- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abartmissin sankı biraz canım ben bu kadar harcasam içim acırkızlar merhaba bu gün 1 gibi evden çıktım daha yeni geldim çıkmak gibi bir niyetim yoktu arkadaşlar gel bi kahve içelim dediler kıramadım gitttim ama bu kahve bana 2.000 tl civarına patladıkredi kartına fena abandım ne güzel kullanmıyorum 1 buçk aydır aldıklarım ;
desadan beğendiğim bir mont vardı 999 tl
desadan leopar spor ayakkabısı 169 tl
pentiden 3 sütyen 4 çorap 146 tl
lancome göz altı bakım kremi 230 tl (öneririm çok güzel üstünde kapağında kapatıcısı da var ikisi bir arada )
1 kazak 1 pantolon 97 tl
toplam : 1641 tl![]()
valla ya israf bildiğin arkadaşımız ya çok zengin yada biriktirmeyi bilmeyen biriabartmissin sankı biraz canım ben bu kadar harcasam içim acır
internet bankacılığını kullanıyoruz genelde ipekzaman açısından şöyle ben Organize sanayideyim. yani merkeze gitmem mümkün değil..
sen yemek arası bile halledebiliyorsun ne güzel.
kredi çekinin üstüne oluyor evaaaaa. bu da iyi be..
Ben de bankada altın hesabı sevmiyorum.
şu an bir ev alma projemiz var bizim. o olursa kredi çekeceğiz bir miktar, aylık elimde kalan için senin gibi yapabilirim o zaman.
Hangi bankanın kredisi uygun ki?
Bir de bir miktar paramız var bir miktar çekeceğiz.
Ev benim üstüme olacak ama eşim kredi çekecek benim zamanım yok git gel.
Bu durumda ev onun üstüne mi olur ki öyle diye biliyorum.
Hangi bankanın faizleri düşük acaba?
Ev kredisi? Tüketici kredisi??
merhabalar, iyi haftalar arkadaşlar.
yeni gelenler hoş gelmişler![]()
ben altında sevmiyorum bu olayı ama denemeyi düşünüyorum.internet bankacılığını kullanıyoruz genelde ipek
peki canım , sen bilirsinBen uyanali cok olsada gunaydin arkadaslar :) yeni gekenler hosgeldiniz
farmasi ole sokemek gerekkuydi zaten maddi durun elvermedi dicem alamicamda
bizde esimle kahvalti ettik dunku daginikligi toparladim toz aldim evi supurdum mutfagi toparldm temzledim esim tv keyfi yapio bende internet
bu arada evden is buldum avrupa network e uye oldum pierre cardin camasir satisi yapcm burda kimsr satmiyor :) umarim satarm kari baya vat illa satis yapcn die biside yok cok mutlu okdun satis yapmafan ndense :)
Bakalm katalig ne zmn gelcej 2,55kargo bedeli sadece katalogu veriolar hayirlisi olur inslh kendme begendklerm.bile var :)
kuyumculardan kar edemezsin canım. insan somut görmek istiyo ama karda önemli al sat güzel aslındaben altında sevmiyorum bu olayı ama denemeyi düşünüyorum.
kazanca göre harcama kuzum. arkadaşın geliri baya iyi diye biliyorum. 2000 benim maaşım :) harcarsam aç kalırımanam o 2000 tl harcayan arkadas o 1000 tl mont nedır abı gıyılmez anam o
ben bendekazanca göre harcama kuzum. arkadaşın geliri baya iyi diye biliyorum. 2000 benim maaşım :) harcarsam aç kalırım
bence o arkadaş laf olsun bu topikde birikim diyoruz biz ama neredeben bende
ben bıraz hesap yapayım :d benımde maasım 2000 lıra bakım ne harcamısım![]()
yok canım biz aylık 4000 *5000 alıyoruzbence o arkadaş laf olsun bu topikde birikim diyoruz biz ama nerede
banka faizlerini bilmiyorum ama ev kredisinin faizi her aman daha düşüktür evi ipotek aldğı için....aaaaa. bu da iyi be..
Ben de bankada altın hesabı sevmiyorum.
şu an bir ev alma projemiz var bizim. o olursa kredi çekeceğiz bir miktar, aylık elimde kalan için senin gibi yapabilirim o zaman.
Hangi bankanın kredisi uygun ki?
Bir de bir miktar paramız var bir miktar çekeceğiz.
Ev benim üstüme olacak ama eşim kredi çekecek benim zamanım yok git gel.
Bu durumda ev onun üstüne mi olur ki öyle diye biliyorum.
Hangi bankanın faizleri düşük acaba?
Ev kredisi? Tüketici kredisi??
inşallah yaparsın canım ... evet ya iki al satta 120 lira kar ettimKalemero bereketli olsun canım..
bende bir 50 gramlara gelebilsem bende al sata baslayacagım inşallah..
ciddi kar edilebilinir.
valla canm ilk dün giydim yakıyosunn dediler ne yapayım gencim gözümde kalmasınanam o 2000 tl harcayan arkadas o 1000 tl mont nedır abı gıyılmez anam o
arkadaşım neden bu kadar dert ettin anlamadım yani var olanı harcıyorum gayette güzel birikim yapıyorum yaklaşık 3 aydır, 2 aydır da bu topiği takip ediyorum ve yaptığım birikimleri paylaşıyorum arkadaşlarımla laf olsun diye neden burda olayımbence o arkadaş laf olsun bu topikde birikim diyoruz biz ama nerede