- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
- 548
al benden de o kadar ne yapacağımı şaşırdım hiç halimde yok 4 te kaçarım valla... idrar yollarımı üşütmüşüm rahatsızım zaten
Cok gecmiş olsun canım, bol bol su iç.
Kizlar bnde koye gidiyorum yarin aksam incem yol parasi vermicm amcasida cikiyormus onlarla cikcz yol parasi cebimize kaldi :)
Fazla yazmayin :) koyde telefon cekmio giremiyirum :)herkese ii tatiller :)
Calisanlarada ii calismalar
İyi yolculuklar&eglenceler
papatyacıııım çoooooooooook sevindim cnm
altın alanlar ALAH bereket versin
ben fazla yazamıyorum bebişle ilgileniyorum
takipteyim yazılanları,çok öptüm hepinizi
yarın kontrolümüz var kızımızın teyzeleri,bol dua edin bize
Guzel haberlerle gelin canım
Kızlar çok teşekkür ederim hepinize ...
Şimdi anlatmaya çalışayım
Ben 13 yaşında ailenden ayrıldım. Liseyi çok uzakta yatılı okudum. Üniversiteyi de ailemden ayrı okudum. Yani kendi başıma yaşamayı, herşeyi tek başıma yapmayı, paramı idare etmeyi kendime bakmayı çok küçük yaşta öğrendim.
Eşim üvey baba yanında büyümüş. Evlenene kadar ayrılmamış evden. Babasının bilgisi olmadançorap bile almamış kendine.
Yani anlaşıldığı üzere roller ters. ( bu 1 kısım) Ben erkek gibi o da kadın gibi büyümüş. Kadın gibi derken yanlış anlaşılmasın. Evde sürekli göz hapsi halinde( inşallah anlatabilmişimdir)
Psikoloğ dedi ki bir problemden, bir sıkıntıdan Yada mutlu olmadığı ortamdan uzak durmak için uyuyordur dedi. Herkes uyutunca da ayağa kalkıyor. Çünkü orada kimse olmayınca mutlu ( kendi ailesinin yanında mutsuz ve kendini fazlalık hissettiği için olabilir dedi) ( bu 2. Kısım)
Sonra bana dedi ki psikolğ şimdi hayal et. Eşin yok, bir süreliğine (6 ay bir sene gibi) bir iş için gitti. Eşine ihtiyaç duyar mısın. Evdeki işler için dedi. Düşündüm. Hayır duymam.
Çünkü dedi ev işlerini yardımcın yapıyor ( kadının görevi, Yada yapması gerekenler)
Arabanın mazotunu alıyorsun, çocukla ilgileniyorsun, para, tatil , otel işlerine sen bakıyorsun. Evin pazar market alışverişini yapıyorsun. Yani herşeyi tek başına yapabilen güçlü bir kadınsın. Yani evde erkeğin yapması gereken şeyleri de sen yapıyorsun. Erkek ne yapacak. Hiç birşey. Çünkü ona yapacak birşey kalmamış evde dedi. O kendisini değersiz, işe yaramayan, ihtiyaç duyulmayın biri olarak görüyor dedi. Yani siz iki erkek evlenmişsiniz dedi. Aynı mantıkla bekarken nasıl kendini fazlalık hissettiği evinde uyuyordu. Senin evinde de kendini öyle hissediyor. Fazlalık işe yaramayan.
Ona ihtiyacın olduğunu hissettir dedi. Evde yardımcın olması kötü birşey değil ama sen eşinin görevlerini üstlenme dedi. Adam işe yaradığını hissetsin dedi.
Bira karışık anlatmış olabilirim 1.5 saatlik seansın özeti
Sevindim canım. Huzurunuz&mutlulugunuz daim olsun inşallah