birikim yapabilmenin yolları

sağol kuzum benim
ben eşimle çok mutluyum hiç gözümde değil
malı mülkü hiç pişman etmeyen bi adam var ne gerek var ölümlü dünya

çok şükür kuzummm çok şükür maşallah diyelim
ömür boyu ağız tadıyla sağlıkla huzurla yaşayın inşallah

AsSsk banada hep babannem falan almis ama gorsen heps antika.seyler
Tamam almis saolsun ama hic biri bana hitap etmiyo sacma sapan seyler
Arcopol tabaklar falan
Zamanla aliniyo cnm alirsin insallah
Mesela cagriya tanesi 1.5tl kahvalti tabagi gelmisti ist desenli kacirmadim.aldim.hemen
Boyle marketlerden bak sende

ben sen yazınca espri yaptım
gönlü güzel arkadaşım
hiç heves etmedim canım ya
olursa olur olmassa çok önemli değil

Mesela bu cicilerimi tanesi 1,5tl den alip 6'lı takim yapmistim cagri/semt ganimeti

Eklentiler

• IMG_20160212_173005.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 50

kızlar bu çatal bıçak takımı çok güzelmiş bernardo altı kişiliğe 80 tl diyo
daha uyguna nerden bulabilirim

kırmızı günlük yemek takımım var

ne güzel olur dimi ikisi

yaa bi uyku bastırdı ki gittim az yattım ooo yıne hız süper.yetişmek ne mümkün
bende tuvalet kağıdı alacam indirim var mı ki
gratiste indirim var bir de

ahahahah daha devamı var... SertSessiz @tuana2010 @yagmur559 @gamze42 @ayamann @hawar @eymenannesi @Hancock hey hanımlar nerdesiniz. buraya giren bir daha çıkamaz bilmiyor musunuz?
Selamlar arada girip okuyorum ancak sürekli konu dışı sohbete dönüyor. Benim çok vaktim yok artık bu tür sohbetlere.
Birikim olarak tek başıma yaptıgım bir şey yok. İşe başladım ücretsiz izin kullanıyordum. Birikim yaparsam yazarım.
Kredi kartını oldukça düşürdük bu ay. Ne kadar düştüğünü yazmayım ayıp olmasın.
Aslında ben kredi kartı kullanmayı çok seviyorum. Arabanın yakıtı, sigortası, kaskaosu, mtv, emlak vergisi, trafik cezaları, market alışverişleri, giyim, dışarıda yenen yemekler, eczane, manav- kasap, netten yapışan alış veriş, dayanıklı tüketim ürünleri her seyi karttan alma taraftarıyım. Eşim nakit ödemek ister. Ben ay sonunda ekstra da markete ne gitmiş ordan hesaplayabiliyorum. Ayrıca iyi puan kazandırıyor. Her ay o puanlarla çocuklara Lcw dan birkaç parça bişey alıyorum. Bedavaya geliyor
Zaman'ında ödeme yapınca ve gelirden çok harcamazsan sorun olmuyor.
Ben de hevesleniyorum birikim yapmaya ama olmadı çok fazla.
Güne girdim ayda 150 tl. Hangi ay sıra ben de bilmiyorum. Sanırım 11 kişi var. 1500 lira gelecek ordan. 3 -4 ay verdim sanırım. Benim arkadas çevrem değil. Öğretmen grubu ben de dahil oldum. Dışarıda buluşma oluyor da ben her zaman gidemiyorum. O yüzden net bilmiyorum.
Adağım vardı. Çocuğun sağlık sorunundan şüphelenmiştim. Bişey çıkmaZsa kuzu keseceğim diye. Ocak maaşımla onu da hallettim. Bakıcıya ayda 1075 veriyorum. Başka yerlerede neyse elimde pek bişey kalmıyor. Kalanı yazarım artık birikim diye.

Kizlaaar suan suan göztepe koprusunden bildiriyorum eve gitme cabalarim devam etmekte
Sok markette finish tablet 90 tanesi 19 tl miş benim ki dedi iyi bi indirim kaçırmayın

Bizde hergün birikim yapamadığımız için dertlesip kafa dağıtıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…