birikim yapabilmenin yolları

135,000'e çok iyi bir fiyat bence... istanbulda inşaat halinde de olsa o fiyata zor bulursun oyle bir ev..

kızlar şubat ve mart ayından 3er günlük ücretsiz izin için gün istedi yöneticim

zaten ne kadar kenara atabiliyodum ki bide bu çıktı

Saol cnm karabiber pul biber bol baharatli seyler yiyorum artik mecbur ne bulursam yiycem

geçmişler olsun canım
Saol cnm

sempatik_kiz okadar mi kotusun yahu
Cok gecmis olsun havalara dikkat edin
Tam hastalanma mikrop havasi
Kötüymüşüm cnm doktor gelmeseydin bronşit olucakmışsın dedi dayadı bi sürü ilacı

Bu arada kızlar bu kadar hastayken bile günü bu denli zararla kapatan bir ben varım sanıyorum. 19.20 TL ilaclar tuttu. Tam hastaneden cikarken englishhomedan indirim mesaji geldi tabi bende serumu yedim azıcık gözüm açıldı ya soluğu englishhome da aldım tabi
Tanesi 40 TLden 2 tane kışlık tek kisilik battaniye
35 TLden 2 tane tek kisilik yorgan
15 TLye TV battaniyesi
15 TLden 4 adet boncuk elyaf yastik
7.5 TLden 5 adet slikon yastik aldim
Toplamda 282 TL falan harcadim eee haliyle hastanede düşen ateşim suan 38e tekrar çikti bugunde yataktan kalkabilecegimi sanmiyorum

ileride bunları iyiki almışım diyeceksin canım
çeyiz yapıyorsun sonuçta hem öğrencisin hem çeyiz hem birikim herkesin harcı değil yani
güle güle iyi günlerde kullan inşallah

ileride bunları iyiki almışım diyeceksin canım
çeyiz yapıyorsun sonuçta hem öğrencisin hem çeyiz hem birikim herkesin harcı değil yani
güle güle iyi günlerde kullan inşallah
Amin cnm çok sagol. Ya bunları birikimden harcadım ama olsun sonucta o parayida ileride nisan zamani eksik falan göreyim diye biriktiyordum. Ama dedigin gibi bunlarından alınması şarttı yani

sempatik_kiz birsuru sey almissin canm iyi tutmuş bence güle güle kullan
Saol cnm %50 indirim vardı o sayede uyguna geldi

sempatik_kiz iyi gunlerde kullan
En ihtiyac olacak seyler iyi almissim
Uygun nevresim takimlari gozetliyorum bende bulursam 2takim ogluma 2takim kendime alicam.
Oglumun uyku seti yok bide
Hic almadim kisin yorgan yazin pikeyle gecirdik hep.

Benim 2uyku setim var ogluma alirim sanirim yine uygun bulursam.
Sirayla artik
Battaniye ve zigon bitince onlara baslicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…