- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.126
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1311131 suan tam da olmak istedigim hal..
Kitap alisverisi yaptim 100 tl..
Benim icin tek fuzuli olmayan sey kitaplar...
Iyi ki varlar.
Maşallah kuzucuğa Allah daim etsin inşallahgeçen hafta oldukları deneme sınavı sonucu açıklanmış 1. olmuş sevine sevine geldi kuzum :)
Maşallah kuzucuğa Allah daim etsin inşallah
Farmasi masallah,, Allah daim etsin zihin acikligi versin.
Gecmis olsun bu arada..
:) aynen öyle canım ama güzel olacak gibi okulla kaynaşırım birazcık benim içinde iyi olur. teşekkürler canımGÜNAYDIN HERKESE.. VE DE İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUMMM...
Varyemez bacımm çok geçmiş olsunnn bücürünee... acil şifalar eee azcık havalar değişince oluyor bu geçişlerdee ... allah başka dert keder vermeyee...
minerva1988 bacımmm bari örtmenelr gününde bizden para gitmese diyecemm amaa ne yapsınlar o kadar çok öğretmen varki... boşver gitsin 40 tl.. iyi eğlencelerrr şimdiden
kuzucuğa Rabbim etsin papatyacım içine çalışma şevkini versin inşaallah AMİN :)Biz de oğluma test kitabı aldık çatşıdan. Tamam ilaçsız başarıyor ama ders çalışmayı sevmiyor. Şimdi derste dinlediği yetiyor. Ama zamanla yetmeyecek. Bir şekilde ders çalışma alışkanlığını kazanması gerek. Elimizden geleni yapıyoruz. Allahım yardım eder inşallah
amiinn inşallah canımbirazdan ikindi namazından sonra ufak kuzucuğu da alıp kütüphaneye gideceğim nasipse
hava o kadar soğuk ki dışarıda kar soğuğu var ,Rabbim dışarda olanların( insan ve hayvan ) yar ve yardımcısı olsun kimseyi evsiz barksız yiyecek içeceksiz bırakmasın AMİN
neler aldın canımEki Görüntüle 1311131 suan tam da olmak istedigim hal..
Kitap alisverisi yaptim 100 tl..
Benim icin tek fuzuli olmayan sey kitaplar...
Iyi ki varlar.
oy maaşşalh canım :)geçen hafta oldukları deneme sınavı sonucu açıklanmış 1. olmuş sevine sevine geldi kuzum :)
canım sadece hiperaktive mi yoksa dikkat eksikliği de var mı ? psikolğun teknik uygulayaktı bi gelişme var mı .Biz de oğluma test kitabı aldık çatşıdan. Tamam ilaçsız başarıyor ama ders çalışmayı sevmiyor. Şimdi derste dinlediği yetiyor. Ama zamanla yetmeyecek. Bir şekilde ders çalışma alışkanlığını kazanması gerek. Elimizden geleni yapıyoruz. Allahım yardım eder inşallah