• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Belki de delimideli delimideli . Paşa gönlü bilir.
Ama aklı varsa değişir. Çünkü
Ben güçlü bir kadınım
Ben çok inatçıyım
Ailem her daim arkamda olur
Ekonomik özgürlüğüm var
Onun zerre parasına desteğine ihtiyacım yok.
Işimde iyi yerdeyim
Oğluma da kendime de bakarım
O da bunları bilir herhalde. Kaç yıllık karısıyım
Neden şimdiye dek böyle davranıp boşanmayı düşünmedim. Belki de son noktaya gelmemiştim. Bu evliliğimiz boyunca en uzun süren küslüğümüz ki biz nerdeyse 5-6 yıldır hiç küsmüyor hatta küs kalmamıyorduk. Çünkü o benim ona olan sevgime güveniyordu.

Canim zamqnla izle bakalm degisimler ictenmi yapmacikkmi cok uzun zamana ihtiyacin yok 1/2gun gozlemle en azindan

Cnm kendi akrabam hatta yakinmissin gibi uzuldum sana inan bana umarm kalicidir :-/ uzme kendini tatlm

delimideli delimideli çok teşekkür ederim. Kk nin böyle bir büyüsü var. Hiç tanımadığımız insanları bile yakın hissediyoruz. Sağolasın canım.
Evde ekmek kalmamış yarın sabaha. Giydim montumu, nereye gidiyorsun dedi. Ekmek almaya dedim. Gecenin 12 şinde nerden bulacaksın ben alırım dedi. Kendi işimi kendim görürüm dedim. Atladım arabaya buldum geldim ekmeği o da baktı bön bön

İyi yapmissin cnm tavrini net belli etmissin akillansin artk veco da daha cok cabalicak emn ol kendi isini kndn yaptigini gorynce ;)

Aynn kk hakkinda bnde bole dusunuyorum bagmlisi oldum sitenn yataktayim esim uyyudu ama uykuta dalincaya kadar burdaym o da artk ezberledi nerde oldugumu :)

Papatyacım bir kadın kendi ayaklarının ustunde durabilir...herşeyi halledebilir ama inan erkeğin rolude başka..birbirini dengeliyor..Allah oyle yaratmış bunu değiştiremeyiz...Ben ilk görev yerime kucuk biryere atandım..bende senin gibi düşünenlerdendim maasım var ..saglıgım yerinde ..işim var....eşime muhtaç değilim...gittiğim yer kucuk biryerdi...bir gece oğlum hastalandı..oğlumla tek kalıyoruz...tanıdık hiç kimsemiz yok..oyle biryerki gece taki bulunmuyor...hastaneye yürüyerek gidebilirim ama sokaklar okadar ıssızki heryer bası bos kopek dolu...sabaha kadar ağladım..param var ama oğlumu hastaneye götüremiyorum..ama eşim şimdi olsaydı dedim...ozaman anladım.....Allah bir denge kurmuştu.Ayrıca suda var inan turkiye sartlarında herkesin evliliği bir şekilde yuruyor..kimse senden çokta farklı değil.insanların evliliğe yüklediği anlamda cok farklı..gecende arkadaşlarla toplandık..cok neşeli hayat dolu bir arkadaş dediki aman bana eşimin parası lazım kendi değil...eşi sürekli görevli yurt dışında..arkadaşta kariyeri olan biri..oda mutluluğu oyle bulmuş..bazen bakıyorum ne zor şartlar altında yuvasına sahip çıkan insanlar var...Bende 15 yıllık evliyim.eşim cok halim selim bir insandır...ama oda böyle ince seyleri düşünmez...zevklerimiz okadar farklıki...bugüne kadar ne bir doğum gunu ne bir ozel gun..nede bir supriz gordum..ama sonra anladım yapısında yok adamın...mesala dogumgunum bugun derim unuttum cnm kusura bakma böyle seylerde biliyorsun cok kabayım diyo ama kendinide hiç degiştirmıyor..ama ne istesem alır..bana massımı asla sormaz..kendine hiç kıymaz..ama bana ve çocuklarıma ne istesek borç bulur alır...artık bende onu oyle kabullendim cnm..inş aranız düzelir..huzurlu mutlu olursun...donem donem böyle seyler olur...

aa hadi kolay gelsin. hangi bölümü bıratın ve ne stiyorsun ?

aneanneciğini çok geçmiş olsun cnm
eşinle de barışmana çok sevindim,dün akşam namazdan sonra heepimiz için dua okudum,ailelerimizi koru RABBİM diye

en iyisini düşünmüşsün arkadaşım,inşallah sevdiğin bölümü de kazanırsın,ne istiyorsun
ben arkeoloji okuyordum çok da istemeden gitmedim ama bütün hayatımı bu bölümde geççiremezdim . şimdi aklımda duyma engelliler öğretmenliği var bir hafta da 2 kez öğretmen olduğumu gördüm :)

Günaydın kızlar
suefsan suefsan haklısın. Yani şöyle olsa bu adam sadece uysa ama onun dışında bi birlikte vakit geçirsek biraz İnan dert etmem. Sonuçta insanız yoruluyoruz. Ama bunun uykusu bizim aile hayatımızı etkiliyor. Kaliteli zaman yok sevgi yok değer verme yok. Tamam biliyorum beni çok seviyor ama o zaman birşeyler yapmalı değil mi? Çünkü problem çok basit. Çözümü de basit.
Tabi ki evlilik bşr denge meselesi. Ama mutsuz olup da bunu sürdürmek de ne kadar mantıklı olur bilmem. Teşekkür ederim değerli fikirlerin için.
eclipse___ eclipse___ bakalım inşallah bu sefer bir değilim olur kendisinde.

Günaydın kızlar
suefsan suefsan haklısın. Yani şöyle olsa bu adam sadece uysa ama onun dışında bi birlikte vakit geçirsek biraz İnan dert etmem. Sonuçta insanız yoruluyoruz. Ama bunun uykusu bizim aile hayatımızı etkiliyor. Kaliteli zaman yok sevgi yok değer verme yok. Tamam biliyorum beni çok seviyor ama o zaman birşeyler yapmalı değil mi? Çünkü problem çok basit. Çözümü de basit.
Tabi ki evlilik bşr denge meselesi. Ama mutsuz olup da bunu sürdürmek de ne kadar mantıklı olur bilmem. Teşekkür ederim değerli fikirlerin için.
eclipse___ eclipse___ bakalım inşallah bu sefer bir değilim olur kendisinde.
birazcık düşününce bişiler yapacak eşin inanıyorum. ilişki varken ulaşamamk daha zor olsa gerek. sabırla aşarsnız inşallah canım

Back
X