BİRİKİM SORUNSALI ...

Teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar.
Dün altın hesabını netten bankacılık hizmeti yoluyla açtım, fakat müşteri temsilcisi banka hesap kartına para yatırıyorsun oradan altın hesabına ekleyebiliyorsun dedi.
Benden 80 tl hesap işl. ücr. kesildim yatırırsam 80 tlmi yutacak.
O yüzden hesabı geri sildim...

Bence adiniza bankada kasa actirip oraya altinlarinizi alip alip koyun yarin bigun nasil olsa dugun altinlari icinde ihtiyaciniz olacak

canım kararın doğru bir karar, ailene karşı maneviyatın eksik değil sonuçta, o yüzden kararın mantıklı :)

Bence altın değilde dolar hesabı açıp dolar yapın,
altından kar edilmiyor.
bunun kimseye bir zararı yok her gün günden kötü geliyor ve birikim yapmak sizin için iyi olacak.

Asla altın hesabını tavsiye etmiyorum.
Düğün altınlarımı hesaba yatırmak istediğimde bu konuda çok reklam sahibi bir bankayı aradım ve sordum. Nasıl oluyor diye. Bankacı anlattı. Altınları veriyorsun onlar eritiyor hepsi 24 ayar üzerinden fakat geri alırken gram olarak alıyorsun ve gram başına o günün hesabına göre fiyat kesiyorlar, haziran 2014 de sorduğumda gram başına 2,5 TL kestiklerini söylediler.
Hesap işletim ücreti almıyorlar ama bu durum çok saçma geldi.
En güzeli dolar.

bence kendınıze bankada altın hesabı açtırın..Nisanlınızda kendı hesabını yapsın.. Evlilik birliği kurulmadanboyle bir seye gerek yok.. Maazallah ayrıldığınızda bunun ıcın yuz goz olmak cok cırkın bır durum oluşturur.. Ailenizin bilgisi olmadan birikim yapabilirsin.. Sonucta evlenecegın zaman ıhtıyacın olacak.. Zaten maaşınızı doğrudan aılenıze verıyorsunuz.. Ihtıyaclarınızı bıle en aza ındırgeyerek aılenıze yeterince faydanız dokunuyor.. Barı kendınız ıcın bırsey yapın..

niye nişanlına veriyorsun ki kendi paranı kendin biriktir kendine banka hesabı aç asla paranı kimseye verme

niye nişanlına veriyorsun ki kendi paranı kendin biriktir kendine banka hesabı aç asla paranı kimseye verme
Canım evde biriktirmek istiyorum bankaya atmak istemiyorum.
Eski bir bankacı olarak bankalara karşı güvenim yok.
Evde kalırsada annemler almak isteyeceği için nişanlıma benim yerime saklaması için veriyorum.

Canım evde biriktirmek istiyorum bankaya atmak istemiyorum.
Eski bir bankacı olarak bankalara karşı güvenim yok.
Evde kalırsada annemler almak isteyeceği için nişanlıma benim yerime saklaması için veriyorum.
canım bende bankada biriktiriyorum nedeni eve hırsız gelir bide canından olur insan Allah göstermesin.
nişanlına verme çünkü olmaz deme bir sorun olur ayrılırsınız bide üstüne para sorunu olur.

o henüz senin nişanlın kocan değil. neden veresin ki?
o maaşını sana veriyor mu birikim yap diye ya da al evimizin ihtiyaçlarını al diye.
Neden bankaya kendi adına hesap açmıyorsun?
bencede neden nişanlına veriyosun ki bana kalırsa en başta böyle alıştırma çok pişman olursun etrafımdan bilirim benim kocam bana getırır verır maaşını ki zaten gıdeırmız belli hatta nişanlıyken bak su parasınıverıyo demıstı bana bende ailem bilmıyo ne kadar maaş aldıgımı sanamı vercem dedım sen getırıp sen bana verıyosun dedım ve konu kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…