• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızlar merhaba bu gün 1 gibi evden çıktım daha yeni geldim çıkmak gibi bir niyetim yoktu arkadaşlar gel bi kahve içelim dediler kıramadım gitttim ama bu kahve bana 2.000 tl civarına patladı :KK17:kredi kartına fena abandım ne güzel kullanmıyorum 1 buçk aydır aldıklarım ;
desadan beğendiğim bir mont vardı 999 tl
desadan leopar spor ayakkabısı 169 tl
pentiden 3 sütyen 4 çorap 146 tl
lancome göz altı bakım kremi 230 tl (öneririm çok güzel üstünde kapağında kapatıcısı da var ikisi bir arada )
1 kazak 1 pantolon 97 tl
toplam : 1641 tl :KK12:
abartmissin sankı biraz canım ben bu kadar harcasam içim acır

aaaaa. bu da iyi be..
Ben de bankada altın hesabı sevmiyorum.
şu an bir ev alma projemiz var bizim. o olursa kredi çekeceğiz bir miktar, aylık elimde kalan için senin gibi yapabilirim o zaman.
Hangi bankanın kredisi uygun ki?
Bir de bir miktar paramız var bir miktar çekeceğiz.
Ev benim üstüme olacak ama eşim kredi çekecek benim zamanım yok git gel.
Bu durumda ev onun üstüne mi olur ki öyle diye biliyorum.
Hangi bankanın faizleri düşük acaba?
Ev kredisi? Tüketici kredisi??
kredi çekinin üstüne oluyor ev

Ben uyanali cok olsada gunaydin arkadaslar :) yeni gekenler hosgeldiniz
farmasi ole sokemek gerekkuydi zaten maddi durun elvermedi dicem alamicamda
bizde esimle kahvalti ettik dunku daginikligi toparladim toz aldim evi supurdum mutfagi toparldm temzledim esim tv keyfi yapio bende internet
bu arada evden is buldum avrupa network e uye oldum pierre cardin camasir satisi yapcm burda kimsr satmiyor :) umarim satarm kari baya vat illa satis yapcn die biside yok cok mutlu okdun satis yapmafan ndense :)
Bakalm katalig ne zmn gelcej 2,55kargo bedeli sadece katalogu veriolar hayirlisi olur inslh kendme begendklerm.bile var :)
peki canım , sen bilirsin

1953 tlden hesaplıyorum ;

780 araba kredisi
200 gün
200 kenara attığım para
100 gecen hafta pazartesi çektiğim ve bugüne 0 param var :D
80 oglanın dişi
15 avon parası
55 tl kenardaki parayı düzleme payı
yani 255 tl aslında harcamış sayılmam hatta 455
neyse bakalım bu duruma göre kaç param var

aaaaa. bu da iyi be..
Ben de bankada altın hesabı sevmiyorum.
şu an bir ev alma projemiz var bizim. o olursa kredi çekeceğiz bir miktar, aylık elimde kalan için senin gibi yapabilirim o zaman.
Hangi bankanın kredisi uygun ki?
Bir de bir miktar paramız var bir miktar çekeceğiz.
Ev benim üstüme olacak ama eşim kredi çekecek benim zamanım yok git gel.
Bu durumda ev onun üstüne mi olur ki öyle diye biliyorum.
Hangi bankanın faizleri düşük acaba?
Ev kredisi? Tüketici kredisi??
banka faizlerini bilmiyorum ama ev kredisinin faizi her aman daha düşüktür evi ipotek aldğı için....
tabi ki eşin çekecekse eşinin üzerine olur ev
bak kuyumcudan almaktansa bankadan almak çok mantıklı sıfır komisyon ve istediğin gibi kullanabiliyorsun anlık al sat yapabiliyorsun bana da çok saçma geliyordu ama şimdi çok iyi benm için komisyon yok mesela ; kuyumcudan 10 gr lık bilezik alsan sıfır işçilik diyelim gramı 90 lirayken aldın gr diyelim 95 oldu satmak istiyorsun karın sıfır çünkü satarken o 5 lirayı senden kırıyor komisyon çok yüksek ama bankadan alırsan süper karlısın

anam o 2000 tl harcayan arkadas o 1000 tl mont nedır abı gıyılmez anam o
valla canm ilk dün giydim yakıyosunn dediler ne yapayım gencim gözümde kalmasın :KK66: her zaman yaptığım bişey değil patlama oluyor bazen :KK57:deli gibi harcarken birden birikimci olmak ağır geldi ama yola devam tabiki

bence o arkadaş laf olsun bu topikde birikim diyoruz biz ama nerede
arkadaşım neden bu kadar dert ettin anlamadım yani var olanı harcıyorum gayette güzel birikim yapıyorum yaklaşık 3 aydır, 2 aydır da bu topiği takip ediyorum ve yaptığım birikimleri paylaşıyorum arkadaşlarımla laf olsun diye neden burda olayım

Son düzenleme:
Back
X