• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

migrenden suphlenıyolar
ben ıse sınuzıt oldugunu dusunuyorum
bugun tomografı cekıelcekler bugun ben ızın almadım cunku sonuclar cıkmaycak
bende ısten ıkıde bır ızın alamayacagım malum doktor ıslerıde olacak , ayrıca her gune 100 lıra maasım kesılıyor
cokta merak edıyorum ama kan verırkende aglamamıs kuzucum
daha beter bısey olmasın ınt cok kotu seyler yazıyor
ya sağlık işlerinde internete hiç bakmamak lazım. hep en kötüsünü anlatıyor. hep kötü senaryolar kuruyor.
benim oğlumun yüzünde bir beyazlık vardı. internette araştınca direkt vitiligo çıkıyor tabi. ben ölüyordum kahrımdan. 3 cildiyeciye götürdüm sonuncusu profesor. ne dedi biliyor musun? cilt kuruluğu. nemlendirici kullan geçer dedi. şükürler olsun. ama bana kalsa çocuğum dermansız bir derde yakalanmıştı,, tövbeler olsun...

günaydın kızlar
cum gunu annemın acıl telefonuyla ısten cıkmak zorunda kaldım
oglumun bu suredır bas agrısı vardı genız etınden suphelenırken sunızt denmıstı gecen sene hep ona bagladık
ve gıttıgmmız doktorlarda hıc onemsemedı
ama bu seferdı agrı baskaydı gecmıyordu hemen doktora gıttık
emar cekıldık
kan testlerı yapılıyor bugun
cok berbat korkuyorum anlatamam
emarı anestezısız cekıldık
soz verdım sonucları bı cıksın onu oyuncakcıya goturup artık 100 tl 200 tl demıcem ne ıstıyorsa alıcam
:S
oyle allak bullak oldum
bu ay henuz hasaneye verdıgımız para 1000 lıra
hayat nasıl bu kadar ust uste bıseyler getırmeyı becerıyor bılmıyorum ısyan etmıyorum tovbe estafurullah
ama abı ya hastalık ya araba
para fılan hak getıre hıc param kalmadı 23 tl param kaldı elımde hepsı bu
ınsallah sonuclarımızıda guzel alırız
cumartsı gunu ozel ahstaneden randevu aldık cocuk norologuna bakalım.
Allahım ınsallah bebısımden razı olur
lutfen dua edın kızlar
cok sevıyorum kıyamam ona

canım yaa kıymam:KK43:

cute canım içini ferah tut sen de, birşeyciği yoktur korkma.

sağlık olsun derler ya hakikaten sağlık olsun, para insanın aklının köşesinden geçmiyor böyle durumda..

cute bir de göz dr götürmeni tavsiye ederim canım, göz bozukluğu vs varsa ondan kaynaklanıyor da olabilir:KK57:

Merhaba kızlar,
güzel bir hafta geçirelim inşallah
Cute çok geçmiş olsun evlat dünyanın en önemli hediyesi rabbim hayırlı uzun ömür versin.canım birikim ondan çok önemli bende sırf bu yüzden bes yaptırdım yavruma ne olur ne olmaz.inşallah hiç bişey çıkmaz büyüme ağrılarıdır.

cutemom geçmiş olsun kuzucuğa inşaallah önemli birşeyi yoktur

parayı bu günler için biriktiyoruz
hayat hep iyi güzel sağlıkla gitmiyor diye
varken musluklar akarken doldurmak lazım

CuteMom CuteMom canım çok geçmiş olsun.Rabbim sağlık versin cidden gerisi boş.
korkma birşeyi yoktur.
uzun süren ağrı atakları ise migren de olabilir. yaşı küçük ama umarım atlatır. düzelir.

sagolun kızlar cok tesekkurler
ege genız etı fılmı cekılmıs oda temız cıkmıs kan testlerı sonuclarını yarın alacakmısız
sunızıt yok denmıs.
Allashım emara kaldık cok stres oluyorum benımde mıdemde yara var tuttu tutacak modda ılerlıyorum ne yesem ne ıcsem mıdema grımaya baslıyor ılacla bastırıyorum.

bızım ozel sıgortamız var ege gec haber verıldıgınde sıgortası yaptırılamamıstı sanırım artık gec oldu
kurum yaptı esımın calıstıgı yer? bı fıkrınız varmı dahıl edılemez dımı suanda?
agustosta basladı

buarada kızlar gözlerinide 8 9 ay once baktırmıstık herhangı bır sorunu yoktu

canım benim bildiğim sonradan çıktığı ve siz bilmediğiniz için kapsamına girer diye düşünüyorum önce söyleyip bilerek ödemek istemeyn yerler var ödüyorsa söylemeyin

Herkese mutlu haftalar kızlar bende dengede elime kına yakmistim bugün sürekli elim burnumda çok güzel kokuyo ya :KK48: asinda yaptığım elisilerim den dolayi ip parmagimi kesmisti onun için yakmistim ben kendimi gelin gibi hissettim :KK23:

grup policesi oldugu ıcın ara donemlerde gırıs cıkıs yapılamıyormus
agustos ayında ekletılebılırmıs
kızlar ozel sıgortaya

Merhaba kizlar papatyacim basin sagolsim cnm
cutecim gecmis olsun bisiyi yoktur inslh gonlunu ferah tut
bizde esimle kahvalti ettik evi toparladik oturuyoz :) bi posta camasirim vardi az gunesli hava kurur die yikiyoru asicm birazdan
herkese mutlu haftalar diliyorum

Back
X