yani takıp takıştırmak çok iyi değil günümüzde şu an düşüşte ama uygun zamanı kollamak lazımBİLEZİĞİM VAR 27 GRAM. SATSAMMI BANKAYA KOY DİYO EŞİM KORKUYOM KOLUNDA DURMASINDAN DİYİP DURUYO
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani takıp takıştırmak çok iyi değil günümüzde şu an düşüşte ama uygun zamanı kollamak lazımBİLEZİĞİM VAR 27 GRAM. SATSAMMI BANKAYA KOY DİYO EŞİM KORKUYOM KOLUNDA DURMASINDAN DİYİP DURUYO
kızlarr gökçeden haberi olan var mı ne durumda acaba bebeği nasıl kendi nasıl ? özelden görüşen var mı ?
umarım iyidir doubleanne kesin ikizleriyle boğuşuyordur ama gökçeden ses çıkmadı inşallah bebişi de kendisi de iyidir bu haftada ona dua ettikgeçen bende buraya yazdım cevap alamadım. umarım iyidir
merhaba ,tünaydınlar herkese ;
doğalgaz faturam 55 tl... evde durmadıgımız icin aksamları pek nadir acıyoruz acıkcası zaten eve gel 8 yemek ye vs yat derken 11 i buluyor. bazen elektrikli ile odanın soğukluğunu kırıyoruz.
sabah çok ilginc birşey oldu; işe gelirken yolda trafikten kaynaklı bekliyorduk tam caminin önünde de 2 tane bayan sanırım Kuran kursuna gidiyorlar.
bize bakıp Allah yardımcınız olsun dedi biri. ben kalakaldım amin dedim.. 2 si de amin amin dediler.
bir garip oldum.
tünaydınlar herkese ;
doğalgaz faturam 55 tl... evde durmadıgımız icin aksamları pek nadir acıyoruz acıkcası zaten eve gel 8 yemek ye vs yat derken 11 i buluyor. bazen elektrikli ile odanın soğukluğunu kırıyoruz.
sabah çok ilginc birşey oldu; işe gelirken yolda trafikten kaynaklı bekliyorduk tam caminin önünde de 2 tane bayan sanırım Kuran kursuna gidiyorlar.
bize bakıp Allah yardımcınız olsun dedi biri. ben kalakaldım amin dedim.. 2 si de amin amin dediler.
bir garip oldum.
evet cok duygulandım Farmasi.ne güzel işte canım sabah sabah dua almışsınız bundan daha büyük bir zenginlik olabilir mi
230 liralık zararım 200 tl ye düştüü umarım başa baş olurda satarım düştüğünde alırım almıcam bir daha heycana kapılıppp![]()
eğer samimiyetiniz varsa nakit gönderin altın göndermemiz olmayacak biz böyle düşündük bebeğine sen hediye al bizim yerimize diye gönderebilirsiniz bencearkadaşlar bişi sorucam. bir arkadaşımız var. bebeği ameliyat olacak daha 6 aylık.ameliyatı 5 milyar..
eşide bi kaç ay sonra ayagından olacak 7 8 milyar..
bizde bir arkadaşla birşey alalım diye düşündüm..
farklı şehirlerde olduğumuz için gidip bebek görme takı takalım diyemiyoruz..
kargoylada altın gönderilmez..
varmı tavsiyesi olan. ikimiz 200 300 liralık bir yardım yapmayı düşünüyoruz.
n11 . com gibi sitelerde 5li bebek bezleri var:) artık o aklıma geldi.
arkadaşlar bişi sorucam. bir arkadaşımız var. bebeği ameliyat olacak daha 6 aylık.ameliyatı 5 milyar..
hava grubuyum canm aynı şeykuzum ikizlermisin:)
tez canlısın biraz
eğer samimiyetiniz varsa nakit gönderin altın göndermemiz olmayacak biz böyle düşündük bebeğine sen hediye al bizim yerimize diye gönderebilirsiniz bence![]()
maddi yardım aslında daha makul gecer gibi aranızdaki samimiyete baglı olarak havale, eft yapsanız
yada bebek bezi de mantıklı ama onda ay ay mı ayrılıyor bilmiyorum.
Allah yardımcıları olsun inşallah
arkadaşlar bişi sorucam. bir arkadaşımız var. bebeği ameliyat olacak daha 6 aylık.ameliyatı 5 milyar..
Asmu, ptt hesabı varsa tc sini biliyorsanız öyle de ordan ödeme yapabilirsiniz.
tabii son çare bez olur.
bez-bebe yağı-pişik kremi tarzı bir set.