Biri...

Eskiler sevgiyi hep uzaktan yaşamış. Yani bilmiyorlar sarilmanin güçsüzlük olmadigini. Onlar oyle görmüşler otle devam ediyorlar aralarda bazi istisnalar olmuyor degil. Ama bizler degistirebiliriz bunu. Anneniz size sarilmiyorsa siz ona sarilin. Tum kalbinizle sevginizi açın. Sevginin baska hallerini yani sizdeki hallerini gosterin ailenize. Bir problem var karsinizda bunu çözene kadar farklı tillar deneyin. Annenizle fazlaca vakit gecirmeye calisin. Inanin zamaninda benim annemde ketum biriydi. Ama zamanla ben sevgimi etleme doktukce annecimde degisti. Hepimiz ne kadar sanssiz olduğumuzdan bahsediyoruz ama hayatta oyle cok sans geciyor ki elimize bunlari farkedin. Cevrenize gelince fedakarligin fazlası gereksizdir ve ben gereksiz fedakarlıkları sevmem cunku zaten karsi tarafinda boyle bir beklentisi yoktur zamani gelir yapmasaydin olur ben yaptikca kendime özgüvenimi kaybederim. Illaki sizi siz oldugunuz icin kabul eden birileri çıkacaktır karsiniza. Kendiniz olun. Hayir demeyi öğrenin. Siz size yetebilecek konuma seviyeye ulasmaya caba gösterin. Ayse fatma bunlar bir yere kadar hayatimizda olabilirler. Kimse kimsenin hayatini satin alamaz, kimse kimse icinde kendi hayatini feda edemez. Her olayda siz kendi çıkarlarınızı düşünün bundan kastim bencil olmaniz degil ama bir kisiye 3 4 kez fedakarlikta bulunabilirsiniz karsi taraf adim atmiyorsa geri cekilmeyi bilmelisiniz. Biri elbet cikacaktir karsiniza acele edip kendinizi hirpalayip yormayin. Güzel bir hayat yasamaya bakin.

İşte bu çok hastalıklı bir düşümce.Kendını yalnızca sen cıkarabılırsın o karanlıktan.Baskalarından boyle buyuk beklentılerın olursa buyuk beklentılere gırer bekledıklerın olmayınca da yerın dıbıne gırersın.Yapma

Beyaz atlı prens masallarından mıdır nedir, nedense hep o ‘biri’ beklenir.
Ama bir iyi bir kötü haberim var .

Kötü haber, öyle bir yok. (Belki de var?)
olsa da mutluluğunuzu biri’nin dudaklarından çıkacak iki lafa, ellerinizle teslim ettiğiniz kalbinizi iyi bakması ihtimaline bırakamazsınız.
Birine bagımlı olan mutluluk, kaybetme korkusu demek.
Ve hep korktuğunuz başınıza gelir :) o korku sizi, hayatınızı, kararlarınızı etkiler ve sonunda elinize yüzünüze bulaştırırsınız her şeyi.

iyi haber,
Biri’ni aramak zorunda değilsiniz mutlu olmak için.
İlham alınacak bu kadar hayat, kurulacak bu kadar hayal varken, tek şansınızın ‘biri’ olduğuna inanıyor olmayın :)

herkes yazmıştır şimdi kendini sev, kendine yet, kendi gerçekleştir falan diye.
size de klişe gelmiştir.
ama klişelerin klişe olmasının sebebi doğru olmaları :)
Beklemeyin kimseyi. Hedefler koyun, arkadaşlar biriktirin, nefes alın, sevin.
gerisi gelir.

önce kendim bunu söylerken bile bana o kadar yabancı ki.

o kadar güzel yazmışsınız ki,o kişi ben olcağım.Başkasını beklemek yerine neden ben olmayayım ki?

Aslında zihin yapımı buna inandırmam gerekiyor.

o kadar güzelsiniz ki,çok duygulandım.Ben de o ilgi açlığını yeni yeni fark ediyorum.Lisedeyken fark etmemişim,o zamanlar zaten benim için tek önemli şeyler derslerdi.Şimdi dersler dışında farklı bir hayatın olduğunu fark ediyorum,biraz can acıtıyor bu farkındalık tabi.

O kadar doğru yazmışsınız ki,umarım bunları uygulayabilirim.

Bunların ben de farkındayım ama başlama gücünü bir türlü kendimde bulamıyorum.

Yerin dibine çok yakınım ama daha da batmak istemiyorum.

Her düştüğünde kendin kalkacaksin canım ...kendin guclu olacaksın inşallah ..bu zamanda kimseye güvenme zaten anne baba ve çocuklarından başka ....bir annenin en büyük değeri sevgisini vermesi gereken çocuklarıdır ...gerekirse psikolojik yardım al ...

Mesela gunluk yaptiginiz seylerde kendinize ozen gosterin.

Yediklerinize ozenin, giydiklerinize ozenin. Saciniza ozen gosterin, kucuk bir cocukla ilgilenir gibi. Spor, eglence, yapmayi sevdiginiz, iyi hissettiginiz seyleri yapin.

Ufak gorunen seyler aslinda cok etkili.

Böyle birini arama.... Aramadığından emin ol... Evet böyle bir eş şansına kısmetine aklına bağlı karşına çıkabilir yada çıkmayabilir.... Yada dost arkadaş.... Bu aradığın sensin... Sağ elin sol eline... Kendin kendine sarıl... Seni o değersizlik duygusundan çıkaracak olan kişi için aynaya bak.... Ruhuna isyanına iyi gelip seni her halinle sevecek olan sensin.... Bunu yolun en başında birinin beni sararak bana söylemesini çok isterdim.... Öbür türlü elinde tuzla yarana basmaya hazır insanlarla mücadele edemezsin.... Hayat ne pembe dizi nede güneşli bir patika.... Önemli olan an.... İyisi ve kötüsüyle anı oluyor ... Hayat dediğimiz bu.... Çoğu insan bunu ıskalar.... Hayat düşüp düşüp kalkıp devam etme sanatı.... Belki şimdi beni anlamayacaksın.... Zaman sana anlatacak.... Kendini bul.... Bu çok önemli.... Yoksa hayalkırıklığı kaçınılmaz.... Gücün senden içinden gelmeli... Bunu birine bağlarsan o olmadığı yasa istemediği takdirde ne yapacaksın her manada.... Kimse bizi biz gibi sevmez.... Sevemez.... İnsanlar onlara gösterdiğimiz tavırları emeği değeri bize verir yada vermez.... Önce sen.... Bu bencillik değil.... Bu gereken olması gereken

Biri olsun beni kaldırsın beklentilerinizi bırakın

Siz bir bireysiniz güçlü bir bireysiniz kendiniz kalkabilirsiniz

Babanız anne bağımlısı ise bu yanlış ya da işte eşine çocuğuna sevgilisine bağımlı vs

Tek başımıza doğduk tek başımıza öleceğiz

Ben bu bana destek olacak biri güzellemelerini beklentilerini anlayamıyorum

Benden sürekli ona destek olmamı bekleyen kişilerle de arkadaşlığımız yürüyemez galiba

zira sürekli bir mağduriyet hissi oluşuyor karşı tarafta, attığın her adımda “hani sen bana destek olmak için vardın” hissi oluyor

Ama kimse kimseye destek olmak için yaşamıyor herkesin kendi hayatı var

Evet destek olunur, lakin hep destekle ömür sürmez, başkasından gelen ile yaşam geçmez

Çok doğru yazı... Olmuyor zaten.... Yüzde 10 bulsada tamamen yok .. Ben çok aradım vakti zamanında çok emek değer.... Sonunda kendimi buldum.... Kendimi çok sevdim... Sonrada hak edeni.... Kendim kadar bir KIZIMI severim bide.... Elimde kalan ben oldum... Beni yürüten ayağa kaldıran hayatı sevdiren benim.... Tüm arayışlar kafamıza kodlanan bu pembe masallar yalan.... Hani Bi şarkı var ya bize ne masallar ninniler öğrettiler sevda üstüne aldatıldık aldatıldık sevda böyle değil ne türküler yaktılar dünya üstüne kandırıldık kandırıldık dünya böyle değil rengin söylüyor yanlış anımsamıyor Sam.... Aynı böyle

Bende anne ve babamdan ne değer gordum ne sevgi boyle olunca insanda kendini sevemiyor

Ama hayatinda şunu hep gordum ailen değer verip sevdikçe sen kendini seviyorsun sen kendini sevdikçe çevren sevip değer veriyor saygı duyuyor

Bu mısır döngü maalesef ki en baştan ilerliyor keske insan kendini nasıl değer verir sever onu bende öğrenebilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…