Bu evlilik kurtarılmayacak raddede değil kocanız kendisini sizin kocanız gibi değil işçiniz gibi hissettiği için manevi olarak şiddet gördüğü için bir türlü can sıkıntısı keyifsizliği sıkıntısı gitmediği için sizden güleryüz sakinlik şefkat huzur neşe görmediği için, patronu işçi mevkisine düşürüp tüm rozetlerini söktüğünüz için size kırılmış, öfkelenmiş, düşman kesilmiş, sevgisi, muhabbeti kesilmiş tıkanmış
Siz de önce çok yorulmuşsunuz, enerjinizi kontrol etmemişsiniz düşmeye devam etmiş vücudunuzla ilgilenmemişsiniz sonra neşeniz düşmüş saldırgan öfkeli bi hale gelmişsiniz... Kocanıza sarmaya başlamışsınız. Kocanız buraya kadar iki ay katlanmış. artık size karşılık vermeye başlamış, sözlerinizle ilgilenmemeye, sizi önemsememeye başlamış, siz öfkenin dozunu ona karşı daha da arttırmışsınız o da ilgisizliği arttırmış. Ve birbirinize karşı kör bıçak olmuşsunuz.... Eşiniz sıkıntılı keyifsiz sıkışmış zamanlar geçiriyor o yüzden kendisini dışarı atıyor video izlemeye çalışıyor.... Vs.
Siz de sıkıştınız ama gittikçe sıkışıklığınız artıyor ve siz bişey yapamıyorsunuz sadece kocanızla dövüşüyorsunuz ona sarıyorsunuz, ona bağırıyorsunuz...
Hem Türkçe hem yabancı dil bilen bi komşunuzla doktora gidebilirsiniz ya da evde pekmez yiyin, et yiyin, meyve yiyin güneş ışığına çıkın, greyfurt suyu için bir ay vücudunuza dikkat edin iyileşin sinirleriniz düzelsin .. Eşinize de durumu anlatın ben bu raddeye hiç gelmek istememiştim problem bendense kendime süre vermek istiyorum bedenen ruhen iyileşmek için diyin baktık ortam ve halimiz düzelmiyor ayrılırız diyin... Problem tamamen ondansa zaten yapacak bişey yok bakarsınız ayrılırsınız