Biri yol gostestersin lutfen ..

Çocuk gibi davranmayı bırakın gözünüzü seveyim,fotoğraf yakmak filan boş işler.
Adamın canını yakmak için böyle mizansenlerle uğraşacağınıza oturup güzelce konuşsanız daha doğru olmaz mı?
Burdan bakınca psikolojik durumunuz iyi görünmüyor,desteğe ihtiyacınız var.
Konusuyorum anlamiyor. Yine ayni adam. Evet pakolojim dogum sonrasi daha kotuydu. Halada tam duzelmesede eskiye gore yine iyi sayilirim. Yabanci bir ulkede turk doktoru nereden bulayim. Bulsamda lohusa depresyonu der uyku ilaci verir bu. Cocukla nasl uyucam ben uyusam kim bakacak. Aglamaktan catlatkr cocugumu

Ne acı bakıyorum buradaki çoğu yorum:yok sen ilk vurmuşsun, sen kafayı yemişsin,adamı rahat bırak, küfretmek yakışıyor mu vs. Evet tabi ki küfür yakışmıyor ama Türk erkekleri malum hayatta tek görevleri işe gelip gitmek, yiyip içip sevişip yatmak sanan bir topluluk. Kadın çalışıyorsa da ev işleri ve çocukla ilgili her şey onda çalışmıyorsa da. Tabi yapanlar var ama maalesef oda 'yardımcı olmak' kıstası altında kalan göz boyamalar. Yani asıl görev kadının mentalitesi. Hadi adamların işine geliyor böyle düşünüyorlar da kadınların bu kafada olmaları kendilerini sevmemelerini anlayamıyorum.
Konu sahibinin 2 küçük çocuğu var; orada taş olsa bebek ağlar anne yorgunsa kadın çıldırmadan dur canım bana ver der. Ama beyzade dokunmuyor. Sanki sabah işe gidip dünyayı kurtaracak. Çocuk annenin sadece sanki. 2. yi keşke bekleseydin biraz...Koca, kaynana yada büyükler çocuk çocuk demeyi iyi bilir ama ağladığında kimse yanında olmaz.
Cok tesekkur ederim . Cok iyi anlamissiniz beni. Ilkinde biyle degildi benden once aglasin kendi kalkardi. Simdi catlasa bakmiyor. Bendede sabir var insan hicmi destek olmaz. Bu yuzden ikinciyi yaptim cok istiyordu. Ben boyle olacagini bilsem yaparmiydim. Zor zamanla gecirdim hic destek olmadi lohusaligimda. Yeni yeni kendimi iyi hissediyorum . Ama bu adam beni cok yipratiyor. Biktim gormek bileistemiyorum

Kusura bakma da türk erkeği diye yüklendiğin tayfanın terbiyesini yine kadın veriyor "aslanım paşam oğlum yok sen sofraya yardım etme gerek yok keyfine bak oğlum..... Vs"
Evet annesinin pasalari ogullari. Ama hayir hayır evlendigim 5senemi gecirdigim adam bu olamaz

Biraz sabırlı olsanız.siz daha cok eşinizin üstüne gitmişsiniz.erkekler olaya daha düz bakar sabaha karşı bakiyim dediğinde verecektiniz.aglatsada sesiniz cikmayacakti.daha sonra ikinizin de sakın olduğu zaman konuşacaktıniz. Evden eğer sogursa sizden uzaklaşır.disarda arar haberiniz olsun . küfür ve vurma nedir erkekler daha kuvvetli unutmayın.ne olursa olsun anlamıyorlar Diniz kendinize yetmeyi ogrenin

Biz milletce birseyleri yanlis yapiyoruz bence. Cocuk daha mutlu olmak icin yapilmaz mi? Bizlerde neden mutsuzluk getiriyo bu durum? Cunku gene erkek oldugu icin kendini bisey sanan baba.. yeterince yardim goremedigi icin cinnet geciren anne. Tam Hakli olmasanda konu sahibi, duyarsiz bi insan karsisinda.. yorgun uykusuz bi insanin bu durumda olmasi beni hic sasirtmadi. Tepkilerinde haksiz gibi gozuksende, seni bu noktaya getiren seyler var. Fiziksel ve ruhsal.. yarin o cocuk 1-2 yasina gelince anca oglum kizim diye sever bu adam.. fotograf filan cekinir iste.. bu ise yarar bunun gibiler
Aynen nekadar iyi anlatmissiniz. Onun cani kiymetliyse benimde kiymetli. Bende kendimi onemsiyorum. Cocuklarimi cok seviyorum. Onlar icin herseyi yapiyorum. Azcikta sen ben birsryleri soyleden yap. Herseyi dusunuyorsun planliyorsunda bunami kafan basmiyor. Bu adam boyle giderse bende herseyi tamamen bitircek .suan ofke ve nefretten baska his yok

Biraz sabırlı olsanız.siz daha cok eşinizin üstüne gitmişsiniz.erkekler olaya daha düz bakar sabaha karşı bakiyim dediğinde verecektiniz.aglatsada sesiniz cikmayacakti.daha sonra ikinizin de sakın olduğu zaman konuşacaktıniz. Evden eğer sogursa sizden uzaklaşır.disarda arar haberiniz olsun . küfür ve vurma nedir erkekler daha kuvvetli unutmayın.ne olursa olsun anlamıyorlar Diniz kendinize yetmeyi ogrenin
Inanin sabrimin son noktasi dıyorum ya. Cok sabrettim. Birsryide kendi dudunup yapsin. Ben onun icin cocuk buyuteyim oda disarda arasin. Boyle olcaksa zaten biz bitmisiz.

Çocuk felan dogurmayin rica ediyorum.
Yazık günah.
Bakamayacak, delirecek durumlara geliyorsaniz ve tahammülsüz biriyseniz yapmayın çocuk felan.
Cocuga sadece annemi bakmali. Baba yardımcı olmamali mi . Sadece cocugu yapma isinde yardim etmeli degilmi karisina. Sizde haklisiniz

Cocuga sadece annemi bakmali. Baba yardımcı olmamali mi . Sadece cocugu yapma isinde yardim etmeli degilmi karisina. Sizde haklisiniz
Bakın ben tek çocukluyum.
Eşim isterse sabah akşam o çocuğa ben bakacağım desin yine de yapmayi düşünmem.
Çocuk büyük sorumluluk işidir.
Çocukta gokten zembille büyümüş olarak inmiyor, yazdığım yazıdan da sizin anladiginiz anlam çıkmıyor.

Bu evlilik kurtarılmayacak raddede değil kocanız kendisini sizin kocanız gibi değil işçiniz gibi hissettiği için manevi olarak şiddet gördüğü için bir türlü can sıkıntısı keyifsizliği sıkıntısı gitmediği için sizden güleryüz sakinlik şefkat huzur neşe görmediği için, patronu işçi mevkisine düşürüp tüm rozetlerini söktüğünüz için size kırılmış, öfkelenmiş, düşman kesilmiş, sevgisi, muhabbeti kesilmiş tıkanmış

Siz de önce çok yorulmuşsunuz, enerjinizi kontrol etmemişsiniz düşmeye devam etmiş vücudunuzla ilgilenmemişsiniz sonra neşeniz düşmüş saldırgan öfkeli bi hale gelmişsiniz... Kocanıza sarmaya başlamışsınız. Kocanız buraya kadar iki ay katlanmış. artık size karşılık vermeye başlamış, sözlerinizle ilgilenmemeye, sizi önemsememeye başlamış, siz öfkenin dozunu ona karşı daha da arttırmışsınız o da ilgisizliği arttırmış. Ve birbirinize karşı kör bıçak olmuşsunuz.... Eşiniz sıkıntılı keyifsiz sıkışmış zamanlar geçiriyor o yüzden kendisini dışarı atıyor video izlemeye çalışıyor.... Vs.

Siz de sıkıştınız ama gittikçe sıkışıklığınız artıyor ve siz bişey yapamıyorsunuz sadece kocanızla dövüşüyorsunuz ona sarıyorsunuz, ona bağırıyorsunuz...

Hem Türkçe hem yabancı dil bilen bi komşunuzla doktora gidebilirsiniz ya da evde pekmez yiyin, et yiyin, meyve yiyin güneş ışığına çıkın, greyfurt suyu için bir ay vücudunuza dikkat edin iyileşin sinirleriniz düzelsin .. Eşinize de durumu anlatın ben bu raddeye hiç gelmek istememiştim problem bendense kendime süre vermek istiyorum bedenen ruhen iyileşmek için diyin baktık ortam ve halimiz düzelmiyor ayrılırız diyin... Problem tamamen ondansa zaten yapacak bişey yok bakarsınız ayrılırsınız

adamı rahat bırakın, gidin bi tedavi olun.o çocuklar da sizin yanınızda güvende değil.adamda peygamber sabrı varmış ama bu böyle sürmez.

Inanin cok yoruldum. Ailen gelemez buraya . Benide gordermez yanliz esim. Yasadigim yerde 2saatlik ablam varda orda kalmak istiyorum ona bile izin vermiyor. Birlikte gidip gelcekmisiz gitsek bile heryeri . . Kizim geceleri uyusa yeter. Su saat oldu daha iki kizimda uyumadi. Kucugu tam uyutcam biyuk agliyor oynuyor birsryler yapiyo uyaniyo dalamiyo. Inanin biktim cok sinirlendiriyolar beni. Esim olacak sahisda icerde kizimin odada yatiyo
Imkanlariniz cercevesinde yapabileceklerinizin haritasini cikarip yol belirleyin kendinize bunu sizden iyi kimse bilemez bahaneler arkasina saklanmak icindir cikis yolu sizin elinizde

Bu evlilik kurtarılmayacak raddede değil kocanız kendisini sizin kocanız gibi değil işçiniz gibi hissettiği için manevi olarak şiddet gördüğü için bir türlü can sıkıntısı keyifsizliği sıkıntısı gitmediği için sizden güleryüz sakinlik şefkat huzur neşe görmediği için, patronu işçi mevkisine düşürüp tüm rozetlerini söktüğünüz için size kırılmış, öfkelenmiş, düşman kesilmiş, sevgisi, muhabbeti kesilmiş tıkanmış

Siz de önce çok yorulmuşsunuz, enerjinizi kontrol etmemişsiniz düşmeye devam etmiş vücudunuzla ilgilenmemişsiniz sonra neşeniz düşmüş saldırgan öfkeli bi hale gelmişsiniz... Kocanıza sarmaya başlamışsınız. Kocanız buraya kadar iki ay katlanmış. artık size karşılık vermeye başlamış, sözlerinizle ilgilenmemeye, sizi önemsememeye başlamış, siz öfkenin dozunu ona karşı daha da arttırmışsınız o da ilgisizliği arttırmış. Ve birbirinize karşı kör bıçak olmuşsunuz.... Eşiniz sıkıntılı keyifsiz sıkışmış zamanlar geçiriyor o yüzden kendisini dışarı atıyor video izlemeye çalışıyor.... Vs.

Siz de sıkıştınız ama gittikçe sıkışıklığınız artıyor ve siz bişey yapamıyorsunuz sadece kocanızla dövüşüyorsunuz ona sarıyorsunuz, ona bağırıyorsunuz...

Hem Türkçe hem yabancı dil bilen bi komşunuzla doktora gidebilirsiniz ya da evde pekmez yiyin, et yiyin, meyve yiyin güneş ışığına çıkın, greyfurt suyu için bir ay vücudunuza dikkat edin iyileşin sinirleriniz düzelsin .. Eşinize de durumu anlatın ben bu raddeye hiç gelmek istememiştim problem bendense kendime süre vermek istiyorum bedenen ruhen iyileşmek için diyin baktık ortam ve halimiz düzelmiyor ayrılırız diyin... Problem tamamen ondansa zaten yapacak bişey yok bakarsınız ayrılırsınız
Dogru tespik yapmissiniz. Cok kanama oldu 40 gun lohusalik hemen sonrasida regl oldum. Bu yuzden vududumda vitamin eksimligi var . Vitamin kullanmaya başladım . Emzirdigim icin tamamen vitaminsiz kaldim. Buda ruh ve beden sagligima cok iyi yansidi. Yedigime dikkat etmeye calisiyorum. Hersey yemeye ozen gösteriyorum artik. Ama vitaminden once daha kotu hissediyordum

Bakın ben tek çocukluyum.
Eşim isterse sabah akşam o çocuğa ben bakacağım desin yine de yapmayi düşünmem.
Çocuk büyük sorumluluk işidir.
Çocukta gokten zembille büyümüş olarak inmiyor, yazdığım yazıdan da sizin anladiginiz anlam çıkmıyor.
Esim cok isteyince ilkindexe com yardimci olduğu için kardesi olsun diye kabul ettim. Ama sanirim bizi dahada bitirdi bu karar. Biz artik eskisi gibi olamayiz kesin ve net.

Imkanlariniz cercevesinde yapabileceklerinizin haritasini cikarip yol belirleyin kendinize bunu sizden iyi kimse bilemez bahaneler arkasina saklanmak icindir cikis yolu sizin elinizde
Bence ikimiz icinde en iyi cozum boşanmak. Sanirim ikimizde cocuklara kiyamiyoruz. Bu durumlara gelecegimiz hic aklima gelmezdi. Bizden artik birsey olmaz. Gormezden duymazdan gelecegim .

Esiniz erken geliyormus isten o geldikten sonra bi kac saat bebegi birakin ona biraz baksin pispislasin dinlenin dsunuzu alin gece de o uyurken siz bakiyorsunuz nasilsa yardimci olmasi gerekir sizin de caniniz var kim dayanabilir hergun 3 saat uykuyla

Sende hergun sabah 4lere kadar uykusuz kalsan 7de kalksan çocuğunu okula hazolirlasan geri yatmayip onlara yemek hazirlasan oglene. Sende bir yerden sonra tasarsin. Ustelik hic yardim etmiyor. Hersey ustumde. Calisiyormus. Sabah 8 gidiyo oglen yemege evde geri 5de isten eve geliyo. Sonrada oyle int tel vidyo izleyip duruyo. Ne yaparsin. Ustelik kycuk saatlerce aglasa bir oldumu yittimi bakmiyo cocuga. Biktim artik. Istemeseydi ozaman yardim etcekti sozde hicbirsey yapmiyo
Bu konuda haklısınız evet size yardım etmesi gerekiyor sonuçta tek başınıza yapmadınız o çocukları onun da ilgilenmesi gerek siz anneyseniz o da baba kesinlikle bu bakımdan yerden göğe kadar haklısınız.Erkeklerin çoğu böyle maalesef
Fakat her hangi birşeyi yapmasını istediğinizde güzellikle söyleyin ki yapsın aksi takdirde yapacağı varsa da yapmaz
Ayrıca bu dövmek olayı nedir ya çok ayıp ve çok çirkin hareketler ne bir kadına nede bir erkeğe bu tarz şeyler yakışmaz
Bir de madem çocuklar konusunda ilgisiz ve size yardımcı olmayan bir insana 2. çocuğu niye yaptınız ?
Yani ne gerek vardı ki

Esine siddet uygulayan bir erkekten farkiniz yok gözumde,ayrica o bebeler napiyo siz bunlari yasarken !erkeklere siddet uyguladiklari icin bahane aramadigim icin sizin bahanelerinizde yok hukmunde....

Back
X