• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba arkadaşlar gizli ziyaretçilerinizden biri de benimmmmm:KK45:Hatta buraya bildirim yapar gibi aylık biriktirdim ve yıllarca biriktiremediğim birikimi şimdi yapıyorum...Hedefim borçsuz araba almak:Dhatta iş yerinde arkadaşlara da kumbara yaptım kahve kutularından hepimiz birikimci hatun olduk.sonuç olarak bende ARANIZA KATILMAK İSTİYORUMMM.:oops:

Merhaba arkadaşlar gizli ziyaretçilerinizden biri de benimmmmm:KK45:Hatta buraya bildirim yapar gibi aylık biriktirdim ve yıllarca biriktiremediğim birikimi şimdi yapıyorum...Hedefim borçsuz araba almak:Dhatta iş yerinde arkadaşlara da kumbara yaptım kahve kutularından hepimiz birikimci hatun olduk.sonuç olarak bende ARANIZA KATILMAK İSTİYORUMMM.:oops:

Hos geldin canım, ne guzel biriktirmişsin masallah;)

merhaba hoşgeldin :)

daydrea hoş geldin
bol bereketli birikimler dileğiyle .... :)

onun heycanı işte :p yoksa park eden bir lira ama yinede ucuza almak ruhumuzu okşuyor :D
Gercekten oylee.. o 1 tl dusmesi bile karr dimi ama...:KK49:
hayırlı olsun .... canm sıra sende bende senn duanla katılıyorum gruba okumaya başlabilir miyiz yoksa seni mi beklicez ?
Canim malum ben adetim ya namazimi kilamam o konuyla ilgili Farmasiye sordum cevap bekliyorum..

Teşekkürler,hoşbulduk
Hosgeldin:KK49::KK49::KK49:

Gercekten oylee.. o 1 tl dusmesi bile karr dimi ama...:KK49:

Canim malum ben adetim ya namazimi kilamam o konuyla ilgili Farmasiye sordum cevap bekliyorum..

Hosgeldin:KK49::KK49::KK49:

canım sen senden sonrakine geçilsin istiyorsan öyle düzenleyelim kalsın diyorsan da sen bilirsin
ya da namazını eşine annene vs ye kıldırtabilirsin

Merhaba kızlar
Bugün arabanın deposunu doldurdum 185 tl
A101 e gittim. 127 tl. Pembe tencerelerden aldım.
Yemek 8 tl
Kumbaraya 5 tl gidecek.
Yarın sabah pazara gideceğim. Sonra avmde sinemaya. Gideceğim. Okula öğleden sonra uğrarım diye düşünüyorum.

Birikim yapan arkadaşları tebrik ediyorum, çok önemli. Ben de öğrenci olmama rağmen her ay internetten alıyorum bir altın atıyorum kenera. İleride düğünüm ya da kariyerim için kullanırım diye düşünüyorum.
heyyy maşallahhh.. şimdinin öğrencileri bir harikaaa valla... ben sadece günü kurtarayım yeter diyordum öğrenciyken.. bugünlerimize şükürler olsun... senide çok çok tebrik ediyorum KARDEŞİM MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Birine bebek görmeye gideceğim. Gram altın götüreceğim. Ama henüz gidemedik. Bu hafta sonu bebek mevlidi yapacakmış. Bebek görmeye diye daha sonra gideceğim yine. Mevlide birşey götürmeme gerek var mı sizce. Ve varsa ne götüreyim.

Kızalar
Moralim çok bozuk ya. Akşam mesai bitiminde gittim arkadaşlarla oturuyorduk. Hatta neşelenelim diye de goy goy yapıyorduk. Müdür yardımcısı geldi bana bi çıkıştı. Yok ben ağaymışım da paşaymışım da hiç bir iş yapıyormuşum da....
Allah saydı saydı.
Çok kötüydüm arkadaşlar ya. Bi anda bana neden böyle saldırdı ki. Bir türlü kendime gelemiyorum

selamlar kızlar.
geçmişi okuyamadım,inşallah bir aksilik yoktur,herkes iyidir.
misafirlerim vardı,güzel bir gündü.
buraya geldiğimden beri işte bu dediğim arkadaş grubunu nihayet buldum.inşallah hep böyle devam eder.
yalnız aşure,temizlik ve diğer ikramlar aynı günde olmuyormuş,çok fena yorgunum.

Hiç Tadım tuzum kalmadı. Ne yemek yapasım var ne oğlumla ilgilenesim.
Başım çatlıyor resmen.
Ya herkes mi bu kadar gaddar ve bencil :(

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Birine bebek görmeye gideceğim. Gram altın götüreceğim. Ama henüz gidemedik. Bu hafta sonu bebek mevlidi yapacakmış. Bebek görmeye diye daha sonra gideceğim yine. Mevlide birşey götürmeme gerek var mı sizce. Ve varsa ne götüreyim.
bence mevlitte hediyeni de tak.
ben lohusalara pasta,kek,poğaça gibi şeyler yapıp götürüyorum.gelene gidene ikram etsin diye.
Kızalar
Moralim çok bozuk ya. Akşam mesai bitiminde gittim arkadaşlarla oturuyorduk. Hatta neşelenelim diye de goy goy yapıyorduk. Müdür yardımcısı geldi bana bi çıkıştı. Yok ben ağaymışım da paşaymışım da hiç bir iş yapıyormuşum da....
Allah saydı saydı.
Çok kötüydüm arkadaşlar ya. Bi anda bana neden böyle saldırdı ki. Bir türlü kendime gelemiyorum
birisi şişirmiş adamı belli.
bence git bir konuş,kendine gelsin.
uyarmanın da bir prosedürü var.
rencide etmeye hakkı yok.

bence mevlitte hediyeni de tak.
ben lohusalara pasta,kek,poğaça gibi şeyler yapıp götürüyorum.gelene gidene ikram etsin diye.

birisi şişirmiş adamı belli.
bence git bir konuş,kendine gelsin.
uyarmanın da bir prosedürü var.
rencide etmeye hakkı yok.
Adam değil kadın. Ama şaka bir anda kaka oldu.
Ya ben anlamıyorum insanları fırsatını bulunca hemen yılan gibi sokuyorlar.
Zaten kimsenin odasına gitmiyordum kaç aydan sonra gittim şu olana bak.
Ha beğenmediği de ben milletin yazısını yazacakmışım da düzeltecekmişim de....
Çünkü ben Eş durumundan geldim küçük bi ile, kendi branşıma uygun pek iş yok. Ama yok diyende milletin sekreterliğini yapamam ki....

Beni zamanında deyim yerindeyse eşşşek gibi kullandılar, şimdi müsade etmiyorum ya onun hıncı.

Papatya mevlutte bence takabilirsin ya da arkadasinin eline verebilirsin..
Genelde bebek hediyesi goturenler oluyor ama banusultanin dedigi de cok mantikli geldi bana..
Darksea , uyarmanin da bir adabi vardir.. mudur yardimcisi olmus ama adam olamamis !ne yazik ! Bizler cocuklaei bile uyaracaksak yalnizken uyaralim diye egitilirken ve yaparken ....
Birisi doldurusa getirmis olabilir.. karsisinda kim var da aga misin pasa misin diyebiliyor egoist insan ya.
Boyle seyler duydukca insanlardan soguyorum cidden nasil bir toplumuz ya.. saldirgan hircin kin nefret ne ararsan var

Back
X