• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

tıkabasa tok git bence:kk77: aynen ben de makyajı işte yapıyorum. ama saç baş evde tabi mecbur:KK76:
yarın suslenelım o zaman :D
uzun zamandır sacıma masa yapmak ıstıyorum bu aksam ınsallah yaparım
:D
neyse doktoru aradım kuzenım yapıyor buarada dısımı temızleyıp ılac koyacakmıs :D uyusmucam yanı
oglumunda dolgusu yapılacak 7.30 evdeyız demektır :D
bu aksam dızıde varsa tadından yenmez tabısı

merhaba hanımlar nasılsınız
öğleden sonra arkadaş çağırdı yanınakütüphaneye gittim sağolsun öğlen arası bana poğaça yapmış kıramadım gittim :KK66:
yoksa evde öğlen uykusuna yatacaktım
eve geldim piyasalarda dolar yönü aşağı çevirmiş ona bağlı olarak an itibariyle altın gr/ tl işbankta 90.08 olmuş

90 altı özellikle de 85 tl civarı alım için beklemedeyim :KK66:

Afiyet olsun farmasicim, evet bugün aşağı yönlüydü. ben de alım için paranın birikmesini beklemekteyim:KK70:

yarın suslenelım o zaman :D
uzun zamandır sacıma masa yapmak ıstıyorum bu aksam ınsallah yaparım
:D
neyse doktoru aradım kuzenım yapıyor buarada dısımı temızleyıp ılac koyacakmıs :D uyusmucam yanı
oglumunda dolgusu yapılacak 7.30 evdeyız demektır :D
bu aksam dızıde varsa tadından yenmez tabısı

aynen cute yarın titreyip kendimize gelelim:D ben de annemlerdeyim akşama :KK76:

dolar çakılıyor deyim yerindeyse ve altını da beraberinde sürüklüyor ;)

yanına birilerini al yalnızda çok durma ya da eşine söyle 1 saatte 1 aarsın seni sende telefonsuz gezme tuvalete bile giderken al yanına....
çok sağol canım burda yalnızım ne anne baba ne kayınvalideler burda,konu komşu desen herkesin kendine göre işi gücü var,idare etmeye çalışıyorum şimdilik :)

İyu sabahlarmi desem gecelermi bilemedim evi temzledim hamur islerimjn bi kismini yaptim kizlar inanin saat 6buk gibi temzlk bitti 11e kadr esimjn kuznyle otrdk dnleniim ddm 12de bi basladim hamur islerine daha simdi xiktm uzandm yatagima baya yorukdum yarin @101de koltuk minderleri varmis oturma odama alcm minderleri kapkara okdu beyazliydi yika yika beyazlamadilar nasik adi kumassa artik mecbur alcam
hazir pasta kekinden pasta yaptim bir tepsi tuzlu kurabiye yarin bi tepsi daha yapcm havuc toplari yaptm mutfak dagil topla flan derken bu saat olmus yarin tuvalet banyo balkon yikancak ev supurulcek kiymali borek yapilcak pogacayi mayaladim pogaca yapilcsk makarna salatasi yapcam a101e saat :10gibi gidip alcam cok yoruldum yarinda yorulcam bakalm inslh misafrlerin yaninda uyuyup kalmam
cogu pisirilcekler bitti az bisi kaldi ama evi halledip banyo yapi hazirlanmm lazim
saati 9a kurdum umarim kalkarm gec kalmam optum sizleri yarin giremeyebilirim yada buun diim sabaha az kaldi :) sersem gibiyim
altini81e bozdurduk esim bakkla konusmus abi faturalarim agir geldi aybasinda versem olurmu demis tamam demis cok sukur hem faturalari yatiririz hemde harclik oldu elimize biraz idare eder bizi cutemom gecmis olsun cnm
nice 1.000lere ilerleriz inslh :))

İyu sabahlarmi desem gecelermi bilemedim evi temzledim hamur islerimjn bi kismini yaptim kizlar inanin saat 6buk gibi temzlk bitti 11e kadr esimjn kuznyle otrdk dnleniim ddm 12de bi basladim hamur islerine daha simdi xiktm uzandm yatagima baya yorukdum yarin @101de koltuk minderleri varmis oturma odama alcm minderleri kapkara okdu beyazliydi yika yika beyazlamadilar nasik adi kumassa artik mecbur alcam
hazir pasta kekinden pasta yaptim bir tepsi tuzlu kurabiye yarin bi tepsi daha yapcm havuc toplari yaptm mutfak dagil topla flan derken bu saat olmus yarin tuvalet banyo balkon yikancak ev supurulcek kiymali borek yapilcak pogacayi mayaladim pogaca yapilcsk makarna salatasi yapcam a101e saat :10gibi gidip alcam cok yoruldum yarinda yorulcam bakalm inslh misafrlerin yaninda uyuyup kalmam
cogu pisirilcekler bitti az bisi kaldi ama evi halledip banyo yapi hazirlanmm lazim
saati 9a kurdum umarim kalkarm gec kalmam optum sizleri yarin giremeyebilirim yada buun diim sabaha az kaldi :) sersem gibiyim
altini81e bozdurduk esim bakkla konusmus abi faturalarim agir geldi aybasinda versem olurmu demis tamam demis cok sukur hem faturalari yatiririz hemde harclik oldu elimize biraz idare eder bizi cutemom gecmis olsun cnm
nice 1.000lere ilerleriz inslh :))
Günaydınlar
maşallah çok çalışkan gördüm seni. Benim de temizlik var, çaüırılacak misafirler var ve üç günlük tam gün eğitimim var. Temizliğim olsa ikramları bir akşamda yağarım evvel Allah ama temizlik zor ya. Hiç sevmiyorum:KK43:

gunaydin kizlar.hayirli bereketli bir gun olsun ins. alinti yapamadim ,cevap veren arkadaslar sagolun.valla bilmiyorum napcaz,tasinma zamani gelsin o zaman netlesecek artik. Allah buyuk,ins sevibdirici haberler aliriz bu konuda. bugun dersim ogleye kadar. eve gidip biraz temizlik yapmak istiyorum.bir de guzel bir yemek hazirlamak istiyorum.ins kizimdan firsat bulurum.herkese kolay gelsin ,guzel bir gun olsun ins.

Back
X