• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

evet belki de gerçekten aile danışmanı etkili olabilir. ama ben artık öneri sunmak adım atmak istemiyorum.
bana göre bizim problemimiz çok büyük değil. uyuyorsa uyumamak için önlemler alabilir. yemekten hemen sonra gidip oturma odasında yatmak yeirne ben sofrayı toplarken mutfakta oturabilir yanımda. bir süre emek verse vücudu alışacaktır.
insanız sonuçta hepimiz yoruluyoruz. ama nbiraz bizimle vakit geçirsin konuşsun istiyorum.
allahaşkına çok mu şey istiyorum. para değil pul değil. almadın yedirmedin içirmedin gezdirmedin değil. sadece hemen uyuma. bu kadar ya.....
bu kadar basit...
bu arada bugün topiği çok meşgul ettim. hepiniz hakkınızı helal edin. destekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.
@doubleanne allah sağplıkla kucağına almak nasip etsin. kızına da çok geçmiş oolsun.
@kgökce hoş geldin aramıza...
sofrayı toplamana yardım etsin,sen bulaşığı hallederken o kahveleri pişirsin.
beraber vakit geçirilmezse evlilik ölür,bu kadar net söylüyorum.
hiç bir kadın da paylaşımsız bir hayat yaşamak istemez.
sonuna kadar haklısın ama bu çözümü getirmiyor maalesef.
bence son kez şansını dene,topu eşine at,inşallah bu sefer neleri riske attığını farkeder.

bence son kez şansını dene,topu eşine at,inşallah bu sefer neleri riske attığını farkeder.
aslında ben gibi gözüünü karartmak gerek ama herkesde işe yaramayabilir bu...aynılarınıyaşadık hatta daha fazlalarını bile... açtım boşanma davası:KK66: gördü gününü sonra o peşimde pervane oldu... eee kolaymı sil baştan başkasıyla bir hayat kurmak o yüzden eskileri onarmaya baktı... ve evlilik terapistine de gittik çok çok işe yaradıı :KK66:

zaten eskilerden bir çoğunuz biliyordur az çok yaşadıkalrımı...

işte ben de tam bunu diyorum. huyunu biliyorsun. yemekten sonra odaya geçince uyuyorsun. bu kadın nhasıl üzülüyor görüyorsun. geçme otur benim yanımda. bu kadar basit...

aslında ben gibi gözüünü karartmak gerek ama herkesde işe yaramayabilir bu...aynılarınıyaşadık hatta daha fazlalarını bile... açtım boşanma davası:KK66: gördü gününü sonra o peşimde pervane oldu... eee kolaymı sil baştan başkasıyla bir hayat kurmak o yüzden eskileri onarmaya baktı... ve evlilik terapistine de gittik çok çok işe yaradıı :KK66:

zaten eskilerden bir çoğunuz biliyordur az çok yaşadıkalrımı...
sevindim canım.bebeğiniz oturmuş bir aile ortamına geliyor,ne güzel.

kgokce kgokce ben pek hatırlamıyorum canım. ne güzel halletmişsiniz.
ben açıkçası böyle bir teklifte bulunmayı bile düşünmüyorum. eğer o beni istiyorsa o çözüm bulsun. istemiyorsa da uyusun da büyüsün...

kgokce kgokce ben pek hatırlamıyorum canım. ne güzel halletmişsiniz.
ben açıkçası böyle bir teklifte bulunmayı bile düşünmüyorum. eğer o beni istiyorsa o çözüm bulsun. istemiyorsa da uyusun da büyüsün...
ne diyim bacımmm evlilik süreç zaten ...bu süreçte erkekler iyice hantallaşıp görev yıkımı yspmış olsbiliyolar eşlerine... bu noktada dikkat etmek gerek... ama psikologada gitsen diyeceği ilk şey konuşamıyorsanız birbirinize yazın... empatik bir dille yazın... isteklerinizi rica edin diye ;)

kızlar beklediğim param geldi. 10 gram altın aldım şimdlik parça parça bişiler yapacağım
hayırlı bereketli olsun

Papatyacım inş hakkında hayırlısı neyse o olsun..bir yuvanın dağılmasını hiç istemem..Allahın en sevmediği helal boşanmaymış..hatta arz titrermiş oyle derdi hocamız..ama karar senin yasadıklarını sen bilirsin...ama naçizane evliliklerden beklentiler cok arttı...helede son zamanlarda..Annelerimize bakın babalarımızdan cok mu ilgi gördüler...beraber neler yaptılar..sinemamı gezmemi..ne biliyim işte...ama artık bazı seyler yetmiyor.duygusallık daha on planda bu devirde.

merhaba kızlar çok şükür nöbetim de bitti bugün
geldim evime çocukları biraz dışarı çıkardım alışveriş de yaptık
akşam yemeğimi hazırlayıp bir taraftan bir taraftan da sizlere bakıyorum ...

gökçecim hoş geldin canımmmmm yeğenime ve de kendine çok iyi bak , seni burada görmek çok güzel:KK60::KK60::KK60:

minervacım bereketli olsun altınların :nazar::nazar::nazar:

doubleanne kuzucuğuna Rabbim acil şifalar versin kıyamam ona :nazar::nazar::nazar::KK60::KK60:

iyiki topiği açmışım toplandık , yazıştık , dertleştik ,gülüştük dağılın artık bugün itibariyle miadı doldu kapatıyorum

haydinnnnn dağılın uleyyyyyyyynnnnnnnnnnnn :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

şaka bir yana Allah sizlerden de razı olsun ........ '' Allah razı olsun farmasiden '' sözünü görmek beni çok mutlu etti bir o kadar da hüzünlendirdi.....
Allah hepinizden ,hepimizden razı olsun kızlar hepimize sağlık , mutluluk, huzur versin inşaallah AMİN

minerva1988 minerva1988 bereketli olsun inşallah
suefsan suefsan ben de gerçekten sinema falan istemiyorum ki. Bemim annem babam hala hiç ayrı oturmazlar. Onlar bize göre daha kaliteli vakit geçiriyor. Ben oturalım 3-5 çift laf edelim. Bi kahve içelim. Budur istediğim.
Varyemez Varyemez ne iui yaptın canım ya... Iyi ki açtın şu topiği.

gökçecim hoş geldin canımmmmm yeğenime ve de kendine çok iyi bak , seni burada görmek çok güzel:KK60::KK60::KK60:

doubleanne kuzucuğuna Rabbim acil şifalar versin kıyamam ona :nazar::nazar::nazar::KK60::KK60:

iyiki topiği açmışım toplandık , yazıştık , dertleştik ,gülüştük dağılın artık bugün itibariyle miadı doldu kapatıyorum

haydinnnnn dağılın uleyyyyyyyynnnnnnnnnnnn :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

şaka bir yana Allah sizlerden de razı olsun ........ '' Allah razı olsun farmasiden '' sözünü görmek beni çok mutlu etti bir o kadar da hüzünlendirdi.....
Allah hepinizden ,hepimizden razı olsun kızlar hepimize sağlık , mutluluk, huzur versin inşaallah AMİN

ayy bi an bizden bıktın sandım :)

hoşbuldum bacım... yine sizlerle olmak ne güzel... yeğeninde değerli teyzesinin ellerinden öper... henüz doğuramadık ama bakalım... bir hayırlısıyla doğurabileydik.. akikayı kesecez hemencecik inşallh...
güzel paylaşımlarda bulunmak, buluşmak gülüşmek, dertleşmek ümidiyle bacım...

iyi aksamlar bayanlar.kumbaraya 3 tl attim bugun. papatyacim yasadiklarin gercekten can sıkıcı.bir insanin esiyle vakit gecirmek istemesi en dogal hakki.bu da olmayacaksa ne anlami varki evliligin.bitun bunlara ragmen yinede evladin icin bence aile terapidtini deneyin derim canim.bosanmak zor ve yiprativi bir surec ve yuva yikmak kolay olmamali.yine diyorum bence haklisin ama bir sans faha ver evliliginr

Back
X