- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
İcme canm icme virak gitsin hafta sinu 1tane ucmissin nefsine tattirmissin boswer sonra daha zor olcakAYIN 15İNDENDEN BERİ İÇMİYORUM.
AMA HAFTA SONLARI 1ER İÇTİM.
BİLEMİYORUM![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İcme canm icme virak gitsin hafta sinu 1tane ucmissin nefsine tattirmissin boswer sonra daha zor olcakAYIN 15İNDENDEN BERİ İÇMİYORUM.
BİLEMİYORUM![]()
al benden de o kadar canm bi ipekyola girerdim 3-4 bin harcayıp çıkardım :) ama buraya takıldığımdan beri çok şükür hiç almıyorum ihtiyacıma göre alıyorum ve öyle çok pahalı almıyorum :) 14 ayar altın çok aldım ama olsun satsan o para ediyor ama kıyafet etmiyor :) içindeki şeytanı küçük şeylerle sustur aynen devamm :)ay ben eskiden su gibi para harcardım. bir ay içinde kıyafete öyle çok para verirdim ki...buraya takıldığımdan beri bıraktım. ama yine de ara sıra geliyorlar bana soldan soldan...ben gideyim de bir iki küpe falan alayım da içimdeki şeytanı susturayım...
canm 1 er bişey değil çok sıkma kendini ama asla 2 ye geçme ve canın sıkkın olduğunda uzak dur sakın içmeAYIN 15İNDENDEN BERİ İÇMİYORUM.
BİLEMİYORUM![]()
aynen almıcam canım para biriktirmeye devam :) değişiyor bir de ben eşyaya acımam başka model beğenirsem kaldırıp atarımo zaman alma kuzum para biriktir. zaman değişiyor model seçenek değişiyor .
İcme canm icme virak gitsin hafta sinu 1tane ucmissin nefsine tattirmissin boswer sonra daha zor olcak
BİLEMİYORUMcanm 1 er bişey değil çok sıkma kendini ama asla 2 ye geçme ve canın sıkkın olduğunda uzak dur sakın içme
kızlar 84,72 den 3 gr altın aldım :)
ne bilim ben kalınca harcıyorum o yüzden aldım çok çok 1 lira oynar bence çok beklemeye gerek yok artışa geçti gibiBİLEMİYORUM
BENDE KARDEŞİME 4TANE ALICAM. ALSAMMI BEKLESEMMİ BİLMİYORUM İKİ GÜNDÜR BAKIYORUM
BİLEMİYORUM
bak bayadır içmiyorsun ne güzel demekki isteyince oluyor hiç aklına getirme hatta konuşmayalım bile bol bol su iç
canım cuma günü doğumum :)Kızlarrrr
Uzun zamandır yazamadım.. Umarım herkes iyidir double anne den haber var mı?
Bugün 50 tl internet ve telefon
195'te araba sigorta ödemesi yaptık
çok güzel olmuş. saçlarına bayıldım :)Eki Görüntüle 1301213 Kızlar saçım budur. Uçlar kızıl sarı üst Kısım Kumral kahve. Tabi saçlarım böyle dalgalı değil. Düzleştirici ile Yaptılar böyle
hadi bakalım sağlıklıca :)canım cuma günü doğumum :)