• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

inşallah olur bacımmm.. ben bol bol emryem suresini okudum ve hattaaa okumasanda mp3 halini cep telefonuma attım evde hep dinledimmm tavsiye ederimm ..ki ilk bebeğimi kaybetmiştimmm sıkıntıl ıbir süreçtiii rabbim isteyen herkese versin
canım ama önce bi evlenmem lazım bekarım kendi çspımda istiyorum sadece :)

canım ama önce bi evlenmem lazım bekarım kendi çspımda istiyorum sadece :)
ohoooooooooo sende benim 7 yıl önceki halimsin desenee... bekarken ailemdende uzak çalışırken tutturmuştum evlatlık alcam diye anneme de demiştim kadın ağlamıştı.. bende baya araştırmıştım ama zaten vermiyolar yaşın gençse bekarsan... evli değilsen aman bir sürü prosedürü var... annemde baya korkmuştu yazık kızım genç kızsın evlen kimse almaz evlatlıkla seni diye ;)
o yüzden şimdi bende sana diyim allahım hayırlı bir kısmet versinnn sana da bacım... herşey gönlünce olsun iyi bir aile kurarsın inşallah.. toplumumuzun iyi ailelere iyi anne babalara ve iyi bireylere çok çok ihtiyacı varr... kısmetin açık olsun emi ;)

ohoooooooooo sende benim 7 yıl önceki halimsin desenee... bekarken ailemdende uzak çalışırken tutturmuştum evlatlık alcam diye anneme de demiştim kadın ağlamıştı.. bende baya araştırmıştım ama zaten vermiyolar yaşın gençse bekarsan... evli değilsen aman bir sürü prosedürü var... annemde baya korkmuştu yazık kızım genç kızsın evlen kimse almaz evlatlıkla seni diye :KK66:
o yüzden şimdi bende sana diyim allahım hayırlı bir kısmet versinnn sana da bacım... herşey gönlünce olsun iyi bir aile kurarsın inşallah.. toplumumuzun iyi ailelere iyi anne babalara ve iyi bireylere çok çok ihtiyacı varr... kısmetin açık olsun emi :KK66:
amin canım kocaman bi aminnn :) inşllah Allah nasip eder. bi ara bende düşünmüştüm evlatlık :)

Kızlar Sağolun yaaa... Gerçekten iui ki varsınız.
Akşam eşimle çok normal olmasada ben yemeği hazırlarken konuştuk biraz. Yetti canıma dedim. Tamam dikkat edicem dedi. Etmezsen ananın evinde uyursun. Bir de emzik alsın sana dedim.
Neyse sonra oğlumla ödev yapmaya girdik. Içeride 45-50 dk kaldık. Bunun sesi çıkmıyor. Bilin bakalım ne yapıyor.
Allahım geldim odaya bu uyuyor. Gerçekten hani kocalarını öldüren kadınlar oluyor ya hak verdim onlara. Odanın kapısında durdum durdum. Baktım baktım. Sonra bu açtı gözünü. Sen dedim inşaatta galan mı çalışıyorsun, akşama kadar taş mı taşıyorsun dedim. Ne varsa yoruluyorsun dedim. . İçim geçmiş dedi. Geçmicek dedim. Benim tahammülüm ve sabrım yok artık dedim.
Kalktı spora gitti sanırım Yada yüzmeye.

Akşam eşimle çok normal olmasada ben yemeği hazırlarken konuştuk biraz. Yetti canıma dedim. Tamam dikkat edicem dedi. Etmezsen ananın evinde uyursun. Bir de emzik alsın sana dedim.
Neyse sonra oğlumla ödev yapmaya girdik. Içeride 45-50 dk kaldık. Bunun sesi çıkmıyor. Bilin bakalım ne yapıyor.
Allahım geldim odaya bu uyuyor. Gerçekten hani kocalarını öldüren kadınlar oluyor ya hak verdim onlara. Odanın kapısında durdum durdum. Baktım baktım. Sonra bu açtı gözünü. Sen dedim inşaatta galan mı çalışıyorsun, akşama kadar taş mı taşıyorsun dedim. Ne varsa yoruluyorsun dedim. . İçim geçmiş dedi. Geçmicek dedim. Benim tahammülüm ve sabrım yok artık dedim.
papatya elini kana bulama :) ya canım o kadar yorulması imkasnız. müdürlerin iş yükü çok fazla değil ki. sen barışma bence daha burnu sürtülmemiş. emzik fln deyince viddiye almadı bence seni

Ya çok üzüldüm senin durumuna ama acaba gerçekten hastalık mı. Benimde dönem dönem oluyo. Mesela bu aralar akşam 19 ile 21 arası uyuyorum :( çünkü çok yoruluyorum:(

math27 math27 canım benim eşim 14 yıldır hiç alamadı uykusunu. Hiç dinlenemedi. Ama ben onun aklını alıcam.
minerva1988 minerva1988 ben de o kadar yorulmuyorum. Sonuçta öğretmen değil. Yani sürekli ayakta değil. Bunun durumu yorgunlukla alakalı değil. Pazar sabah kalkar 10 da kahvaltı eder ve yine uyuyakalır. Yani yorgun mu şimdi değil tabi ki de...

delimideli delimideli çok geçmiş olsun.
Benim de oğlum için yıllardır aldığım gram altınlarım var. 70 küsürden tutunda 108 e kadar her rakamdan aldım. Karda mıyım zararda mıyım bilmiyorum. Ama Allah izin verirse oğlumun işi, evliliği gibi şeyler için kullanmak istiyorum yıllar sonra

Cok iyi yapiyorsun canim, bereketlensin;)

@yesa1 tabi ki boşanma son çare. Aldatmak ve şiddet asla geri dönüşü olmayan düzeltilemeyecek şeyler. Bizim problemimiz çözülebilir. Tabi eşim isterse. Zaman gösterecek bakalım ne olacak.

Oluruna birakirsan cozume ulasacaginizi sanmiyorum canim. Genelde ciftlerden biri daha aktif daha baskinken digeri sorunlar karsisinda daha pasif kalir. Yonlendirilmeye ihtiyac duyar, kendi basina durumu analiz edip cozumleme yeteneginden yoksundur. Sizin yuvanizda sanirim baskin karakter sensin ve is sana dusuyor. Kendiniz bu iletisimsizligin ustesinden gelemiyorsaniz, profesyonel yardim seceneginiz oldugunu unutmayin lutfen.

Ne kadar kizgin/kirgin da olsaniz sevgi de yeniden yeserir ask ta yeniden alevlenir. Sadece karar verin ve caba gisterin...

selam hanımlar:)

benim için dua eder misiniz? bir eğitime başvurdum yarın görüşme ve tanışma olacak seçilirsem çok mutlu olacağım ve mesleğimde kullanabileceğim bi eğitim almış olacağım

Rabbim gonlune gore versin canim, insallah muvaffak olursun.

@minevra1988 hakknda hayirlisi olsun cnm
kizlar her yere basvuru yaptim her turlu ise sok bim a101marketleri hastanelrr kresler ama hic cevap gelmedi:KK43: ise girmek istiyorum artk vardir bubdada bi hyir elbette
Varyemez Varyemez varmi bu durumlar icib bi esma yada dua :KK43:

Gecmis olsun canim. Vakti zamani vardir, umutsuzluga kapilma. Rabbim gonlune gore bir is nasip eder insallah.

Kumbaramdan çeyrek parası çıkttıııııı:)))))

Gozun aydin;)

math27 math27 canım benim eşim 14 yıldır hiç alamadı uykusunu. Hiç dinlenemedi. Ama ben onun aklını alıcam.
minerva1988 minerva1988 ben de o kadar yorulmuyorum. Sonuçta öğretmen değil. Yani sürekli ayakta değil. Bunun durumu yorgunlukla alakalı değil. Pazar sabah kalkar 10 da kahvaltı eder ve yine uyuyakalır. Yani yorgun mu şimdi değil tabi ki de...
al canım akılını. yani bende öğretmenim öyle çok yorulan müdür nadirdir. eşin taş mı taşıyor boş zamanlarında :) artık gülüyorum çok sinir bozucu canım ya. sanki inandına yapmış gibi . bu düzelemesi zor olabilir ama birazcık değişse bile evliliğinizdeki sıkıntı biter. uyumasını engelleyemiyorsa. teline bakmasın eve gelince yasaklasın kendisine tel olmazsa en aından bir iki saat bile olsa yan yana kaliteli vakit geçirirsiniz bu da yeter

@Snowyy evet profesyonel yardım almalıyız biliyorum ama ben artık emek çekmek istemiyorum. Bütün herşey onun elinde. Beni istiyorsa düzelecek. Istemiyorsa da paşa gönlü bilir.
Yani artık parmağımı bile oynatmak istemiyorum.
minerva1988 minerva1988 okulda taş taşıyor herhalde. Yani ne kadar yorulabilir ki?
Ben de zaten bütün akşam kumrular gibi sohbet edelim koklqşalım demiyorum. Iki çift sohbet muhabbet ve nir de beraber uyumak. Bu kadar...

@minevra1988 hakknda hayirlisi olsun cnm
kizlar her yere basvuru yaptim her turlu ise sok bim a101marketleri hastanelrr kresler ama hic cevap gelmedi:KK43: ise girmek istiyorum artk vardir bubdada bi hyir elbette
Varyemez Varyemez varmi bu durumlar icib bi esma yada dua :KK43:

canım 489 ya Fettah
308 adet ya Rezzak çekebilirsin

ayrıca

Bu duayı günde 21 defa okuyan kimsenin her muradı gerçekleşir.Her haceti verilir.Ayrıca rızkı bollaştırır.Geçim darlığı çekmez.Bu iş içi 4 rekatlık bir hacet namazı kılmalı bu duayı muradı ve haceti ne ise o niyetle her gün 21 defa okunmalıdır.Biiznillah muradı hasıl olur denilmektedir.
“Eûzübillahimineşşeytanirracim.Bismillahirrahmanirrahim.İnnallahe hüver rezzaku zul kuvvetil metin.Ve la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.”

Kizlar hastaneler tam ders alma yeri bizim kaldigimiz odada bi teyze var bugun safra kesesinden tas varms ameliyat olmus agridan anca yeni yeni uyudu nasil uzuldm anlatamam tam insanlik dersi aliyorsun
ne hastanesiz biraksin rabbim nede dusursun cok zor bir durum

Aksam oturmaya misafirim vardi ve ben bunu unutmusum ve tabi calistigim icin mecbur disardan alisveris yaptim yetistiremicektim cunku erken geldiler ve topu topu bir saat oturdular hemen gittiler aglamak istiyorummm :) artik yarin is yerinde kalanlari afiyetle mideye indiririz insallahh, kumbaraya 5tl atabildim :)

hayırlı geceler hatunlar..inş hepiniz iyisinizdir...Ben işten gelince bayağı bir yorulmuşum oylece uyudum..şimdide işleri biraz hallettim...Papatyacım bizim evdede fırsat buldukça uyuyna benim..eşim çok şikayetçidir bu durumdan:)ne biliyim hani yabancı bir duusnur demişye kendimi bildimbileli uykum var bende oyleyim...doktora bile gittim..demir eksikliği cıkmıstı...bir sonuç alamadım... şimdi biraz ders çalışsam..makam ogrenmeye başladım cok zor.musiki kulağı gerçekten cok farklıymış..yıllardır kuranı kerimi makamlı okumayı istemişimdir..bir ara musiki ozel ders aldım..hamilelikten dolayı yarım kaldı..şimdi yeniden başladım..segah makamı çalışıyorum....bir de ney üflemek istiyorum..ozel bir hoca buldum ama eşim ikna olurmu bilmiyorum..kızıma o bakcak cunku..hafta sonlarımı kursa vermek istiyorum...bugun kızımla işe giderken biraz erken çıktık...çanta ve ayakkabı baktım ama almadım:( çantayı cok beğendim illaki gider alırım ama param yok..el elde gene bu ay:)

suefsan suefsan eşin ne düşünüyor bu konuda. Dinden beri yazdıklarımdan anlamışsınfır. Karşı taraf içşn gerçekten çok zor bir durum bu.
Eşim bana mesaj atmış. Bana biraz zaman ver diye.
Cevap yazmadım. Nedense inanmak gelmiyor içimden. Çünkü buna benzer çok sözler verdi bana.
Ben de söyledim. Bakucam dedim. Artık sabrım yok dedim. Ben eridim tükendim dedim. Senden istediğim çok basit dedim. Ama yelkenleri indirmedim.

Back
X