- 5 Şubat 2011
- 1.116
- 1.979
- 333
- Konu Sahibi Eslinameslina
-
Çok sevindim kesinlikle tıkınmayın eve hem çocuklarada dışarısı iyi gelir hatta bazen eşinize bırakın bikaç saat dışarı çıkın.Tüm evliliklerde tartışma olur önemli olan büyütmemek ve uzun sürmemesiOyle yapacagim. Artik kendime zaman ayirmaliyim. Bugun esimle konustuk.birbirimizden ozur diledik. Biraz iyi aramiz. Gezdik bowlinge falan gittik. Biraz daha iyi hissettim kendimi. Sanirim eve tikanmamam lazim benim. Firsat buldukca hergun azda olsa cikmaliyim. Arabada almisti bana kendisi. Evde sıkılıyorum diye. Sadece bikackez surdum. Evde durdukca buna saracam yoksa herseyi batar oldu.
Beklentiyi ne kadar az tutarsan o kadar mutlu olursun.benim eşim de ne gece ne gündüz hiç ilgilenmez çocuklarla.ilk zamanlar bende çok tartıştım ama baktım olmuyo beklememeyi öğrendim.ne yapıyım bakmıyo diye adamdan mı boşanayım.o maddi ihtiyaçlarını görsün ben bakarım kuzularıma.hem siz boşanınca cocuklariniza yine siz kendiniz bakacaksınız.yapmayin ne olur yazık o masumlara.yapacağınız tek şey bişey beklememek.ona da diyeceğiniz tamam senden çocuklara bakmani istemiyorum artık ama sende iş ve yemek konusunda anlayışlı olacaksin vsZaten sevgimi yok etti . Bu yuzden saygida kalmadi. Tamam ben xok hataliyim ama bana birsey yapinca ozur dilemiyor. Ustune laf konusup beni sinirlendiriyor. Ben 2 aydir sabrediyorum. Ne gce ne gunduz cocuga bakmiyor. 2 dk zor dayaniyor. Demiyorki bir saatte ben bakayimda karim 1saat gozunu bari dinlendirsin demiyor. Yazik degilmi banada. Cocuk cocuk diye duramiyordu. Ilk kizimizda boyle degildi. Onda cok ilgilenirdi. O yuzden yaptim ikinciyi. Beni cok yıpratıyor hicbirsey yapmamasi. Ben calisiyorum deyim duruyor. Eskidende calisiyordu. Sanki beni yipratmak istiyor yiprattida. Deli kafasinda var diye basliyor bir tartismada. Beni cildirtana kadar cabaliyor. Cok uzgunum bugun kizimin yaninda ilk kez boyle kavga ettik.
Evet esimde diyor bana birak bikac saat kendine ayir mutlu ol diye. Tamam dedim . Kizim okuldan gelsin onuda alip gezecegim arabayla belki biryerlere ugrariz. Bu sefer cok ustune gittim esimin. Biliyorumki cok kırgın hala bana . Benimde hakli yonlerimi biliyor. Bana diyorki ne yapmami istiyorsan soyle. Bende sotlemeden yapmasini bekledigim icin , ondanda birsey goremeyince buna catiyordum. Bakalim bugun bir mektup yazmak istiyorum esime .Çok sevindim kesinlikle tıkınmayın eve hem çocuklarada dışarısı iyi gelir hatta bazen eşinize bırakın bikaç saat dışarı çıkın.Tüm evliliklerde tartışma olur önemli olan büyütmemek ve uzun sürmemesi
Esim cok bakiyordu ilkinde . Nezaman is yerinde uyari aldi iyi calismadiniz diye ondan beri degisti. Uykumu alamamda hata yapari. Diye korkuyor olabilir. Cunku dunku konusmamizda isdenmi atilayim istiyorsun dedi. Birde bana neyapmaliyim soylemeden bagirmaya basliyorsun dedi. Ben akillida ondan bekliyorum dusunmesi. Tum erkeklermi boyle benjmkimi boyle anlamadimBeklentiyi ne kadar az tutarsan o kadar mutlu olursun.benim eşim de ne gece ne gündüz hiç ilgilenmez çocuklarla.ilk zamanlar bende çok tartıştım ama baktım olmuyo beklememeyi öğrendim.ne yapıyım bakmıyo diye adamdan mı boşanayım.o maddi ihtiyaçlarını görsün ben bakarım kuzularıma.hem siz boşanınca cocuklariniza yine siz kendiniz bakacaksınız.yapmayin ne olur yazık o masumlara.yapacağınız tek şey bişey beklememek.ona da diyeceğiniz tamam senden çocuklara bakmani istemiyorum artık ama sende iş ve yemek konusunda anlayışlı olacaksin vs
Evet yorgunum 2aydir. Esimde ben soyleyince yapiyor. Bende soylemeden bekledigim icin boyle sinir kupu oldum. Sanirim artik isteklerimi dile getirmeliyim. Birde js yerinde sikintili zamanlar geciriyor. Uyari aldi iyi calisin diye. Ondan beri degistiSakin olun. Her evlilikte olur böyle şeyler,yorgunsunuz,bunaldiniz haklisiniz da ama esler de disarida yeterince yoruluyorlar. Bende hamilelikten dolayi biraz agresiflestim herseye sinirleniyorum bulasik yikamasini begenmiyorum,supurmesini begenmiyorum hatta bağırıyorum ama sonra vicdan yapip özür dileyip sarılıyorum çünkü o erkek ve ne yazik ki erkekler öyle yetistiriliyor.
Genelde tüm erkekler boyle istisnalar varfirEsim cok bakiyordu ilkinde . Nezaman is yerinde uyari aldi iyi calismadiniz diye ondan beri degisti. Uykumu alamamda hata yapari. Diye korkuyor olabilir. Cunku dunku konusmamizda isdenmi atilayim istiyorsun dedi. Birde bana neyapmaliyim soylemeden bagirmaya basliyorsun dedi. Ben akillida ondan bekliyorum dusunmesi. Tum erkeklermi boyle benjmkimi boyle anlamadim
Genelde tüm erkekler boyle istisnalar vardir tabiki.onlar bizim gibi dusunemiyorlar söylemek lazım.en azindan size sen söyle ben yapayım diyormuş ne güzel işte.bende oda yok.aksamlari yardim isteyin eşinizden gece uyandirmayin gercekden hakli o konuda gece uykusunu alamazsa iş yerinde verimli olamaz.aslinda çok tatlı bi çiftsiniz bence.Esim cok bakiyordu ilkinde . Nezaman is yerinde uyari aldi iyi calismadiniz diye ondan beri degisti. Uykumu alamamda hata yapari. Diye korkuyor olabilir. Cunku dunku konusmamizda isdenmi atilayim istiyorsun dedi. Birde bana neyapmaliyim soylemeden bagirmaya basliyorsun dedi. Ben akillida ondan bekliyorum dusunmesi. Tum erkeklermi boyle benjmkimi boyle anlamadim
Yorgunsunuz, lohusasiniz, psikolojiniz bozuk anlıyorum ama şiddeti asıl uygulayan ve başlatan siz olmuşsunuz. Bunun kadını erkeği yok ki siz tokat atıp küfredince normal, o itince şiddet olsun. Keşke 2.çocuk için acele etmeseydiniz. Eğer evliliginizi kurtarmak istiyorsanız bir aile terapistine falan gidin.Arkadaslar bugun kocam beni dovdu. Dun gece basladi cocugumuz 2 aylik . Dun asi oldugu icin uyumadi sabah dorde kadar uyutamadim uyku gozumden akti. Es kisisi hic duymamazliktan geldi donupte cocuga bir bakmadi bile yatti oyle . Saat 5e dogru gelirken ben sinirlendim cocuk agkarken bakmiycam artik yeter yoruldum diye soylendim.
Cekil diger tarafa ben sallayim dedi. O an tam dolmustum patladim. Kalktim vurdum yenimi aklina geldi sabah oldu sabah , uyudun oyle hafta ici oylesin hafta sonu oylesin biktim senden diye bagirdim. Daha bana millet 4 tane buyutuyo sen iki cocuga bakamiyon diyor bagirdim iyce diger odaya gectim baktim bebegi yenemiyor geri gittim emzirip uyuttum. Neyse sabah uyandim saat 11 bucuk bu evde yok . Gitmis arkadasiyyla bulusmus. Bana hic birsey demeden. Eve geldiginde ben arkadasla buluştum demedi tesadufen telini bakarken arkadasiyla gorustugunu gordum anladim bunla birlikte oldugunu bu yoklukta.
Dedim sen bugun bununlami girustun niye demedin ben burda neciyim. Gizli sakli is karistiriyon bilmem ne kopurdum. Kufur ettim oda bana etti. Eskiden boyle degildik cok kotu davraniyoruz birbirimize. Sanirim benim sevgim yok suan oyle hissediyorum. Bir es karisina nereye gitmek istedigini soylemezmi. Eskiden herseyden haberim olurdu. Bana sen istemezsin diye soylemiyorum diyordu. Sonra bu 3 yasindaki kizimizi aldi hava slcam diye cikarken bende soyleniyordum. Kufurde ettim o kizginlikla.
Baktim bu ustume yuruyor beni kollarimdan tuttu tezgaha itti . Bende ona tokat attim oda uzerime yurudu elleriyle itis kakis oldu. Ben buna siddet diyorum.polisi aradim. Geri adresi vermedim. Sonra eve geldi gene tartistik birbirimjze birsuru sey soyledik. Biz boyle degildik. Ona karsi hep ofkeliyim . Dogum sonrasi lohusalik donemimde bana hic destek olmadi.
Depresyondan yeni ciktim. Birde boyle seyleri hep batiyor. Benimle evlendigine pismanmis cocuklar olmasa bir dk durmazmis. Birtek guzelligim varmis baska her huyum kotuymus. Benimle evli kalirsa bir yerimi kircakmis boyle duramazmis. Hapse atarlar diye sabrediyormus. Neler neler. Arkadaslar biz boyle degildik. En azindan esim boyle degildi sanirim artik onu cildirttim. Cok ustune gidiyorum tartismalarda. Ama eski sabri yok kalmamis.
Daha 2 gun once birbirimizi cok sevdigimizi soyluyorduk mutluyduk. Bize ne oldu ayrilmak istiyorum . Sıktığı kollarim hala agriyor. Birde bana o vurmakmi diyor ben de ona cok vuruyorum hatta ilk once ben vurdum. Ama sanirim sinirlerim cok yiprandi. Ne yapayim bosanayimmi. Kizlarim biri 3 yasinda biri daha 2 aylik. Onlari dusunuyorum. Yoksa nasil davranayim bu adama.
Normalde cok cok ustune gitmedigim surece boyle kotu soz soylemez ben soylersem soyler. Ama benim sevgim bitti sanirim. Suan oyle nefret ediyorumki. Biraz karisik oldu kusura bakmayin ablalarim.
Tesekkur ederim. Cevremizdende oyle soylerler. Ama bende dogumdan donra baya degistim. Yorgunluk uykusuzluk beni degistirdi. Kimisi cocugunadami siddet uyguluyorsun yazmis. Bunu hangi kafayla yazdi bilemiyorum. Ben ufacik kizima vuracak kadar kotu bir anne degilim. Bunlar beni cok uzdu. Esime mektup yazdim ve esim benden okumami istedi kendimi tutamadim agladim okurken. Esimde sarildii cokk yorgunsun askim sabahlari biz hidince kalkmiycaksin uyuyacaksin ben birsey istemiyorum iyi ol sen yeter dedi. Cok yiprandim su 2aydir sanirim agir geldi hersey benxe esime catiyordum. Buda evliligimizi yipratiyor.Genelde tüm erkekler boyle istisnalar vardir tabiki.onlar bizim gibi dusunemiyorlar söylemek lazım.en azindan size sen söyle ben yapayım diyormuş ne güzel işte.bende oda yok.aksamlari yardim isteyin eşinizden gece uyandirmayin gercekden hakli o konuda gece uykusunu alamazsa iş yerinde verimli olamaz.aslinda çok tatlı bi çiftsiniz bence.
Arkadaslar bugun kocam beni dovdu. Dun gece basladi cocugumuz 2 aylik . Dun asi oldugu icin uyumadi sabah dorde kadar uyutamadim uyku gozumden akti. Es kisisi hic duymamazliktan geldi donupte cocuga bir bakmadi bile yatti oyle . Saat 5e dogru gelirken ben sinirlendim cocuk agkarken bakmiycam artik yeter yoruldum diye soylendim.
Cekil diger tarafa ben sallayim dedi. O an tam dolmustum patladim. Kalktim vurdum yenimi aklina geldi sabah oldu sabah , uyudun oyle hafta ici oylesin hafta sonu oylesin biktim senden diye bagirdim. Daha bana millet 4 tane buyutuyo sen iki cocuga bakamiyon diyor bagirdim iyce diger odaya gectim baktim bebegi yenemiyor geri gittim emzirip uyuttum. Neyse sabah uyandim saat 11 bucuk bu evde yok . Gitmis arkadasiyyla bulusmus. Bana hic birsey demeden. Eve geldiginde ben arkadasla buluştum demedi tesadufen telini bakarken arkadasiyla gorustugunu gordum anladim bunla birlikte oldugunu bu yoklukta.
Dedim sen bugun bununlami girustun niye demedin ben burda neciyim. Gizli sakli is karistiriyon bilmem ne kopurdum. Kufur ettim oda bana etti. Eskiden boyle degildik cok kotu davraniyoruz birbirimize. Sanirim benim sevgim yok suan oyle hissediyorum. Bir es karisina nereye gitmek istedigini soylemezmi. Eskiden herseyden haberim olurdu. Bana sen istemezsin diye soylemiyorum diyordu. Sonra bu 3 yasindaki kizimizi aldi hava slcam diye cikarken bende soyleniyordum. Kufurde ettim o kizginlikla.
Baktim bu ustume yuruyor beni kollarimdan tuttu tezgaha itti . Bende ona tokat attim oda uzerime yurudu elleriyle itis kakis oldu. Ben buna siddet diyorum.polisi aradim. Geri adresi vermedim. Sonra eve geldi gene tartistik birbirimjze birsuru sey soyledik. Biz boyle degildik. Ona karsi hep ofkeliyim . Dogum sonrasi lohusalik donemimde bana hic destek olmadi.
Depresyondan yeni ciktim. Birde boyle seyleri hep batiyor. Benimle evlendigine pismanmis cocuklar olmasa bir dk durmazmis. Birtek guzelligim varmis baska her huyum kotuymus. Benimle evli kalirsa bir yerimi kircakmis boyle duramazmis. Hapse atarlar diye sabrediyormus. Neler neler. Arkadaslar biz boyle degildik. En azindan esim boyle degildi sanirim artik onu cildirttim. Cok ustune gidiyorum tartismalarda. Ama eski sabri yok kalmamis.
Daha 2 gun once birbirimizi cok sevdigimizi soyluyorduk mutluyduk. Bize ne oldu ayrilmak istiyorum . Sıktığı kollarim hala agriyor. Birde bana o vurmakmi diyor ben de ona cok vuruyorum hatta ilk once ben vurdum. Ama sanirim sinirlerim cok yiprandi. Ne yapayim bosanayimmi. Kizlarim biri 3 yasinda biri daha 2 aylik. Onlari dusunuyorum. Yoksa nasil davranayim bu adama.
Normalde cok cok ustune gitmedigim surece boyle kotu soz soylemez ben soylersem soyler. Ama benim sevgim bitti sanirim. Suan oyle nefret ediyorumki. Biraz karisik oldu kusura bakmayin ablalarim.
Benimde gözlerim doldu okurken.anne olmak çok zor bi o kadar da güzel.eşiniz sizi çok seviyor belli.uykusuzluk insani gercekten cok yıpratır.gündüz bebeğiniz uyuduğunda sizde uyuyun.geçecek bu günler hep böyle düşünün.esinizide kendinizi de yıpratmayın.Tesekkur ederim. Cevremizdende oyle soylerler. Ama bende dogumdan donra baya degistim. Yorgunluk uykusuzluk beni degistirdi. Kimisi cocugunadami siddet uyguluyorsun yazmis. Bunu hangi kafayla yazdi bilemiyorum. Ben ufacik kizima vuracak kadar kotu bir anne degilim. Bunlar beni cok uzdu. Esime mektup yazdim ve esim benden okumami istedi kendimi tutamadim agladim okurken. Esimde sarildii cokk yorgunsun askim sabahlari biz hidince kalkmiycaksin uyuyacaksin ben birsey istemiyorum iyi ol sen yeter dedi. Cok yiprandim su 2aydir sanirim agir geldi hersey benxe esime catiyordum. Buda evliligimizi yipratiyor.
Haklisiniz annelik cok zormus. Ama dunyanin en guzel duygusuymus. Bu gunlerde gececek elbet. Oyle yapacagim artik kizlarimla bugun oglen uyutunca bende uyudum. Bir saatte olsa iyi hissettim. Aksamlari esim isten gelince cok yorgun oluncada ona birakip 1saat uyumayi dusunuyorum. Sabahlarida onlari gonderince kizimla uyuyacagim artik. Ins hersey eskisi gibi olur. Kendimide esimide cok yiprattim son zamanlarda.Benimde gözlerim doldu okurken.anne olmak çok zor bi o kadar da güzel.eşiniz sizi çok seviyor belli.uykusuzluk insani gercekten cok yıpratır.gündüz bebeğiniz uyuduğunda sizde uyuyun.geçecek bu günler hep böyle düşünün.esinizide kendinizi de yıpratmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?