Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa canım rimmel london dan aldım işte bunu geçen :) ama daha denemedim pazartesi günü işe gitmeyeceğim salı günü uygun bişe giyip süreceğim :) sana da foto atarım :) füme de harika duruyor gerçekten almak lazım onuda
aynen canım oje ve kitap bende tutku yani her gittiğimde illaki 3-4 tane kitap 3-5 oje almadan dönmem eve :) kitaba verdiğim paraya şöyle acıyorum evde okumadığım o kadar çok kitabım oldu ki sürekli okuyorum 1 bitiriyorum 5 alıyorum...ojeyede acımıyorum çünkü onu alırken çok mutlu oluyorum 25-30 lirayla kurtarıyorum günü kıyafet alana kadar oje alayım bu gün çok güzel bi oje sürdüm çekip atarım fotosunu :)
aaaa canım rimmel london dan aldım işte bunu geçen :) ama daha denemedim pazartesi günü işe gitmeyeceğim salı günü uygun bişe giyip süreceğim :) sana da foto atarım :) füme de harika duruyor gerçekten almak lazım onuda
dua topiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/16641-ya-latif-dilek-icin.741562/page-131
canım senin mazaretin var namazı oturduğun yerden kılabilirsin zaten oturduğun yerden secdeye varamazsınki işaretle kılmış olursun yani
Oturarak namaz kılmada rükû ve secdeler güç yettiği ölçüde yapılır. Eğer belin eğilmesi mümkün değilse veya sakıncalı olacaksa, başıyla imâ yapar. İmâda baş secde için rükûdan biraz daha fazla eğilir. Böylece ikisi birbirinden ayrılmış olur.
o günleri dört gözle bekliyorummm :))) çok sağol canımmayy canım kıyamam ya neden bu bebişler böyleee :) biraz büyüüğünde de yataktan çıkmaz uyandıramazsın :) sana kolay gelsin
canım altın düşşe hemen yap derim düşecek diyorlarKızlar bu ay 3000, önümüzdeki ay da 3000 gelecek günden. Komple altına mı yatırsam, yoksa tl de mi kalsam kararsızım.
1 yıldan önce altınları bozdurmayacağımız kesin gibi. En fazla 1-2 yıllık birikim bizimkiler, nasipse ev peşinatı için biriktiriyoruz.