- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
bende prof makina istiyorum. hatta bir kaç küçük eğitimde almak istiyorum.
hevesmi ediyorum sonra istemezsem para boşuna gider diye vaz geçiyorum.. ama senelerdir istediğim bişi..
şimdiden hayırlı olsun
Ruya çok güŞsel olmuş. Nice yıllarınız olsun.
joeyfun Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
Ben de o butiğe gittim. Ama hiç birşey almadım. Hatta kadın şaşırdı kaldı neredeyse 10 yıldır ondan alırım. Elim kolum dolu çıkarım.
Sonra eve geldim. Benim evdeki yardımcı Kışları ince bir hırka giuiyor. Yolda gelirken kafama koydum. Bir kaç yıldır gitmediğim belki giyerim diye tuttuğum siyah kaşe bir kabanım vardı. Dize kadar. Eve gelir gelmez verdim hemen. Üstüne giydi gitti.
Bugün oğluma portakallı Havullu kek yapacağım. Yemekten sonra da oğluşun Odası'nı baştan aşağı temizleyip küçülenleri ayıracağım. Veririm ihtiyaç sahiplerine.
aslında derya baykalı pek sevmemm ama o da bu tarz bir proje başlatmış el ele diye.. herkes elinden çıkaracağı parçalarını daha iihtiyaç sahibi olacak el lere vermeyi sağlayan bir proje.. içeriği güzeldi....Hay Allah razı olsun papatyacım ne güzel düşünmüşsün ve de yapmışsın
şu kış gününde evde en az 5- 6 çeşit kaban manto vs var hala da ha alıyoruz sırf rengi modeli farklı diye
bir tanesini bulamayan var onları da akla getirmek lazım
herkes çevresindeki 1-2 kişinin elinden tutsa sanırım aç açık kalmaz :)
amin canım sağolasın.ne güzel düşünmüşsün kabanı vermekleRuya çok güŞsel olmuş. Nice yıllarınız olsun.
joeyfun Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
Ben de o butiğe gittim. Ama hiç birşey almadım. Hatta kadın şaşırdı kaldı neredeyse 10 yıldır ondan alırım. Elim kolum dolu çıkarım.
Sonra eve geldim. Benim evdeki yardımcı Kışları ince bir hırka giuiyor. Yolda gelirken kafama koydum. Bir kaç yıldır gitmediğim belki giyerim diye tuttuğum siyah kaşe bir kabanım vardı. Dize kadar. Eve gelir gelmez verdim hemen. Üstüne giydi gitti.
Bugün oğluma portakallı Havullu kek yapacağım. Yemekten sonra da oğluşun Odası'nı baştan aşağı temizleyip küçülenleri ayıracağım. Veririm ihtiyaç sahiplerine.
Asmu ,bende kendimde inan onu hala sorguluyorum.
düşününce az bir meblag değil. ama liseden beri de meragım vardı hep.
hep bir şekilde erteleyip öteledim.
nikon D3100 almak istiyorum yarı prof. 1000 tl.
bir yandan maddi olarak para akışı lazım.
araftayım yine.
birden alıp para yatırmak tuhaf geliyor.
alınca da sürekli çekecek miyim diyorum hala acabalarım var işte.
unutırsam fısıldayı terih et derdim. bir de canım eşinle nasılsınız ?Canım eşimin işi benim ki kadar esnek değil. Ben kafama göre çıkıyorum gitmiyorum ama onun öyle değil. Geçen yıl Köyde iken bir kaç kere o da kaçmıştı. Bu sene merkezde artık.
Çocuğu bırakacak kimse de yok. Bırakıp gitsek. Anca annem gelince. Fakat filmlere baktım. Oğlumun ilgisini çekecek filmeler vardı. Belki o çocuk filmine bşz Başkasına şeklinde bir düzenleme yapabiliriz.
derler ya papatyacım '' sular bulanmayınca durulmuyor '' diyeKızlar Sağolun. Allah kabul eder inşallah
Kadın 4 yıldır evimde çalışıyor. Çocukları için kendini parçalıyor. Giymiyor giydiriyor yemiyor yediriyor derler ya aynen öyle.
minerva1988 şimdilik iyiyiz canım. Bir sıkıntı yok. Ben de daha hassas davranmaya çalışıyorum. Barıştığımız günden beri ilk defa dün akşam uyudu. O da hasta idi. Inşallah ikimize de ders olmuştur yaşadıklarımız
kolay gelsin canım :)slm kızlar yemeği yedik şimdi de eşimle tv izliyoruz. birazdan film izleyecegiz ben de biyandan ütü yapacağım.
herkese iyi akşamlar :)
sagol cnm ilgine tesekkur ederim..olur mu cnm benim,inan ki benim herkes aklımda,ama yazmaya bile zor zaman buluyorum
Allah razı olsun bitanem :)farmasicim geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?