birikim yapabilmenin yolları

Canım aramıza hosgeldin
Hamilesin bak üzme yıpratmak kendini
Eşinden gizli yapacaksan gel yanima
Bende artık söylemiyorum çünkü bişey oluyo param yok desem kumbarandakiyle alsan olmazmi diyo bende artık grm altın alip kumbarada biriktiriyor um ona da demiyorum kenardaki nakit bilir ama altını bilmez sende calisiyosun maaşını alınca ödemelerini yap seni zora sokmicak şekilde para ayrı kenara ister altın al ister döviz
Ben evde biriktirmiyorum en büyük avantajım bu sanirim işyerinde kasada sakliyorum

benim günlük takımımdan çok kullanışlı kırmızı kaşık tak var ama ben diğerlerini kullanıyorum.

Bende günlük bunu kullanıyorum
Bana misafir pek gelmez çalışıyorum dersane falan var ya o yüzden misafir takimimi 2 senede anca iki kere kullanmisimdir bu kırmızılar iyi oluyo ya sende Güle güle kullan canim

Şu kepengi kaldırayım da
Ortalık havalansin

Günaydın hatunlarrr

Günaydın herkese evde olmak gibisi yok oh be bugün tatil :)

benim günlük takımımdan çok kullanışlı kırmızı kaşık tak var ama ben diğerlerini kullanıyorum.

Canim Günaydın ben de araştırdım yeni bir çatal kaşık tk aldım günlük kullanmak için 30 parça 32 tl indirimdeydi evi eda diye bir siteden tavsiye ederim fena değil ama kırmızı gönlün varsa onu al o da çok güzelmiş

Geldim lütfen yanımda ol ben de işyerinde cekmeceme koydum 5 çeyrek yaptım aslında 750 tl daha var ona da alacaktım altın yukselince almadım sizce almalı miyim ya da diğer ceyrekleri de bozmaali mıyım nasıl bir şey yapsam bilmiyorum altın hesabım da var içi bombos ama şimdi çok yüksek demi altin

bu aralar bebekle ilgili alışverişe bakıyorum evde çok mutfak eşyası var :)

Kızlar birşey sorucam
Şimdi benim bebeğin cinsiyeti belli değil ama dr erkek olabilir dedi
ben şimdi erkek bebek için alışveriş yapsam olurmu ki indirimde çok güzel seyler yazın bulamam böyle hırka kazaklar.
yani bebek kızsa magazadan değiştiririm.

bebeğim ordaki doktorda ultrasona giremezmisin

yanındayım canım üzülme yalnız değilsin
altını uzun vadeli yatırım amaçlı aldım ben
bence bozdurma
tl birikmişide biraz elinde tut
altın düşünce sana yazarım ben benimde 200 tl var kenarımda bende düşsede alsam diye bekliyorum

kuzum nekadar hevesleniyor insan değilmi kıyamam sana
alıver bir iki tane bişey

kızlar size soru a101 iyi sütyenler gelecek 7,5 tl benimkiler büyüdü
90 95 falandır eskiler olmuyor 2 tane alsam mı

canım 1 tane denemelik al istersen
benimde ihtiyacım var aslında cicikliklere ama az daha idare ediyim

martın başında gelicem esk e esyaları yanımda getiririm değiştiririm olmaz mı zaten erkek bencede bebeğim paşa oğlum
bencede erkek ama alışveriş için erkek
hem yaz çocugu olcak
bi daha ki kışa boy atmış olabilir
ondan sen alma kışlık paşama
küçük gelir annesi

eilenn 85 den 95 çıktı nerdeyse mecburen
süt veren ineklere döndüm

ağustos sonu doğcak benim ki 2-3 aylık ken ekim kasıma geliyor yani kışlık seyler almam lazım. 3-6 bedenleri :)

ayy canlarım benim yerim minişlerinizi

dün instagramda bi sayfaya denk geldim
3boyutlu ultrason resmiyle bebeğin yüzünü resmediyorlar ama böyle hamurdanmı ne

daha doğmadan yüzüne dokunuyo gibi oluyosun çok hoşuma gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…