Biricik kelebeğim selin'imin doğum günü

hersey cok guzel gozukuyorrr ellerıne saglık mevlam saglıkla huzurlaa neşeylee buyutmeyı nasıp etsın bebelerımızı ınsallahhh

ellerine sağlık tatlım. sana yazıp yazmadığımı hatırlamadım, yazdıysam bi kere daha göndermiş olurum:)) şeftali pastalarımız benziyormuş:)

ellerine sağlık tatlım. sana yazıp yazmadığımı hatırlamadım, yazdıysam bi kere daha göndermiş olurum:)) şeftali pastalarımız benziyormuş:)

:)) canım çok saoll.senden kopya çektim.valla lezzeti güzeldi ama tabiki sizinki daha iyiymiştir.ilk deneme benim:))opuyorumnanaktan

tülaycığım cnm yeni bakabildim herşey harika görünüyor masanız eviniz siz....maşallah nice nice yaşlarınız olsun aynı bu tadda olsun her doğum gününüz

sen çok şık ve güzelsin
seline bişey demiyorum muhteşem nazarkardan korsun rabbim ve kocaman olmuş yaww

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan BU KADAR GÜZEL BU KADAR ÖPÜCÜK:)) BİRSEN CNAIMM ÇOK SAOL.AMİN CANIMM.

doğum günü kutlu olsun selinin iyi ki doğmuş ve çokta şeker olmuş maşallahzemuszemus herşey çok güzel görünüyor inşallah daha nice yaşlarını kutlarsınız sağlıkla opuyorumnanaktan

doğum günü kutlu olsun selinin iyi ki doğmuş ve çokta şeker olmuş maşallahzemuszemus herşey çok güzel görünüyor inşallah daha nice yaşlarını kutlarsınız sağlıkla opuyorumnanaktan

canım çok saoll.amin inşallah hepimiz.opuyorumnanaktan

canım benim cok mutlu olun yüzünüzden gülücük eksik olmasın daha nice yaşlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…