birikim yapabilmenin yolları

biz sevgililer günü kutlamayız yani bana saçma geliyor.kapitalizm bize verdiği bir durumdur bu.ayrıca bana özel bir gün değil ki herkesle aynı gün o yuzden doğum günü ve evlilik yıl dönmü önemlidir benim için.
eşimde bana hediye almakta zorlanır zevkler uyuşmuyor ki

Su evden bahsedicem size 3aksamdir ayni konu donuyo evde
Esimin isi bu hafta netlesecek (baska aksilik cikmazsa)
Netlestigi an gidip konusicam diyo
Gircem eve diyo
Ev suan yapim asamasinda (onceki bahsettigim firma yapiyo yine) kocaeliye baglı bir semtte ama ist cikisi gibi diyim yakin bize
6ay sonra tapu teslim
2+1_ 135.000.
30.000pesinat
2000tl veya 2500tl taksitle ödeme seklinde.
Bizim icin en ideali
1000tl kra getirisi varmis.
Denizede yakinmis
Kesinlesirse gidip bende yerini gorcem.

Guvenilirmi? Diyen arkadaslarim var adamlarin bunun gibi bir cok projesi/bitmis teslim edilmis evleri varmis
Esimin arkadaslarida girmis
Yani esim güveniyo benim firma hakkinda bilgim yook pek de anlamam zaten.

Yani durum bu bizim evin konusu bu aralar böyle

Rabbim bize hayirli kapilar acsın insAllah.

bence süper fırsat yani 6 ay ödeyeceksin sonra kiraya vereceksen cok cuzzi bi ödeme olacak.ama oturacaksan da zaten biriki,m yapıyordun sen para oraya gidecek
hayırlısı ise hakkınızda olsun canım

bence süper fırsat yani 6 ay ödeyeceksin sonra kiraya vereceksen cok cuzzi bi ödeme olacak.ama oturacaksan da zaten biriki,m yapıyordun sen para oraya gidecek
hayırlısı ise hakkınızda olsun canım
Aynen cnm
Yok oturmicaz direk kiraya vericez
Diger evdende kira aliyoruz ya ikisini birlestircez ödicek kendini ev.
Bakalım surekli bi hayal durumu
Ama bu tarz seyler cok cikiyo önümüze bu ara ondan bi umutlaniyorum
Hani acaba kısmetinizmi diye

canım benim de öyle bir durumum var cok arada kaldım şimdi bizim 85 m2 bir evimiz var 2+1 onu satıyoruz 160 bine içi mevkii cok güzel doğalgazlı evim yaklaşık 40 bin lira borcumuz var onu kapattıktan sonra kalan parayla geniş güzel yeni bir ev almak istiyoruz. asıl sorun su ki bana lojman cıktı aylık 500 lira ısıtması dahil güvenlikli falan baya uygun eşim de diyor ki ev alalım en az 1000 lira kiraya veririz yarı parasını öder ev biz de zorlanmayız diyo. ben de diyorum ki yıllardır orda burda rezillik cektm 7 yılda 5 kez ev tasıdım eger sıfır ev alırsam 250-300 bin civarı fiyatı kendim otururum diyorum zaten lojmana 500 verecem 400-500 lira için sıfır evimi verip kiracıyla uğraştıgıma degmez diyorum. sizce ne yapmalıyım?[/QUOTE]

[/QUOTE]
lojmana para vermeyeceksen olurdu belki
ama orasıda paralı
farklı değilk ki bence değmez yani

[/QUOTE]

benimde eşim eskişehirden apart alalım kiraya verelim diyo biz ilçedeyiz.
Ama burda hep kiradamı gezicem dedim arsa alıp ev yapalım dedim.

bence sizde 1-2 yıl lojmanda idare edin o arada borcunuz azalır bide para biriktirirseniz güzel ev alırsınız.
yada kiraya vermekte mantıklı canım bozulan yerleri siz oturacagınız zaman yaptırırsınız.

ama orasıda paralı
farklı değilk ki bence değmez yani[/QUOTE]

bence de değmez tek sorun lojmanda ısıtma dahil yani doğalgaz falan yok ama o da kesin değil ya son kat cıkarsa ısınmıyormuş son kat ayrıca aldığım yeni evimi al ben yemedim sen ye der gibi baskasına vermek bana cok koyar yani. bilemiyorum acaba biraz eski bir ev alsam kiraya vermek için diyorum ama lojmana da girersem 5-10 yıl cıkamicam giden gün ömürden diyorum gönlüme göre bir evde yaşayayım diyorum. haksız mıyım

cumartesi günü markete gittim 32 tl harcadım
pazar günü Esk de gezdik hamile taytı aldım 20 tl
sinemayı ben ısmarlıcaktım eşime ama yabancı bir abi bize sinema hediye etti kamera şakası zannettik :) bedavaya geldi
bugünde simit aldım 3.25 tl gitti :)

ama orasıda paralı
farklı değilk ki bence değmez yani

bence de değmez tek sorun lojmanda ısıtma dahil yani doğalgaz falan yok ama o da kesin değil ya son kat cıkarsa ısınmıyormuş son kat ayrıca aldığım yeni evimi al ben yemedim sen ye der gibi baskasına vermek bana cok koyar yani. bilemiyorum acaba biraz eski bir ev alsam kiraya vermek için diyorum ama lojmana da girersem 5-10 yıl cıkamicam giden gün ömürden diyorum gönlüme göre bir evde yaşayayım diyorum. haksız mıyım[/QUOTE]
doğru diyon giden gün ömürden
o zaman daha eski ev alıp lojmanda otursan
tr_lelli gibi yazlık falan mi düşünsen ki
bana kalsada ev al yaşa ama
dediğin gibi lojman da kötü olursa
bebek olcak bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…