bu halimle evimi tertemiz yapiyorum. Yemegim eksik olmuyor. Kendim bakimliyim. Bu adam daha ne istiyor. Azcikta bir isin ucundan tutsada ben dinlensem. Az yatsam aglayan cocugu basima getiriyor. Oyle bir doluyumki ona karsi bu yaptiklari soguttu. Hersey soyledim kizginlikla. Yanima bile yakismiyon aynada tipine baktinmi falan. Aslinda yakışıklı sayilir. Ama kiemak icin ofkeyle neler soyledim. Kufurler havada ucustu. Agza alinmayacak sozler. Bendede ne kufurler varmis kendimi taniyamadim. Nekadar degistirdi beni bu evlilik. Birde burada tekim tek esim var. Ondan azda olsa beklentiye girmekte hatali miyim. Bu kadini cildirtana kadar ne bekliyordu. Herkesin bir sabir sonu var bu cocugu babamin evden getirmedim. Banada yazik.

Karşılıklı sinir anda birbirinize vurmuşsun. Unutun dun geceyi bence.Ş. OTURUP sakin bir zamanda güzelce konuşun.
Hala icimdeki ofke gecmedi. Sanki hic sevmiyormusum gibi. Konusmayi asla düşünmüyorum. Haketmiyor hicbirseyi. Artik gormezden gelmeyi deneyecegim. Belki hatalarini anlar. Azcik ayni evin icinde yabanci olmak nasilmis. Anlasin.

Bilmiyorum. 2 cocuktan sonra daha bir rahatladi. Sanirim birakamam artik onlari ne olursa olsun diye dusunuyor. Bu yuzdende cani istedigi gibi davraniyor. Bazen diyordum niye gicik sevaplar veriyosun. Seviyorum senle ugrasmayi diyor. Ama 2 gundur birbirimize demediğimiz kalmadi. Herseye benzettik birbirimizi. Diyorumya bizden birsey olmaz. Dun gece yataga girmis kizimiz durmayinca onu uyutmaya odasina gitti yatti. Kizimiz uyunca bende onu alip yanima getirdim. Cocuklarimla yatak odamda yattim. Oda cocuk odasinda kaldi. Odaya gelip yatmasin diye yaptim. Aksam bulasik cikarmisti yokayacaksin onlari dedim. Ben hizmwtcimiyim dedim. Hizmetcisin dedi. Yikamadi. Hala duruyor bende yikamadim.
İletişim sorunu var sizde. Eşinizin davranışları da doğru değil.ama biri size git bulaşıkları yıka diye emir verse sizde yapmazdınız. Daha önce de yazmıştım, sakin olmaya çalışıp güzellikle istemelisiniz. Kavga halinde değil de acındırın kendinizi. Çok yoruldum yapamıyorum diyip sarılın, biraz sarılalım da moralim yerine gelsin diyin. Bakın büyüğü parka götürüyormuş ne güzel, hazırlayın büyüğü, küçüğün de uyku saatini ayarlayın. Aşkım siz parka gidin, bende biraz dinleneyim, sonra güzelce yemek yeriz, çay keyfi yaparız, yada o an eşinizin kulağına ne iyi gelecekse onu diyin. Kızgınlığı bırakın kenarı. Madem zamanında çok büyük sevgi varmış, düzelebilir bence.

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Boşanıp ne yapacaksınız. Yorgun olduğunuzda yıpranmış biktin olduğunuz günlerde ayyy ben bu adamı seviyorum demezsinizki zaten. Sevginizi sorgulayamaz tam tersi hatta daha çok sinir olursunuz. Öylede olmuş zaten. Kendinizi değiştirin. Önce sağlığınız için. Sonra çocuklarınız ve daha sonra eşiniz yuvanız için bunu yapın. Bırakın uyusun. Sonra uyandırıp bende bir saat uyayabilirmiyim diye sorun. Hep sabır çekin. Zor bir süreç ama geçecek Allah’ın izniyle. Eşinize çocuklarınıza güzel ılımlı yaklaşın. Evdeki huzuru atmosferi güzelleştirin. Eşinizden çok birşey beklemeyin. Önce bir sakinleşin. Daha sonra sevip sevmediğinizi ve boşanmak isteyip istemediğinizi düşünürsünüz.
Iste ben bunu ben soylemeden dusunsun soylesumin istiyorum. Gozunun onunde sabahliyorum . Adam vurup kelleyi yatiyor. Bumu babalik. Evet suan ofke ve nefretten baska birsey yok. Zaten dun birbirimizi sevmedigimizi soyledik falan neler neler odaya girmiste fotograflari ters cevirmis. Neden boyle yaptin dedim. Gormek istemiyom dedi. Tamam ozaman girmek istemiyorsan dedim aldim fotolari yakacaktim geri vazgectim. Baska bir kagit yaktım. O fotolari yaktim saniyor. Animiz olan fotolar onlar. Ama oyle birsey yapmadim. Sadece canini yakmak icin yaktim susu verdim . Sakladim fotolarida. Beni kiskirtiyor sinir animda. Biliyor zor zamanlar geciriyorum. Destek olmuyor

Hala icimdeki ofke gecmedi. Sanki hic sevmiyormusum gibi. Konusmayi asla düşünmüyorum. Haketmiyor hicbirseyi. Artik gormezden gelmeyi deneyecegim. Belki hatalarini anlar. Azcik ayni evin icinde yabanci olmak nasilmis. Anlasin.
Evli değilim ama çevremden bildiğim kadarıyla aynı ev içinde yabancı olmak koparıyor tüm bağları.Sonuç tüm yük kadınlarda erkekler rahatlarım oluyor.Belli bir süre sonra erkek hakkım diyip sevgili buluyor.
BAĞLATI koparma .Eminim severek evlendiniz ve konuşabilirsiniz

Iste ben bunu ben soylemeden dusunsun soylesumin istiyorum. Gozunun onunde sabahliyorum . Adam vurup kelleyi yatiyor. Bumu babalik. Evet suan ofke ve nefretten baska birsey yok. Zaten dun birbirimizi sevmedigimizi soyledik falan neler neler odaya girmiste fotograflari ters cevirmis. Neden boyle yaptin dedim. Gormek istemiyom dedi. Tamam ozaman girmek istemiyorsan dedim aldim fotolari yakacaktim geri vazgectim. Baska bir kagit yaktım. O fotolari yaktim saniyor. Animiz olan fotolar onlar. Ama oyle birsey yapmadim. Sadece canini yakmak icin yaktim susu verdim . Sakladim fotolarida. Beni kiskirtiyor sinir animda. Biliyor zor zamanlar geciriyorum. Destek olmuyor
Çocuk gibi davranmayı bırakın gözünüzü seveyim,fotoğraf yakmak filan boş işler.
Adamın canını yakmak için böyle mizansenlerle uğraşacağınıza oturup güzelce konuşsanız daha doğru olmaz mı?
Burdan bakınca psikolojik durumunuz iyi görünmüyor,desteğe ihtiyacınız var.

Evli değilim ama çevremden bildiğim kadarıyla aynı ev içinde yabancı olmak koparıyor tüm bağları.Sonuç tüm yük kadınlarda erkekler rahatlarım oluyor.Belli bir süre sonra erkek hakkım diyip sevgili buluyor.
BAĞLATI koparma .Eminim severek evlendiniz ve konuşabilirsiniz
Bilmiyorum . Su durumda konusacak halde degiliz. Bosanalim dedim oda kabul etti aksam. Zaten benimle devam ederse bir yerimi kiracakmis. Hapse atmasalar kirarmista. Olay bu raddelere geldi. Cokk severek evlendik. Pesimde pervane bir dedigim iki olmazdi. Hayir degisen ne oldu 2 cocugum var vicudum bile degismedi dogumdan sonra. Bakımlı ve guzel bir bayanimda. Ne istiyor hala. Bir guzelligin var baska birsryin yok diyor. Hani melek gibiydim. Cok iyi bir insandim. Simdi bunu soyluyor. Baglati koptu bende ben dedim benleyken bana hata yapma bosanalim ne halin varsa gor diye.

Ne acı bakıyorum buradaki çoğu yorum:yok sen ilk vurmuşsun, sen kafayı yemişsin,adamı rahat bırak, küfretmek yakışıyor mu vs. Evet tabi ki küfür yakışmıyor ama Türk erkekleri malum hayatta tek görevleri işe gelip gitmek, yiyip içip sevişip yatmak sanan bir topluluk. Kadın çalışıyorsa da ev işleri ve çocukla ilgili her şey onda çalışmıyorsa da. Tabi yapanlar var ama maalesef oda 'yardımcı olmak' kıstası altında kalan göz boyamalar. Yani asıl görev kadının mentalitesi. Hadi adamların işine geliyor böyle düşünüyorlar da kadınların bu kafada olmaları kendilerini sevmemelerini anlayamıyorum.
Konu sahibinin 2 küçük çocuğu var; orada taş olsa bebek ağlar anne yorgunsa kadın çıldırmadan dur canım bana ver der. Ama beyzade dokunmuyor. Sanki sabah işe gidip dünyayı kurtaracak. Çocuk annenin sadece sanki. 2. yi keşke bekleseydin biraz...Koca, kaynana yada büyükler çocuk çocuk demeyi iyi bilir ama ağladığında kimse yanında olmaz.
Kusura bakma da türk erkeği diye yüklendiğin tayfanın terbiyesini yine kadın veriyor "aslanım paşam oğlum yok sen sofraya yardım etme gerek yok keyfine bak oğlum..... Vs"

Back
X