BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

yesa yesa ben yokum buralarda diye üzülme diye geldim ama bu sefer sen yoksun ortalıkta... Mart ayına hızlı giriş yaptım. Bu hızla gidersem zengin olucam soyadım gibi :KK70:
Haha canım varya zaten dünyada zengin olcak tek bir kişi varsa o da sensin acayip hoşuma gidiyor senin birikim şekillerin :))

Haha canım varya zaten dünyada zengin olcak tek bir kişi varsa o da sensin acayip hoşuma gidiyor senin birikim şekillerin :))
Egzantirik egzantirik biriktirme usulleri bulunur hanımm :D :D çalışma hayatını daha tatmadım.. Öğrenci kafasıyla devam ediyoruz işte :D

İnternet üzerinden havale eft vs bir çok şey yapabiliyorsun ama döviz için hiç bakmamistim açıkçası onu bilemiyorum bu yüzden

6 ayda bi kesilir cnm 6 aylık ücreti 56- 80 TL arasında bi miktar kesilir

cevap için çok teşekkürler canım benim...

bi araştırayım bakalım mantıklıymış eğer internet bankacılığı da varsa:)

Screenshot_2016-03-05-12-10-29.webp
Cnm ya senin şu bahsettiğin uygulamayı indirdim ben ama kullanamiyorum:KK43: gün gün ekleme yapılmıyor uygulamanın resmini bi atabilecekmisin acaba yani şeyimi indirmişim

tabii ki canım atayım resmini :)

Bu Canim

şuradan aradan yine girivereyim... abim geçen 10 lira verdi hemen kumbaraya... şubat ayından kalan 5 liramı 20 tl yapmayı başardım :KK70:

oooooooooooooo maşallah maşallah :nazar:

:KK70: :KK70: :KK70:

Anka yaaa benzetmene koptummmmmmm :KK70: Ama istikrarın ve isteğin gözümden kaçmadı maşallahhhhh :KK9::KK9::KK9:

Bende programı indirdim ama aklıma gelmiyor ya :) Not defteri taşıyorum zaten hep onu kullanıyorum artık :) Excellde de güzel bir tablo hazırladım gelecek dönem alacak ve borçlar şu an için düzenli üşenmezsem inşallah :)

Bugün maaşım yatıyor kendime harçlık ayırıp kalanını 500$ yapacağım Ocak ayından da artırmıştım çok şükür.

Şunu farkettim dikkat ettikçe bereketleniyor. Ben eşim burada iken 2 maaşla SIFIRI görüyordum şimdi tek başıma Kira+ft. vs giderleri aynı iken bir maaşa neredeyse hiç dokunmayacağım.

Çok şükür... Yapınca oluyor kızlar, durmak yok birikime devam :KK70: :KK200:

500 doları okudum gerisini okumadım :KK70::p

ooooooooooooo zenginsin heyecandorukta :KK70:

Efenim sıfır harcama ile günü kapatmış bulunmaktayim
Pazar günü eşimle market görmemiz lazım buzdolabı tamtakir kurubakir :KK70:eksik listesi çıkardım umarım listenin dışına çıkmam :stop:

0 harcama ile günü kapatmak istiyorum ben de yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK51:

yesa yesa acayip zenginim maaşım dan 3 kuruş ayıracagim kendime kalanı kutsal hedef için diyorum zengin diyor ya :KK70: bak yazmam miktarları :KK43:

hahhaha çok canım takılıyorum sana sevdiğimden :) hedefe giden her yol mubahtır :) yaz sen yaz inşallah ve de hedefinize ulaşırsınız bu gidişle inşallah :KK68::KK68:

hahhaha çok canım takılıyorum sana sevdiğimden :) hedefe giden her yol mubahtır :) yaz sen yaz inşallah ve de hedefinize ulaşırsınız bu gidişle inşallah :KK68::KK68:
:)) Az sonra çıkıyorum hesaptaki tüm birikmiş leri dolar yapıyorum çünkü en az 5000 dolar lazım iki kişi umre için bakalım toplamda kaç dolar olacak ona göre aylık hedef koyacağım 5000 e doğru ... Hayatımda ilk kez bir şeyi bu kadar çok istiyorum bakalım ya nasip :)

Avm ye gittim geçen oğluma pantolon almıştım bel bol geldiği için 6 tl kemere verdim oyun parkında arabaya bindi oğlum 2 tl jeton verdim 3 tane süt dilimi bide küçük meyve suyu 5 tl ve gidiş geliş dolmuş parası 3 tl
19 lira ile günü kapattım
Çoğu şeyde gözüm kaldı ama aldım say dedim çıktım o_O buarada evde sadece bozuk para kalmıştı ona dokunmuyirum çünkü dün eşim 50 tl verdi genelde ben ona verirdim :KK45:
Ve 60 tl bozuk param oldu araba şeklinin bi üstünü cikarabiyom şimdilik teker egzos direksiyon ve tampon kaldı :KK70:
Kumbarada ki 5 kuruş 10 kuruş onları saydim az önce hiç bukadar beklemiyodum 7 tl de ordan çıktı
Şükür allahima :KK68:
Benden bukadar hadi ben kaçar evde is birikti :KK69::KK3:

Bu arada buraya yazdikca ve sizin yazdiklarinizi okudukça ben fena gaza geliyorum iyiki varsınız :KK19:

Sen de iyi kı varsın canım ben de burada çocuklu arkadaşları gördükçe çok gaza geliyorum nedense... mesela jetona giden paraya Ohh gitsin ne güzel çocuklarıyla e güzel bir gün diye düşünüyorum ;)

Back
X