• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Varyemez Varyemez sana bir şey danışmak istiyorum ben bileziklerimi bozdurup iş bankasından altın hesabı açmayı düşünüyorum bileziklerimi kuyumcuyamı bozdursam yoksa bankanın belli günleri oluyorya altın alıyorlar onlardamı bozdursam acaba fark olurmu yoksa aynı ücrettenmi alıyorlar bilgisi olan varsa benimle paylaşsın lütfen...eşimlede konuştum şimdi oda bana para verecekmiş sen orda kullan dedi :) ama az önce altın hesabıyla ilgili şikayetleri okudum internetten baya şikayet vardı paranı toplu çektiğinde kesinti yapıyorlarmış... gram olarak varsa eğer altınların onları çektiğinde ise piyasanın baya altında hesaplayıp öyle paraya çeviriyorlarmış ne düşünüyorsunuz yaşadınızmı hanımlar ?

Varyemez Varyemez sana bir şey danışmak istiyorum ben bileziklerimi bozdurup iş bankasından altın hesabı açmayı düşünüyorum bileziklerimi kuyumcuyamı bozdursam yoksa bankanın belli günleri oluyorya altın alıyorlar onlardamı bozdursam acaba fark olurmu yoksa aynı ücrettenmi alıyorlar bilgisi olan varsa benimle paylaşsın lütfen...eşimlede konuştum şimdi oda bana para verecekmiş sen orda kullan dedi :) ama az önce altın hesabıyla ilgili şikayetleri okudum internetten baya şikayet vardı paranı toplu çektiğinde kesinti yapıyorlarmış... gram olarak varsa eğer altınların onları çektiğinde ise piyasanın baya altında hesaplayıp öyle paraya çeviriyorlarmış ne düşünüyorsunuz yaşadınızmı hanımlar ?
bankaya mı kuyumcuya mı bozdurmalı bunu bilmiyorum sana şunu öneririm her ikisine de git fiyat al
hangisi yüksek fiyat veriyorsa ona bozdur ;)

sana şu örneği vereyim annem 1-2 ay önce bankadaki eurosunu bozdurmak için bankaya yani şubeye gitti

ve söyledikleri fiyat internet bankacılığı ekranındakinden çok daha düşük idi
örneğin euroyu internet bankacılığından 2.90 tl ye bozdurabilirken şubeden 2.83 filan alıyorlardı
şubedeki bayan farmasi abla biz de kendimiz işlemlerimizi buradan değil kendimize ait bilgisayardan internet bankacılığından yapıyoruz dedi ;)

hawar hawar etleri duduklude hasla..kusbasi kes.. sogan rendele..etlerlw sogani harmanla.. kavur biraz yagda sonra 1 bardak su ilave et.. baharat serp duduklude pisir etlerini..
Etler pisince sicakken kavanozlara doldur.agzini kapat ters cevir kavanozlari.. soguyunca buzdolabina koy normal raf kismina.. canin isteyince ister yemeklere atarsin ister isitip kavurma olarak yersin.. ben yapiyorum hep cok pratik oluyor..

çok teşekkür ederim, annemi aradım oda doğra, pişir dolaba koy yemeklere koyarsın dedi, ama senin yaptığın işlem konserve gibi oluyor galiba daha uzun süre dayanır, birazını doğradım sonra çocuklar durmadı dolaba koydum sabah doğrar dediğin gibi yaparım

herkese iyi geceler

Gunaydinlar herkese mutlu huzurlu dinlnmeli bol askli pazarlar :KK37:
Erken kalkan yol alirmis.. sabh uyku tutmadi.2posta camasir yikanip astim..
Mutfak Allahlikti mutfagimi duzenledim..
Kahvaltidan sonra yuruyuse cikacagiz. Esimle..
Ev daginik olunca icim durmuyor resmen hersey duzenli olsun istiyorum:KK34::confused:

Günaydın arkadaşlar
Benimkiler gityi yine. Kaldım evde tek başıma.
Nohut haşladdım. Akşama tavuk Göğüs çıkardım dolaptan ama nasıl yapsam bu sefer karar veremedim.
Oğlum miltöyle Böreği çok seviyor. Ona patatesli Börek yapacağım. Şimdilik benden haberler bu kadar

Back
X