Arkadaslar bugun kocam beni dovdu. Dun gece basladi cocugumuz 2 aylik . Dun asi oldugu icin uyumadi sabah dorde kadar uyutamadim uyku gozumden akti. Es kisisi hic duymamazliktan geldi donupte cocuga bir bakmadi bile yatti oyle . Saat 5e dogru gelirken ben sinirlendim cocuk agkarken bakmiycam artik yeter yoruldum diye soylendim.
Cekil diger tarafa ben sallayim dedi. O an tam dolmustum patladim. Kalktim vurdum yenimi aklina geldi sabah oldu sabah , uyudun oyle hafta ici oylesin hafta sonu oylesin biktim senden diye bagirdim. Daha bana millet 4 tane buyutuyo sen iki cocuga bakamiyon diyor bagirdim iyce diger odaya gectim baktim bebegi yenemiyor geri gittim emzirip uyuttum. Neyse sabah uyandim saat 11 bucuk bu evde yok . Gitmis arkadasiyyla bulusmus. Bana hic birsey demeden. Eve geldiginde ben arkadasla buluştum demedi tesadufen telini bakarken arkadasiyla gorustugunu gordum anladim bunla birlikte oldugunu bu yoklukta.
Dedim sen bugun bununlami girustun niye demedin ben burda neciyim. Gizli sakli is karistiriyon bilmem ne kopurdum. Kufur ettim oda bana etti. Eskiden boyle degildik cok kotu davraniyoruz birbirimize. Sanirim benim sevgim yok suan oyle hissediyorum. Bir es karisina nereye gitmek istedigini soylemezmi. Eskiden herseyden haberim olurdu. Bana sen istemezsin diye soylemiyorum diyordu. Sonra bu 3 yasindaki kizimizi aldi hava slcam diye cikarken bende soyleniyordum. Kufurde ettim o kizginlikla.
Baktim bu ustume yuruyor beni kollarimdan tuttu tezgaha itti . Bende ona tokat attim oda uzerime yurudu elleriyle itis kakis oldu. Ben buna siddet diyorum.polisi aradim. Geri adresi vermedim. Sonra eve geldi gene tartistik birbirimjze birsuru sey soyledik. Biz boyle degildik. Ona karsi hep ofkeliyim . Dogum sonrasi lohusalik donemimde bana hic destek olmadi.
Depresyondan yeni ciktim. Birde boyle seyleri hep batiyor. Benimle evlendigine pismanmis cocuklar olmasa bir dk durmazmis. Birtek guzelligim varmis baska her huyum kotuymus. Benimle evli kalirsa bir yerimi kircakmis boyle duramazmis. Hapse atarlar diye sabrediyormus. Neler neler. Arkadaslar biz boyle degildik. En azindan esim boyle degildi sanirim artik onu cildirttim. Cok ustune gidiyorum tartismalarda. Ama eski sabri yok kalmamis.
Daha 2 gun once birbirimizi cok sevdigimizi soyluyorduk mutluyduk. Bize ne oldu ayrilmak istiyorum . Sıktığı kollarim hala agriyor. Birde bana o vurmakmi diyor ben de ona cok vuruyorum hatta ilk once ben vurdum. Ama sanirim sinirlerim cok yiprandi. Ne yapayim bosanayimmi. Kizlarim biri 3 yasinda biri daha 2 aylik. Onlari dusunuyorum. Yoksa nasil davranayim bu adama.
Normalde cok cok ustune gitmedigim surece boyle kotu soz soylemez ben soylersem soyler. Ama benim sevgim bitti sanirim. Suan oyle nefret ediyorumki. Biraz karisik oldu kusura bakmayin ablalarim.