• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

:KK70::KK70::KK70: babasının oğlu yandın sen papatya
zaten bana psikolog dedi. ilk çocuk baba ikinci çocuk anne olurmuş. evde sanki iki tane kocamdan varmış gibi. beni çok yoruyor bu durum...
oğlum pijamanı katla diyorum. babam katlamadı geçen gün diyor. o zaman o kv ye bayağı bir gönderme yapıyorum....

zaten bana psikolog dedi. ilk çocuk baba ikinci çocuk anne olurmuş. evde sanki iki tane kocamdan varmış gibi. beni çok yoruyor bu durum...
oğlum pijamanı katla diyorum. babam katlamadı geçen gün diyor. o zaman o kv ye bayağı bir gönderme yapıyorum....
yaaa öylemi olurmuş bilmiyordum bunu... o zaman ikinci bebek yolu göründü sana :) 3-4 ne oluyormuş sırayla mı

ilk çocuk baba ise benim alakam yok babamla.
ama erkek gibi yetiştiğim doğrudur.:KK30:

bu sgk ya bende bir bakayım.
öğle yemeğimi evden getirmiştim. brokoli haşlama.
akşama da eşim mesai. ben de erken cıkarsam atıstırırım birşeyler ve yarının yemeğini yaparım rahatla.
akşama da zumba var.
--
kalemero doğru da her zaman değil. az akıllı olsaydım ya da burayı okurken keşfetseydim keşke.
hep marka çanta alırdım.
kotlar ona keza. eee şimdi kotlar yine aynı markanın aynı fiyat ama o eski kaliteleri yok.. kesinlikle
havaya da para veremem.
ayakkabıda evet hala önemserim iyi olsun diye.
kıyafeti de internetten alıyorum. yarı yarıya kar etmiş oluyorum.
geçen sene mesela sezon kazak kotonda 80 tl di. bölüm gereği belki de daha da titizleniyorum zaten. değmeyecekti. 2 hafta sonra enmoda sitesinden aynı kazagı 40 tlye aldım..
cidden marka hava parası alıyor.
bir de nedendir bilmem ben giycek birsey bulamıyorum ya. hersey mi kalitesizleşir.:KK43:

selam kızlar.
iki gündür keyifsizim,yatıyorum.
kontrollerim var önümüzdeki hafta,bakalım neden ağrılar geri dönmüş,öğrenirim..
size bakıyorum ama yazmakta zorlanıyorum,ellerimi kullanmakta da sıkıntım var bu ara.
öpüyorum hepinizi.
yeni gelenlere de selamlar.

merhaba bayanlar.gecmisi okudum geldim.Birikim yapan arkadaslar hayirli olsun.
papatyacim sorunun kaynaginin bilinmesine cok sevindim,ins bundan sonra hersey iyi olur.
kalemero nence emel n ayrilmalisin,bitir gitsin.aldatmak affedilecek birsey dgil ,helw ki bekarken.belliki seni haketmeyen birisi,hic zamanini oldurme onunla.Allah kendi dengin iyi insanlarla karsilastirsin ins.
doubleanne az kalmis doguma.sag salim kavus ins evlatlarina.bana da dua eder misin,su ev borcunun altindan kalkabiliriz ins.
yeni gelenler hosgeldiniz.

selam kızlar.
size bakıyorum ama yazmakta zorlanıyorum,ellerimi kullanmakta da sıkıntım var bu ara.
öpüyorum hepinizi.

geçmiş olsun Banu..
ellerin boyundan kaynaklı olabilir mi?
boyun rahatsızlıgın var mı?
Benim boyun düzleşmem var o bazen yorulunca kol ve ellerime vuruyor aklıma geldi.
çok geçmiş olsun.

papatyacım 3. çocuk kime çekermiş ???:KK66:

selam kızlar.
öpüyorum hepinizi.
canım ben de seni merak ediyordum
çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun :KK60:

Varyemez Varyemez canım 3. çocuğu demedi valla. banusultan banusultan çok geçmiş olsun canım.
kızlar bizim bölümde her hafta bir toplantı yapılır. başkanların girdiği bi toplantı. bi bayan var o da giriyor son 3 haftadır. ben 4,5 yıldır o kuruldayım. bu bayanla küsüm ben. konuşmayı da pek düşünmüyorum. neyse son haftalarda toplantıda allahım üzerimde bir ağırlık. aklımdan geçenleri söyleyemiyorum, konuşulan problemle ilgili düşünemiyorum. düşünsem de ağzımı açıp tek kelime edemiyorum. toplantı bitiyor mesela giden gidiyor bana oradan kalkmak nasıl zor geliyor anlatamam. yani o kadar ki çayı alıp ağzıma götüremiyorum. şu anda bile salak gibiyim. bunları yazarken ellerim dolaşıyor biribirine.
ayyyy bu kız bana kem gözle falan mı bakıyor. yani olabilir mi böyle bir şey...yoksa benim hüsnü kuruntum mu

Birikimci hatunlar merhaba :)
Başlık sahibi olarak Farmasi sana ayrıca merhaba, hatırladın mı beni :)
Kirli Çıkılar başlığına bakınca papatya nın mesajıyla kendimi burada buldum. Seni tekrar gördüğüme sevindim. Kirli çıkılardan birkaç kişi daha tanıdık geldi gözüme lakin birikimci hatunlar epey yenilenmiş, hayırlı uğurlu olsun başlık. Bereketli olsun birikimler :)
KKya ya da birikim sayfasına yazmadığım süre zarfında epey değişiklik oldu hayatımda :) Artık anneyim,çok şükür :)Allah çocuk sahibi olmak isteyen maddi-manevi bu duruma hazır olan herkese nasip eder inşallah. Üç aylık bir kızım var. Ev aldık ve yeni evimize taşındık, miniğimizin doğmasına yakın da araba aldık. Haliyle epey borcun altına girdik. Eşim ve ben daimi birikimciyiz ama artık kemerleri daha da sıkmamız lazım. Yaza borçlarımızı hafifletmek istiyoruz. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :)
Selamlar, sevgiler :)

İlaveten Banusultan geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Almila07 Almila07 bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah. ev ve araban da hayırlı olsun. aramıza hoş geldin...
içimden ağlamak geliyor. ay çıldıracağım. ne oluyor bana böyle.

Almila07 Almila07 bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah. ev ve araban da hayırlı olsun. aramıza hoş geldin...
içimden ağlamak geliyor. ay çıldıracağım. ne oluyor bana böyle.

Sayenizde bu sayfayı buldum teşekkür ederim :)
Amin, inşallah. Sağ olun.
Hocam (kirli çıkılardan öğretim üyesi olduğunuzu hatırlıyorum, ben de sizin mesleğin çömeziyim :) ) , Allah ferahlık versin.

selam kızlar.
öpüyorum hepinizi.

Cok gecmis olsun canim.
merhaba bayanlar.gecmisi okudum geldim.Birikim yapan arkadaslar hayirli olsun.
papatyacim sorunun kaynaginin bilinmesine cok sevindim,ins bundan sonra hersey iyi olur.
kalemero nence emel n ayrilmalisin,bitir gitsin.aldatmak affedilecek birsey dgil ,helw ki bekarken.belliki seni haketmeyen birisi,hic zamanini oldurme onunla.Allah kendi dengin iyi insanlarla karsilastirsin ins.
doubleanne az kalmis doguma.sag salim kavus ins evlatlarina.bana da dua eder misin,su ev borcunun altindan kalkabiliriz ins.
yeni gelenler hosgeldiniz.

Biran once oder kurtulursunuz insallah canim.

Birikimci hatunlar merhaba :)
Başlık sahibi olarak Farmasi sana ayrıca merhaba, hatırladın mı beni :)
Kirli Çıkılar başlığına bakınca papatya nın mesajıyla kendimi burada buldum. Seni tekrar gördüğüme sevindim. Kirli çıkılardan birkaç kişi daha tanıdık geldi gözüme lakin birikimci hatunlar epey yenilenmiş, hayırlı uğurlu olsun başlık. Bereketli olsun birikimler :)
KKya ya da birikim sayfasına yazmadığım süre zarfında epey değişiklik oldu hayatımda :) Artık anneyim,çok şükür :)Allah çocuk sahibi olmak isteyen maddi-manevi bu duruma hazır olan herkese nasip eder inşallah. Üç aylık bir kızım var. Ev aldık ve yeni evimize taşındık, miniğimizin doğmasına yakın da araba aldık. Haliyle epey borcun altına girdik. Eşim ve ben daimi birikimciyiz ama artık kemerleri daha da sıkmamız lazım. Yaza borçlarımızı hafifletmek istiyoruz. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :)
Selamlar, sevgiler :)

İlaveten Banusultan geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Hos geldin canim. Masallah yavruna. Saglikla buyut insallah.

herkese selamlar... herşey yolundadır inşallah.. bizde hamileliğin son haftalarını sözde yaşamaya geçtik ya bakalım sırt ağrılarımız tavan yaptı ;) herkese bol birikimli güzel günler diliyorum.... bizim şu sıralar birikimden çok gider olayı artışta ya bakalım ne olacak ;)

M maviduvar1 , bence kadının gözü değiyor olabilir.
böyle şeylere inanıyorum ben..
okutturan neler yapanlar var. Allah korusun ayetel kürsi yi oku..
ilk defa başıma geliyor yada dah önce de oluyordu ama benim dikkatimi çekmiyordu. toplantıda embesil gibi oluyorum. düşünemiyorum. düşünsem de konuşamıyorum. tövbe tövbe....

Sayenizde bu sayfayı buldum teşekkür ederim :)
Amin, inşallah. Sağ olun.
Hocam (kirli çıkılardan öğretim üyesi olduğunuzu hatırlıyorum, ben de sizin mesleğin çömeziyim :) ) , Allah ferahlık versin.
evet doğru hatırlıyorsun. hangi aşamadasın.
kgokce kgokce allah yardımcın olsun.

ilk defa başıma geliyor yada dah önce de oluyordu ama benim dikkatimi çekmiyordu. toplantıda embesil gibi oluyorum. düşünemiyorum. düşünsem de konuşamıyorum. tövbe tövbe....

evet doğru hatırlıyorsun. hangi aşamadasın.
kgokce kgokce allah yardımcın olsun.
aminnnnnn.... bu da yetmez gibi bir taraftan tezimi yazmamm gerekiyor 2 aralığa biraz bişeyler teslim etmem gerekli amaa ne olacak bu halimmm amannnnn

Back
X