Biri yol gostestersin lutfen ..

Ben 28 yıllık evliyim bizde çocuk buyuttuk sorması olmassa sizin anneniz yada kaynananiz nerde neden siz iki kişi yaşıyorsunuz her sıkıntıyı büyükleriniz neden yardimci olmuyor
Annem turkiyede buraya gelemez. Kayinvalidemde hicbirseye yardim etmez. Biliyor zor zamanlar gecirdigimi. Kayinbabam cok yorgun eslina buyuk kizi arada alda cocuk uyunca dinlensin demis. Ona bile ben bakamam diye istememis. Bir ara burada biraz kalmasini rica etmistim. Kalmadi arada gunduz geldi sozde ben uyucaktim. Ama onlara hizmetle gecti gunum. Malesef boyle.

Siz eşinizi çok kışkırtıyorsunuz ama.bide hep ilk siz vuruyosunuz valla okurken sok oldum.
Yazık o bebeğe o çocuğa yahu.
Biraz akışına bırakın..bu şekilde iyice kötü olursunuz
Birkac sefer vurdum evet tartismalarda. Cok sinirli animda. Ama pisman oldum birdaha yapmayi dusunmuyorum.

Benim kaynanam baktı sırtında gezdirdi kucağında hoplatti ayağında uyuttu baktı yani ben hep aglanirdim sende uyu derdi bende onların evde uyurdum :) bey gelince uyanirdik yuh derdi ana kız uyumuslar keyfe bak

Benim kaynanam baktı sırtında gezdirdi kucağında hoplatti ayağında uyuttu baktı yani ben hep aglanirdim sende uyu derdi bende onların evde uyurdum :) bey gelince uyanirdik yuh derdi ana kız uyumuslar keyfe bak
Nezadar guzel cok sanslisiniz. Benim iki cocugumdada kimse yardimci olmadi herseyi biz yuklendik. Halada ayni

Benimde kızım var 27 yaşında evlensin çocuğu olsun bende bakarım dualar ediyorum ama kısmet olmadı çünkü bizde sevgili işi pek olmaz Allah ne karar yazdiysa hayırlısı olsun deyip dua ediyorum sadece

Nezadar guzel cok sanslisiniz. Benim iki cocugumdada kims
Benimde kızım var 27 yaşında evlensin çocuğu olsun bende bakarım dualar ediyorum ama kısmet olmadı çünkü bizde sevgili işi pek olmaz Allah ne karar yazdiysa hayırlısı olsun deyip dua ediyorum sadece
Allah hayirli es nasip etsin kiziniza. Nekadar guzel bir anne olarak kizinizin yaninda olun . Benim annemde yanjmda olsaydi ben bu durumda olmazdim. Eminimki cok yardimci olurdu

Süper olmuş bak sakince halletmişsin durumu tebrik ediyorum.Çocuk büyüyünce ya işe girer ya da bir hobi kursuna gidersin .Boş oturunca huyumuz kurusun genetik mi nedir adamlara sarıyoruz ben de dahil.Barışmanıza çok sevindim

Tesekkur ederim. Aynen cocuk buyunce calismayi dusunuyorum. Birde spora yada zumbaya gitmeyi düşünüyorum. Yoksa kocamla ugrascam sikintidan. Ikimiz icinde boylesi daha iyi olcak. Biraz su zamanlarda birbirime daha cok destek olalimda buda gececek. Artik erken yatiyoruz hepimizde . Esim saat 9 bucuk oldumu hadi yatiyoruz diyor. Buyugu o yatiriyor. Kucugude iji saat ugrasip uyutup bizde oyle yatiyoruz. Boule daha iyi oldu hersey. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…