- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Can'ım asgari ücret ile ev geçindirmek Zor her ay 50 veya 100 filan desen anlarım ama zAten maaşı çok yüksek değil ki 500 Nasıl birikim yapsınEşim asgari ücretle çalışıyor.Sağolsun eşimin dedesinin eşime aldığı evde oturuyoruz kira derdimiz yok...Eşime birikim yapalım heray 500 lira kenara atalım ilerde lazım olur diyorum oda demek ki ihtiyaç oluyor harcanıyor lüzumsuz ne aldım ki ben diyor eşime para ne kadar çoksa o kadar rahat harcandığını bir türlü açıklayamadım.Sizce yanlış mı düşünüyorum?Bunun adı cimrilik mi?Eşim bana para hesabı yapma deyince böyle düşünüyorum.İlerde çocuk olsa bu para harcanır yani kimseye yük olunmaz.Acil bir durum olur ihtiyaç olur neden kimseye muhtaç olalım ki?
1000 kalıyor ben çalışmıyorum geçiniriz masrafımz yok ki800 lira mı kalıyor geriye? Geçinebilecek misiniz 800 lirayla? Siz çalısıyor musunuz?
Can'ım asgari ücret ile ev geçindirmek Zor her ay 50 veya 100 filan desen anlarım ama zAten maaşı çok yüksek değil ki 500 Nasıl birikim yapsın
Eşim asgari ücretle çalışıyor.Sağolsun eşimin dedesinin eşime aldığı evde oturuyoruz kira derdimiz yok...Eşime birikim yapalım heray 500 lira kenara atalım ilerde lazım olur diyorum oda demek ki ihtiyaç oluyor harcanıyor lüzumsuz ne aldım ki ben diyor eşime para ne kadar çoksa o kadar rahat harcandığını bir türlü açıklayamadım.Sizce yanlış mı düşünüyorum?Bunun adı cimrilik mi?Eşim bana para hesabı yapma deyince böyle düşünüyorum.İlerde çocuk olsa bu para harcanır yani kimseye yük olunmaz.Acil bir durum olur ihtiyaç olur neden kimseye muhtaç olalım ki?
Eşim asgari ücretle çalışıyor.Sağolsun eşimin dedesinin eşime aldığı evde oturuyoruz kira derdimiz yok...Eşime birikim yapalım heray 500 lira kenara atalım ilerde lazım olur diyorum oda demek ki ihtiyaç oluyor harcanıyor lüzumsuz ne aldım ki ben diyor eşime para ne kadar çoksa o kadar rahat harcandığını bir türlü açıklayamadım.Sizce yanlış mı düşünüyorum?Bunun adı cimrilik mi?Eşim bana para hesabı yapma deyince böyle düşünüyorum.İlerde çocuk olsa bu para harcanır yani kimseye yük olunmaz.Acil bir durum olur ihtiyaç olur neden kimseye muhtaç olalım ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?