Biri yol gostestersin lutfen ..

Çok haklısınız ama sadece söyleme tarzınız uslubunuz yanlış biede bende vardır herşey 4 4 lük olsun ama bazen boşverip dinlenmek gerekiyor.Yada maddi durumunuz varsa arada sıra da temizliğe birini bulun.Ama öncelik kendiniz olsun dinlenin muhakkak çocuk uyuyunca

Konuyu ilk okuduğumda size kızmıştım ama detayları okudukça hak vermesem de anladım durumunuzu.
İki küçük çocuğun tüm sorumluluğu üzerinizde ve siz hala lohusasınız, çok zor.
Yalnız göndermez diye bir şey yok, dik durun , ayaklarınız yere sağlam bassın.
Ben tek başıma bu yükü taşıyamıyorum, sen el gibi bile yardım etmiyorsun, ben ailemin yanına gideceğim deyin. Ya yardım etsin ya da birkaç aylığına ailenizin yanına gidip dinlenin.

Konuşarak olmuyor demişsiniz.
Hakaret,küfür ve kavgayla mı çözeceksiniz sorunlarınızı?
Böyle olmaz,o iki yavru şahit oluyor bu kavgalara.
Ayrıca saygı bitince evlilik de biter.
Son çare rest çekin eşinize,gözünü korkutun,belki insafa gelir de elinizden tutar.

sizde esinizde siddeti kullanmayi seviyorsunuz
yazik o cocuk ne yapti siz bunlari yaparken

Adama küfür eden sensin, şiddet uygulayan sensin birde kalkmış dayak yedim diyorsun. Polis arıyorsun. Önce sen kadın ol da, kocan da adam olur bence.

++++
++++

küfürler, yumruklar polisi aramalar. Ne oluyorsunuz yahu.
evli misiniz yoksa düşman topraklarında operasyona mı çıktınız?
tedavi almanız gerekiyor
zavallı çocuklar

Bence kendine vakit ayıramadığından onun üzerine gidip onu çıldırtmışsın.Bence bi sakinleştirici için psikologa git ,eşine önce sen küfretmiş ,önce sen vurmuşsun ,ağlayan bir çocuğu bir babadan çok anne sakinleştirir adam işe gidiyor napsın ki...Ben ikizlerimde evet eşim yardımcı çok oldu ama ağlayan bebeğe bakmayı bilemezdi hep ben bakardım ,ninni söyle sakinleştirir uyuturdum hasta değilse tabi..Bence sende öfke kontrolsüzlüğü başlamış yuvanı yıkmadan önce acilen bir dr a gitmelisin.Benim eşimde arkadaşlarıyla buluşuyor fakat ben ona yok niye söylemedin haber vermedin demiyorum çünkü bende yoğunum boş şeylere kafa yoramam ki.Sen de yorma niye huzurunu kaçırıyon bi arkadaşıyla görüştü diye ya hu.Sen de haklısın bazı konularda fakat tepkilerin çok fevri yuvanı yıkma kendini düzelt derim.

Ikinci cocugu yaptim. Cunku ilk cocugumuzda asiri ilgiliydi bakimiyla. Her konudada bana yardim ediyordu. Ve ikinci cocugu cok istiyordu bu yuzden yaptim

Iste herseyin basi bu uykusuzluk degilmi. Zombilere doncem yakinda

Bir anlik birsey degilki bu yaptiklarim. Baya bir birikimin sonucu bu

Iste herseyin basi bu uykusuzluk degilmi. Zombilere doncem yakinda
Cogu kisi seni haksz gormus ama ben srni anliyorum bi sekilde esinle iletisime gec ve yardim al bi saat bile dinlensen yenileniceksin sakinlesiceksin. Herseyi tek basina yuklenme. Mesela Oglen yemegini bi gun once aksam esin geldiginde hazirla o sirada esin bebekle ilgilensin sende yemegini yap kaldir dolaba sabah herkes ciktiktan sonra dinlenmek icin vaktin olur

Oyle yapacagim. Artik kendime zaman ayirmaliyim. Bugun esimle konustuk.birbirimizden ozur diledik. Biraz iyi aramiz. Gezdik bowlinge falan gittik. Biraz daha iyi hissettim kendimi. Sanirim eve tikanmamam lazim benim. Firsat buldukca hergun azda olsa cikmaliyim. Arabada almisti bana kendisi. Evde sıkılıyorum diye. Sadece bikackez surdum. Evde durdukca buna saracam yoksa herseyi batar oldu.

Konustuk esimle biraz once yazdim baska mesajimda. Evet oyle yapsam artik daha mantikli. Kizim gunduz uyuyunca bende yatmaliyim her firsatta

Neden ayrılmıyorsunuz ve neden sorunlu giden bir evliliğe 2. Çocuk ?
Sorunlu gitmiyorduki. Dogumdan sonra basladi hersey. Ben uykusuz kaldikca buna sardim . Birde hic destek olmadi. Baya bir birikim var bu yuzden bu duruma geldim. 2. Cocuk esim istedi bende digerinde bendende cok duskun ilgili oldugu icin kabul ettim . Bilmiyorum ya cok kucuk diye ilgilenmiyor. Bakalim zamanla ne olacak

Bu böyle gitmez ama ezdirme kendini

Sakin olun. Her evlilikte olur böyle şeyler,yorgunsunuz,bunaldiniz haklisiniz da ama esler de disarida yeterince yoruluyorlar. Bende hamilelikten dolayi biraz agresiflestim herseye sinirleniyorum bulasik yikamasini begenmiyorum,supurmesini begenmiyorum hatta bağırıyorum ama sonra vicdan yapip özür dileyip sarılıyorum çünkü o erkek ve ne yazik ki erkekler öyle yetistiriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…