- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #4.881
135,000'e çok iyi bir fiyat bence... istanbulda inşaat halinde de olsa o fiyata zor bulursun oyle bir ev..Su evden bahsedicem size 3aksamdir ayni konu donuyo evde
Esimin isi bu hafta netlesecek (baska aksilik cikmazsa)
Netlestigi an gidip konusicam diyo
Gircem eve diyo
Ev suan yapim asamasinda (onceki bahsettigim firma yapiyo yine) kocaeliye baglı bir semtte ama ist cikisi gibi diyim yakin bize
6ay sonra tapu teslim
2+1_ 135.000.
30.000pesinat
2000tl veya 2500tl taksitle ödeme seklinde.
Bizim icin en ideali
1000tl kra getirisi varmis.
Denizede yakinmis
Kesinlesirse gidip bende yerini gorcem.
Guvenilirmi? Diyen arkadaslarim var adamlarin bunun gibi bir cok projesi/bitmis teslim edilmis evleri varmis
Esimin arkadaslarida girmis
Yani esim güveniyo benim firma hakkinda bilgim yook pek de anlamam zaten.
Yani durum bu bizim evin konusu bu aralar böyle
Rabbim bize hayirli kapilar acsın insAllah.
aaa iyiymiş gideyim bi kipaya:)26kusurdu cnm
Hakmarda orkide 4.5lt 22tl ama
Kipada orkide 5lt 20tlmis(burda kipa yok int gordum)keske acilsa
selam kızlar.maaşlar yattı Allah bereket versin inşallah
Saol cnm karabiber pul biber bol baharatli seyler yiyorum artik mecbur ne bulursam yiycemçk geçmiş olsun
her ne kadar sevmesende öksürük için bal yemek zorundasın
bir yemek kaşığı bala bir ay kaşığı toz zencefil döküyosun
bir kaç kere yaptınmı çok iyi geliyor
birde içtiğin çorbaya karabiber ekelemeni tavsiye ederim boğaz enfeksiyonlarına birebir
Saol cnmgeçmişler olsun canım
Kötüymüşüm cnm doktor gelmeseydin bronşit olucakmışsın dedi dayadı bi sürü ilacısempatik_kiz okadar mi kotusun yahu
Cok gecmis olsun havalara dikkat edin
Tam hastalanma mikrop havasi
Saol cnm karabiber pul biber bol baharatli seyler yiyorum artik mecbur ne bulursam yiycem
Saol cnm
Kötüymüşüm cnm doktor gelmeseydin bronşit olucakmışsın dedi dayadı bi sürü ilacı
Bu arada kızlar bu kadar hastayken bile günü bu denli zararla kapatan bir ben varım sanıyorum. 19.20 TL ilaclar tuttu. Tam hastaneden cikarken englishhomedan indirim mesaji geldi tabi bende serumu yedim azıcık gözüm açıldı ya soluğu englishhome da aldım tabi
Tanesi 40 TLden 2 tane kışlık tek kisilik battaniye
35 TLden 2 tane tek kisilik yorgan
15 TLye TV battaniyesi
15 TLden 4 adet boncuk elyaf yastik
7.5 TLden 5 adet slikon yastik aldim
Toplamda 282 TL falan harcadim eee haliyle hastanede düşen ateşim suan 38e tekrar çiktibugunde yataktan kalkabilecegimi sanmiyorum
kızlar çarşıya gittim
tıslama sezonu actım
tıslaya tıslaya yürüdüm ya ben
hayattta yürümekten gocunmam ama
Benimde 4,5 kilo var canımben de aynıyım toplamda 3 kilo aldım ama hemen yoruluyorum nefesim kesiliyor 9 aya kadar napcam bilmiyorum
Amin cnm çok sagol. Ya bunları birikimden harcadım ama olsun sonucta o parayida ileride nisan zamani eksik falan göreyim diye biriktiyordum. Ama dedigin gibi bunlarından alınması şarttı yaniileride bunları iyiki almışım diyeceksin canım
çeyiz yapıyorsun sonuçta hem öğrencisin hem çeyiz hem birikim herkesin harcı değil yani
güle güle iyi günlerde kullan inşallah
Saol cnm %50 indirim vardı o sayede uyguna geldisempatik_kiz birsuru sey almissin canm iyi tutmuş bence güle güle kullan
Benimde 4,5 kilo var canım
ama ben kiloluda oldum zamanında bu sorun olmamalı
ama kızım biraz yorcak beni
Aynen canım soda su takılıyorumhamilelikten canım benim de sürekli tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum nefesim kesiliyor dikkat et kendini fazla yorma bol su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?