• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

selam kızlar
üzülmeyin Rabbim herkesin kalbine göre verir
insan bu dünyada en çok iyilik yaptıklarından çekiyor.

bizde öğlen çarşıya indik kızımla birer dürüm yedik 8 tl gitti
benzinim bitmişti kartımda 25 tl puan vardı
25te karttan çektirdim 50 tl lik benzin aldım 25 tl kardayım bu ay :KK76::KK76::KK76:

aSMUM ,evet çok şey var anlatcak bunlar daha binde biridir eminim.
ben de çok kırgınım. kardeşimle paylaşmadıgımı onunla paylaştım. ailemden biri gibi olmuştu..

ama fazla değer başı yere eğermiş.
biz sanırım yanlış kişilere değer verdik.

kimseye güvenmiyorum. görüstügüm suan 2 kişi var o arkadaslarımla da temkinli gidiyorum. hayatıma cok girmelerine müdahale etmiyorum.
bazen eşime diyorum ben nasıl bir insanım ki dertleseceğim kimsem yok etrafımda. hep mi birinden birşey olur. bende mi birşey var.
ama böyle olunca etrafa bakıyorum herkesin dost kazıgı var.
ben güvensizken bu kadar cevreye ilerde cocugum nasıi güvende hissedecek ki kendini bu hayatta.

ben de çok kırgınım. kardeşimle paylaşmadıgımı onunla paylaştım. ailemden biri gibi olmuştu..

kimseye güvenmiyorum. görüstügüm suan 2 kişi var o arkadaslarımla da temkinli gidiyorum. hayatıma cok girmelerine müdahale etmiyorum.
bazen eşime diyorum ben nasıl bir insanım ki dertleseceğim kimsem yok etrafımda. hep mi birinden birşey olur. bende mi birşey var.
ben güvensizken bu kadar cevreye ilerde cocugum nasıi güvende hissedecek ki kendini bu hayatta.

yapcak bişi yok sağlık olsun..

slm arkadaşlarımdan kazık yiye yiye benim de hayatimda kimse kalmadı,kalanlar da uzakta zaten istesema de yoklarsık gorusemiyorym . kimi benim önce evlenmemi çekemedi kiminin eşleri ve eşlerinin eşime yaptıkları yüzünden, kimi de eşimle aramı bozmaya çalıştığı için ciktihayatimdan. ama şimdi iyi ki de yoklar diyorum çünkü bana faydadan çok zararlari varmış geç anladım. çok şükür eşim var o bana hem arkadaş hem sevgili hem aile. allah bozmaz inşallah:)

alış şu an 92,66 91 seviyesine yaklaşsın alacağım altın kızlar 95 e doğru gidecek gram başı 2 lira kar etsem Allah bin bereket versin

Back
X