- Konu Sahibi tlyonl2009
-
çokkk güzel olmuş herşey arkadaşım.ellerine sağlık.
Kuzumunda doğum günü tekrar kutlu olsun nice mutlu,huzurlu senelere.
Canım benim ellerine sağlık herşey çok güzel görünüyor. Allah gelinlik giydiği günleri göstermeyi nasip etsin. Nice senelere kuzum... Öpüyoruz kocaman a.s.
amanda aman tam kelebekmiş annesi rabbim her zaman böyle güzel günlerini görmeyi nasip etsin bahtıda yüzü gibi güzel olsun inş sağlıklı uzun ömürler versin rabbim seline artık bebek deyil annesi genç kız oldu:))))
Herşey çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık tam senden beklediğim gibi mükemmel bir sofra olmuş hiç mütevazi olma bu konuda, bide gençkız gibi olmuşsun arkadaşım elbise, babetler , incecik hatun gittikçe gençlesiyorsun sanki eşin kıskansın dursun ohhh zemuszemus
Tulaycım ellerıne sağlık hersey cok guzel görunuyor.Sen ve Selınım de harıka.Allah mutlu uzun ömurler nasıp etsın sızlere.Bu arada kızım olsa adını selın koyucaktım.Hep unutuyorum sana yazmaya.Ismı gıbı guzel ömru olur ınsallah.
herşey çok güzel olmuş..
prensesin doğum günü kutlu olsun nice güzel doğum günleri olsun...
ayy canım benim yaa hersey süper dogum günü kutlu olsun sen ve bebişine saglıklı ve nice senelere diyorum darısıda bize inşallah.. bu arada aynı burcmusuz bende 3 mayıs boga burcuyum çok akıllı ve cok güzel bi kız olucak inşallah rabbimin izniyle güzel günler diliyorum rabbim bizede nasip eder inşallah tez zamanda sevgilerrrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:
Tülaycım herşey çok güzeldi.Tam sana yakışır şekilde oldu.Yaptığın kekler kurabiyelerde çok nefisti ellerine sağlık canım Selin'de tam bi beyaz kelebek gibiydi canım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?