• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

ara bakalım cnm herşehir farklı

ama artık kredi alınca bankalar cingözlük yapıp yazı imzalatıyor

dosya masrafını bankadan talep etmeyeceğiz diye yazdırıp imzalatıyorlar

birde eskisi kadar şişkin değil dosya masrafları bnm sadece 1 kredimden 350tl dosya masrafı almışlar 10bintl lik krediden vakti zamanında

dün bir kredi daha cektik dosya masrafını az tutuyorlar artık faizi yüksek gösteriyorlar cin gibiler valla ama bırakmam alcam onu da :)

Günaydın herkese :KK54::KK54:
şu sıralar sürekli uyumak istiyorum ve deliksiz uyudugum halde hala uykum var :KK17:

havalar da bi kasvetli insanın yerinden kalkası gelmiyor canım kan degerlerine baktır demir eksikliği falan inanılmaz halsizlik yapıyor bende de var ordan biliyorum :(

üzüldüm biraz gereksiz gönül işleri canm

kesinlike kalemeroya katılıyorum. canını sıktıgına degmez boş ver hareketli müzikler ac komik videolar izle kimse senin üzülmene degmiyor

canm ona çok etki etmez öyle pekmez vs... kan hücreleri ile alakalı bir durum al yuvarlar ak yuvarlar sayısı çalışması vs...
aynen öyle.
dr dedi zaten ne öldürür ne süründürür böyle gider diye.
eşimde yok Allahtan. yoksa doğacak cocugumuzun kanı değişecekti doğumda.

amcamda ve yengemde var benim kuzenimin kanı değişti mesela.

TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI evet bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var. o etkiliyor ama etki etmiyor kan şurupları vs.
pekmez kasıklıyorum bazen.

geçmiş olsun canım ben cook şey denedim en iyisi bol bol dalak ciğer vs yemek çünkü onlarda daha yogun ve emiliği cok demişti dr ben pekmez içemiyorum midem kaldırmıyor ama siyah cekirdekli üzüm oluyor ya iri iri onlarda alıyorum evde işyerimde kaseyle koyuyorum aklıma geldikçe yiyorum 6 ay falan oldu inan cok farketti 6 ayda 10 kg yemişimdir . halsizlk değil de saç dökülmem cok arttı benim kel kalmak korkusu olunca yiyorum tavsiye ederim tamamen geçmese de azaltır en azından

aynen öyle.

yok canm öyle kötü bir hastalık değil sadece sürekli bünyeyi yorgun düşürür sabah uynamazsın sene sürekli bundan şikayet ediyorsun zaten....
evet iki taşıyıcı olursa doğacak çocuğun kanı değişiyor ama çok şükür artık her şeyin çaresini bulmuşlar

aynen öyle.

cok tabi ya benim bi arkadasta vardı o da halsiz bitkin oluyor benimki akdeniz anemi değil ama yine de anemi işte kadınların %80 var kansızlık diyorlar ama dikkat etmek lazım takviyede bulun kilo problemin yoksa vitamin içebilirsn ben cok içtim artık ilaç istemiyorum yaa en iyisi doğal beslenmek

kızlar günaydın, bu sabah kahvaltı hazırlayamadım, 2 tl kahvaltıya gitti, neyse ki öğle yemeğini akşamdan hazırlamıştım, öğlen harcamayacağım.

herkese bereketli günler:KK66:
bende dun aksam eve gelınc eyemek yaptım :D
senle ben evden yemekcıyız
ne getırdın_

kızlar kumbaramı açtım 135 tl çıktı 5tlsi çok bozuktu onu ayırdım

130 un üstüne 25 daha ekledim çeyrek almaya yolladım stajeri artık ne kadar derlerse

kumbaramada 8tl ile başlattım artık bi daha ki aya kadar ne çıkarsa bahtıma

aralık ayı bi çeyrekle kapattım Varyemez Varyemez

birde bes im var finansbankın sigortasında şu devlet katkıpaylı başlatmıştım da bu ara düğün felan harcama çok die

dondurmuştum onu tekrar başlatacam bence güzel bir birikim de o olcak 100 benden 25 devletten

gunaydin kizlar , birkac gundur yazamadim.umarim herkes iyidir.kalemero iyi sanslar bu gun icin.
dun biraz canim sıkıldı.mayis ayinda evimiz bitiyormus ,bu sevindirici haber.ama muteahhit sozlesmedeki sureden erken bitirdigi icin ve biz borcu ona taksit taksit odedigimiz icin bir sure kira vereceksinizdedi:( canim sıkıldı baya. ya da kredi cekuip kalan borcu kapatabilirsiniz diyor.biz evi 160 a aldik,mayista 60 bini bitmis olacak.yani 100 bin kredi cekmek lazim 3 yilaboldursek bile 18 bin faiz odeyecegiz.zaten evi 5 yil vadeli fiyata aldik.ustune bir daha mi faiz odeyecegiz.hem de kredi cekmek istemiyoruz.burayi tercih etmemizin sebebi buydu yani.kredi cekmesek kira vericez 18 ay daha.maddi olarak da manevi olarak da kira vermek cok mantikli.ama bir yandan da koyuyor bana kendi evinde kiraverecek olmak.biz buraya 3 yilda bitecek diye girdik,7 bloklu site. 4 blok mayista teslim. kalan 3 blok da 18 ay sonra teslim.bizim borcumuz da bitmedigi icin kira vereceksiniz diyor.durum bu.bu arada ne jadar verecegiz onu da soyle.efi.ayarlayip haber vericez dedi.bakalim bekliyoruz

gunaydin kizlar , birkac gundur yazamadim.umarim herkes iyidir.kalemero iyi sanslar bu gun icin.
dun biraz canim sıkıldı.mayis ayinda evimiz bitiyormus ,bu sevindirici haber.ama muteahhit sozlesmedeki sureden erken bitirdigi icin ve biz borcu ona taksit taksit odedigimiz icin bir sure kira vereceksinizdedi:KK43: canim sıkıldı baya. ya da kredi cekuip kalan borcu kapatabilirsiniz diyor.biz evi 160 a aldik,mayista 60 bini bitmis olacak.yani 100 bin kredi cekmek lazim 3 yilaboldursek bile 18 bin faiz odeyecegiz.zaten evi 5 yil vadeli fiyata aldik.ustune bir daha mi faiz odeyecegiz.hem de kredi cekmek istemiyoruz.burayi tercih etmemizin sebebi buydu yani.kredi cekmesek kira vericez 18 ay daha.maddi olarak da manevi olarak da kira vermek cok mantikli.ama bir yandan da koyuyor bana kendi evinde kiraverecek olmak.biz buraya 3 yilda bitecek diye girdik,7 bloklu site. 4 blok mayista teslim. kalan 3 blok da 18 ay sonra teslim.bizim borcumuz da bitmedigi icin kira vereceksiniz diyor.durum bu.bu arada ne jadar verecegiz onu da soyle.efi.ayarlayip haber vericez dedi.bakalim bekliyoruz
günaydınn teşekkür ediyorum öncelikle....

öyle şey olur mu amma saçmalamış insanlar evlerine geçip oturacak o zaman sözleşme zamanı geçin sizde ne kira ödeyeceksiniz evinize adamın yaptığı budalalık resmen sen erken bitiriyorsun ne yapalım diyin bekleyin vadesi dolsun diyin o zaman parayı da o zaman veririz dersiniz o zaman tamm krediyi kullanın geçin oturun der

Günaydın arkidaşlar
dün bozdurdum zarar etmedim şükürler olsun artık daha da ykselirse hayırlısı olsun.
delimideli canım bakkal ne dedi aybası getirmeyin mi dedi tam anlayyamadım?canım inşallah bundan sonra ek masraf çıkmazda kenara biseyler atabilirsiniz
günaydınn ne kadardan bozdurdun daydreacım

mutlu1998 bu işte bi kurnazlık var erken bittiyse sizi ne ilgilendiirirki sözlesmede ne zaman diyordu ne kadar erken oldu?
kesinlikle kabul etmeyin bu ev sizin ne kadara aldıysanız okadar ödersiniz bi arastırın derim ve hemen kabul etmeyin.

mutlu1998 bu işte bi kurnazlık var erken bittiyse sizi ne ilgilendiirirki sözlesmede ne zaman diyordu ne kadar erken oldu?
kesinlikle kabul etmeyin bu ev sizin ne kadara aldıysanız okadar ödersiniz bi arastırın derim ve hemen kabul etmeyin.

kalemerocum 83.275 dedi sürekli alışveriş yaptğım yerdi beklemek isterdim ama hergün bi hırsız haberi bide evde saklıyodumannem var diye ee annemde gidicekti o yüzden buna şükür.

kalemerocum 83.275 dedi sürekli alışveriş yaptğım yerdi beklemek isterdim ama hergün bi hırsız haberi bide evde saklıyodumannem var diye ee annemde gidicekti o yüzden buna şükür.
iyi yapmışsın canm bereketini gör

Back
X