valla gaza geliyorum ben de eğlencesine yapacağım öyle bir şey.Cute su meshur foto mak vardi ya onu aldim
Benim de 12gram altin var isbank haka 90i gormedi.satmiyorum bende..
1 tl 1 tldir dimi ama damlaya damlaya demisler..
hissediyorum ben kim var kimm yokkvalla bilmiyordum. eee haybeye yazıyorsunuz yani kim var bilmeden..
sorun bari yoklama alın
başınız sağolsun canım Rabbim yerlerinde dinlendirsinKızlar yeni geldim eve. Eşimin dedesinin taziyesinde dayısının vefat haberi geldi. Allah rızası için dualarınızda yer verin.
ya seninle kredi işini konuşmam lazım232 dolarım var
29450 bozuyor garanti 532 dolar yapıyor
bu bırıkımdekı param yanı harcamıyorum
bozsaammı bun yaptıgımda 512 tl den dolara donmustum
başınız sağolsun canı.Kızlar yeni geldim eve. Eşimin dedesinin taziyesinde dayısının vefat haberi geldi. Allah rızası için dualarınızda yer verin.
İŞ bankasından çekti eşimya seninle kredi işini konuşmam lazım
bir ev projemiz var bizim de.
kredi çekmek istiyoruz. sen hangi bankadan çektin_
hadi inşallah yüksek fiyat verir cnmkızlarrr ben kuyumcuya gidiyorum 146 dan verirse 14.600 param olcakkkk
70 gr dan 54 tl kar oldu54 tl kar ile sattımAllah bereket versin
sıradaki kademeli alım yaptığım parçalar bekliyor kısmet artık
70 gr dan 54 tl kar oldu
Allah bereket versin zaten yüksek fiyattan alımış ama iyi takiple kar yapıldı helal :) benim bilezik var 82 den almıştım yarın bozdurayım yaaa dimi88.54 ve 88.69 tl den aldığım 20 ve 50 gramlık parçaları sattım
Bazı kuyumcular altın yuksekken almiyorlar işlerine gelmiyor sinir oluyorum bu açıdan en güzeli gram almakacaba şuan kuyumcular bileziği gr mı kaçtan alıyor bozduran varmı kuyumcuda arkadaşlar ?
peki gramı alıyorlarmıBazı kuyumcular altın yuksekken almiyorlar işlerine gelmiyor sinir oluyorum bu açıdan en güzeli gram almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?