Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın suslenelım o zamantıkabasa tok git benceaynen ben de makyajı işte yapıyorum. ama saç baş evde tabi mecbur
![]()
90.22 tl imiş ben bankaya satışımızı görmüşüm almak için bekliyorum yaFARMASİ DÜŞMÜŞ YANİ
merhaba hanımlar nasılsınız
öğleden sonra arkadaş çağırdı yanınakütüphaneye gittim sağolsun öğlen arası bana poğaça yapmış kıramadım gittim
yoksa evde öğlen uykusuna yatacaktım
eve geldim piyasalarda dolar yönü aşağı çevirmiş ona bağlı olarak an itibariyle altın gr/ tl işbankta 90.08 olmuş
90 altı özellikle de 85 tl civarı alım için beklemedeyim![]()
yarın suslenelım o zaman
uzun zamandır sacıma masa yapmak ıstıyorum bu aksam ınsallah yaparım
neyse doktoru aradım kuzenım yapıyor buarada dısımı temızleyıp ılac koyacakmısuyusmucam yanı
oglumunda dolgusu yapılacak 7.30 evdeyız demektır
bu aksam dızıde varsa tadından yenmez tabısı
Neler var pudraYarina a 101de uygun kampanyalar var
çok sağol canım burda yalnızım ne anne baba ne kayınvalideler burda,konu komşu desen herkesin kendine göre işi gücü var,idare etmeye çalışıyorum şimdilik :)yanına birilerini al yalnızda çok durma ya da eşine söyle 1 saatte 1 aarsın seni sende telefonsuz gezme tuvalete bile giderken al yanına....
Günaydınlarİyu sabahlarmi desem gecelermi bilemedim evi temzledim hamur islerimjn bi kismini yaptim kizlar inanin saat 6buk gibi temzlk bitti 11e kadr esimjn kuznyle otrdk dnleniim ddm 12de bi basladim hamur islerine daha simdi xiktm uzandm yatagima baya yorukdum yarin @101de koltuk minderleri varmis oturma odama alcm minderleri kapkara okdu beyazliydi yika yika beyazlamadilar nasik adi kumassa artik mecbur alcam
hazir pasta kekinden pasta yaptim bir tepsi tuzlu kurabiye yarin bi tepsi daha yapcm havuc toplari yaptm mutfak dagil topla flan derken bu saat olmus yarin tuvalet banyo balkon yikancak ev supurulcek kiymali borek yapilcak pogacayi mayaladim pogaca yapilcsk makarna salatasi yapcam a101e saat :10gibi gidip alcam cok yoruldum yarinda yorulcam bakalm inslh misafrlerin yaninda uyuyup kalmam
cogu pisirilcekler bitti az bisi kaldi ama evi halledip banyo yapi hazirlanmm lazim
saati 9a kurdum umarim kalkarm gec kalmam optum sizleri yarin giremeyebilirim yada buun diim sabaha az kaldi :) sersem gibiyim
altini81e bozdurduk esim bakkla konusmus abi faturalarim agir geldi aybasinda versem olurmu demis tamam demis cok sukur hem faturalari yatiririz hemde harclik oldu elimize biraz idare eder bizi cutemom gecmis olsun cnm
nice 1.000lere ilerleriz inslh :))