- 1 Mart 2010
- 45.257
- 115.526
- 1.123
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #4.761
Ben balli kahveyle gecirmistimBunuda deneyeyim hemen
Ben hic gr almadim cnm
Bilezik ve cumhuriyetim var
Gr almam galiba o az geliyo beni kesmiyo :)
Ben balli kahveyle gecirmistim
Bide turpun ortasini oyup icine bal doldurup bekletip yiyolar
Ben tadini sevmedim ama
Biz başındayız birikimin kırıntı altın olsa alacaz.sen biriminde master yapmissin kesmez tabi:)Ben hic gr almadim cnm
Bilezik ve cumhuriyetim var
Gr almam galiba o az geliyo beni kesmiyo :)
Estg. 4tane ata ancak yapabildim durdu altinlar.Biz başındayız birikimin kırıntı altın olsa alacaz.sen biriminde master yapmissin kesmez tabi:)
Olsun ceyrekleri gramlari birlestirip cumhuriyet yaparsin cnm.Eee biz o kadar zengin olmadıgımızdan anca grama ceyreğe ulaşabiliyoruzİşin kötüsü bende balı hiç sevmiyorum ağzıma sürmüyorum. Kuru kahveyi oturup kaşık kaşık yiyebilirim ama bal beni benden alıyor
Ayy inşallah henüz 1 tanecik çeyreğim var ama azimliyimOlsun ceyrekleri gramlari birlestirip cumhuriyet yaparsin cnm.
Gelene kadar bizle idare et.bugün rahatim.odevlere bitti hem de çok kolay oldu. İşlerde yarını bekliyor.benim kumbaramda 49tl oldu gram alacaktım ama altın uçmuş.neyse biriksin varsın bakkal dükkânı diyorum kumbaraya . sonra duruma gore çeyrek külçe bisiler yapariz
Benim hiç bisiyim yok.gerçi oğlanın karne parasi 140 tlsi var.onunla da altin mi alsam. Altın bi düşse faizler düşse ev fiyatlarında düşse ohh yaşamak ne güzel:)Ayy inşallah henüz 1 tanecik çeyreğim var ama azimliyim
Daha da cikcak gibi geliyo banabence gramı 97 lere kadar düşer gibi öle ümit ediyorum
Ben alamamda artik iste piyasayi takip benim kigerçi savaş hali gibi ortalık. vallaha ön göremiyorum ümit ediyorum sadece.
Icemedim yaa evde 2 tane havuc varmis onun icinde koca makineyi kirletmeyeyim zaten su falan cikmaz dedim artik oda yarina kaldisempatik_kiz ictinmi havuz suyu
espoyraz acaba nekadar duser ki altin?
bence gramı 97 lere kadar düşer gibi öle ümit ediyorum
Çörek otu yağı tavsiye ederim akşam ve sabah 1 er tatli kaşığı soğuk sıkma olacak ama karardan oyle alınEvet daha çok gıcık gibi kuru öksürük var o zaman hemen havuç suyu sıkayım. Yarında bıldırcına başlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?