Evet canım hesap açmak için öyle bir kota var, o yüzden biraz biriktirdikten sonra bankaya atarım.bildiğim kadarıyla 500 TL olunca hesap açılıyor. USD falan daha da az miktarda hesaba dönüyor.
Bu sabahta sinirden neredeyse ağlıyordum, banka kartımı kapattırdığım için kavanozlardan kazandığım parayı almak için annemin hesap numarasını vermiştim bayana, bu sabah evden çıkarken dedim ki anne kartını verir misin parayı çekeyim dedim bana ne dese iyi ben onu harcadım dedi.az söylemeye calış. nankörlüğün şunun bunun kalmaz.
rabbim yardımcın olsun canım.
hemen herkesin başında var ne yazıkki. tek degilsin.
birikimini nişanlınla yap. ailenede hiç hissettirme.
sonucda ek işten elde ettigin gelirin. alın terin. kimseyi ilgilendirmez
fiii sen bana bakma ben bile bilmiyom ne zaman biterHaklısın Balımm bende senin gibi düşünüyorum ileride sıkışmayız en azından ..
Teşekkür ederim güzel dileklerin için kuzumm
Okul ne zaman bitiyor inşallah kısa zamanda seninde mutlu haberlerini duyarız canım benim
Hmm o halde vicdan yapmayin ama paranizi kendi hesabinizda biriktirin.Canım annem asla anlayışlı olmaz, buna adımın özge olduğu kadar eminim.
O evde kıyametler kopar bizden gizli hanımefendi para biriktirmiş diye.
Hesap açmak için belli bi kota koymuşlar canım, o miktara ulaşayım açacağım banka hesabı.Hmm o halde vicdan yapmayin ama paranizi kendi hesabinizda biriktirin.
ağlamamak elde degil dogrusu.Bu sabahta sinirden neredeyse ağlıyordum, banka kartımı kapattırdığım için kavanozlardan kazandığım parayı almak için annemin hesap numarasını vermiştim bayana, bu sabah evden çıkarken dedim ki anne kartını verir misin parayı çekeyim dedim bana ne dese iyi ben onu harcadım dedi.
Ya nasıl sinirim bozuldu, o zaman verirsin kendi parandan dedim sanki suçlu benmişim gibi küstü benimle.
Ya canım akşam 6 da gelip bazen çok yoğun olduğumda yemek dahi yemeden geceye kadar onları yapıyorum emek veriyorum ter döküyorum ama annem bir çırpıda benim emekle kazandığım parayı bana dahi sormadan harcamış.
Allah aşkına insanın zoruna gitmez mi ya.
Bide babamda üzüldü, çıkarmış o kadar miktar kendisi veriyor.
Bede dedim ben kimsenin parasını istemiyorum sadece emeğimle kazandığım parayı istiyorum dedim, keşk babamdaki ince düşünce annemdede olsa
Kıyafet almaz kuzum, gider eve süs püs alır.ağlamamak elde degil dogrusu.
hangi ara geldide harcadın.
bu kadar harcamayla ne alıyo annen. kıyafet falanmı? merak ettim
Anladim canim, allah bereketini artirsin paranin. Vicdan yapmani gerektirecek bir durum yok. Aslinda anne baban icin iyi bir sey yapmis olacaksin. Onlarin elini cebine attirmayacaksin, boyle dusun.Hesap açmak için belli bi kota koymuşlar canım, o miktara ulaşayım açacağım banka hesabı.
Anladim canim, allah bereketini artirsin paranin. Vicdan yapmani gerektirecek bir durum yok. Aslinda anne baban icin iyi bir sey yapmis olacaksin. Onlarin elini cebine attirmayacaksin, boyle dusun.
Bu sabahta sinirden neredeyse ağlıyordum, banka kartımı kapattırdığım için kavanozlardan kazandığım parayı almak için annemin hesap numarasını vermiştim bayana, bu sabah evden çıkarken dedim ki anne kartını verir misin parayı çekeyim dedim bana ne dese iyi ben onu harcadım dedi.
Ya nasıl sinirim bozuldu, o zaman verirsin kendi parandan dedim sanki suçlu benmişim gibi küstü benimle.
Ya canım akşam 6 da gelip bazen çok yoğun olduğumda yemek dahi yemeden geceye kadar onları yapıyorum emek veriyorum ter döküyorum ama annem bir çırpıda benim emekle kazandığım parayı bana dahi sormadan harcamış.
Allah aşkına insanın zoruna gitmez mi ya.
Bide babamda üzüldü, çıkarmış o kadar miktar kendisi veriyor.
Bede dedim ben kimsenin parasını istemiyorum sadece emeğimle kazandığım parayı istiyorum dedim, keşk babamdaki ince düşünce annemdede olsa
Henüz emekli değiller canım, çoğu zaman ay sonu sıkışıyorlar böyle durumlarda üzülüyorumBugün sana yarın onlara .. Önce kendini düşün derim emeklilerin sırtı yere gelmez ama sen para biriktir bir araba alırsın evlenirsin en basiti köşede güvencen olsun kendini düşün fazla duygusal davranma deriim.
Sıkışıyorlar ama benden aldıklarıyla gereksiz harcama yapıyor diyorsun demek ki onlar çalışmayına sanki hediye para gibi hissediyorlar .. Ben kendimi düşünürdüm açıkcası gene de kendi kararın.Henüz emekli değiller canım, çoğu zaman ay sonu sıkışıyorlar böyle durumlarda üzülüyorum
Evet ileride bi yatırımım olsun diye uğraşıyorum canım
Maaşı vermesem kıyameti koparır annem canım, bakalım işin içinden nasıl çıkacaklar merakla bekliyorum.yarın bir gün çeyiz derdi çıkacak ortaya
hem biz ailelerimize olan borcu değil 3 yıl 3000 yıl çalışsak ödeyemeyiz
yalnız bence nişanlınıza diilde kendiniz gidin bir hesap açın ve oraya koyun hatta gram altın alın..
maaşınızı da artık vermeyin yada bir kısmını verin..
Yarın bir gün para lazım olacak hemde çokk..
Her sey gonlunce olsun arkadasim.O parayı bi 3-4 yıl kadar biriktirmeyi düşünüyorum tatlım çeyizim için falan harcamayacağım ileride üstüne katıp arsa falan alırım diye planlamıştım.
Öyle yapacağım canım ama düşüncesizlik değil mi bu insan en azından bana haber verir ben paramı sakınmıyorum ki onlardanüzme annenii... para için değmez... olsun varsın... bi daha yaparsın bu sefer kendi hesabını açarsın olmaz mı?
peki bir kısmını versen gerisi benim çeyizim için falan desenMaaşı vermesem kıyameti koparır annem canım, bakalım işin içinden nasıl çıkacaklar merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?