• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Iyi akşamlar kızlar hayırlı kazançlar bol birikimler .. Bugün uzun zamandır gormedigim bi arkadaşlar görüştüm eşi çalışıyo tek maaşla borcsuz ev almışlar iki de çocukları var maşallah dedim çok tasarruflu bi kadın tabakta kalan üç tane makarnayi strecleyip dolaba koyar mutfağından hic bişey çöpe gitmez benim diyo takdir ettim valla :KK9:
tatlım maşallah arkadaşına,onun kadar olamasam da ben de dikkat ediyorum.

cimcim16 cimcim16 yıllarca sigara içtim. Bıraktığımda cüzdanım para gördü. Sigarayı bırakmak gerçekten zor ama imkansız değil. Bence deneyebilirsiniz. Eşim hala içiyor. Ona giden para bile beni sinir ediyor.
Mecburen bırakıcam inş birkaç ay içimde bebek düşünüyorum Allah nasip ederse tabi :) bırakıp dahada başlamıcam inşş

Merhaba kızlar
K kalemero güle güle kullan aldıklarını.
Biz de markete gittik. Ben hep liste yapıp gidiyordum. Migros'a Yada kipaya giderdik. Ama liste dışında mutlaka birşeyler alıyor 300 tl den aşağı çıkmıyorduk. Hatta 2 ay önce 400 tl tutmuştu.
Bugün a101 e gittik listedeki tereyağı dışında herşeyi aldım. 175 tl ile kurtuldum. Evdeki Tereyağı bu ay yeterse gelecek ay alırımo zaman.
A101İ ÇOK SEVİYORUM cidden hesaplı oluyor evimin yakınında var ben daha çok haftalık ya da günlük alıyorum :)

A101İ ÇOK SEVİYORUM cidden hesaplı oluyor evimin yakınında var ben daha çok haftalık ya da günlük alıyorum :)
Benim de evimin tam karşısında var. Pek gitmezdim. Basen ekmek yoğurt gibi ihtiyaçlar için.
Aslında Migros'a giderken de hemen hemen benzer bir liste ile gidiyordum fakat orada Aklımı çelen ve listede olmadığı halde aldıklarım oluyordu. Burada çok çeşit olmadığı için öyle bşr durum yaşamadım.

alışveriş için öncelikli tercih ettiğim marketler şok market ve A 101

iyi geceler kızlar

Eşimle bu akşam alışveriş merkezine gittik..
Boynere girdik yaklaşık 500 liraya 2 spor ayakkabı aldık eşimle bir örnek :KK36:

Sanırım bu hafta harcama haftası...

Bizde eşimle alışveriş merkezine gittik gezmeye kendimizi media mark ta bulduk nezamandır tablet istiyordu 1100 tl ye tablet aldık yeri dolar inş ne diyim :)

Kızlar güle güle kullanın aldıklarınızı ;)

Gunaydin kizlar bugun babaanne bizde kalcak aksam ustu amcam ve elttimde yemege kalcaklarmis davet etmedim ama gelmisken yemek icin geri donemem dedi yenge yaptigim yemek 3kisilkti sindi gene eklicm hatta dedim 3kisilik hazirliom o zamn die geri dinemem deynce ekstra biraz menu cikti gene bana bu parasizlikta :( dun yengede kizini bize sepetledi babaanne triplerde nedn geldi size die esimde rahatsiz oldu bende ama geldi ne yapcn bugunm yogun gecixek yarin esim izinli ama kiye cikmicaz pazar yikicam dicek babaanneye ofif ne dertli dunyam varmis ailesinden ne yapalim sabir deyip katlancaz cagirsam gam yemicemde hakettim derim cagirmadan yemege geliorlar ofof nasl bi aile bunlar ua
kizlar aldiklarinixi gule gule kullann mutlu pazarlar olsun size neyseki kuzen 12gibi gitcek kuafore biraz nefes alicam

Gunaydin kizlar bugun babaanne bizde kalcak aksam ustu amcam ve elttimde yemege kalcaklarmis davet etmedim ama gelmisken yemek icin geri donemem dedi yenge yaptigim yemek 3kisilkti sindi gene eklicm hatta dedim 3kisilik hazirliom o zamn die geri dinemem deynce ekstra biraz menu cikti gene bana bu parasizlikta :KK43: dun yengede kizini bize sepetledi babaanne triplerde nedn geldi size die esimde rahatsiz oldu bende ama geldi ne yapcn bugunm yogun gecixek yarin esim izinli ama kiye cikmicaz pazar yikicam dicek babaanneye ofif ne dertli dunyam varmis ailesinden ne yapalim sabir deyip katlancaz cagirsam gam yemicemde hakettim derim cagirmadan yemege geliorlar ofof nasl bi aile bunlar ua
kizlar aldiklarinixi gule gule kullann mutlu pazarlar olsun size neyseki kuzen 12gibi gitcek kuafore biraz nefes alicam
ne diyeyim Allah sabır versin

Back
X