Insalllah:)O zaman amaciniza ulasirsiniz inslh :) bereketli olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insalllah:)O zaman amaciniza ulasirsiniz inslh :) bereketli olsun :)
Ciddi ciddi dusunmeye duzelmeyemi calisiyor acaba ?
İnşallah bakalım yaşayıp göreceğiz. Paşamız ne yapacakM maviduvar1 belkide anladi bu sefer duzelmeye ugrasiyor sende oyle dedikten sonra duzelmeye dahada calisir
aa hadi kolay gelsin. hangi bölümü bıratın ve ne stiyorsun ?
ben arkeoloji okuyordum çok da istemeden gitmedim ama bütün hayatımı bu bölümde geççiremezdim . şimdi aklımda duyma engelliler öğretmenliği var bir hafta da 2 kez öğretmen olduğumu gördüm :)aneanneciğini çok geçmiş olsun cnm
eşinle de barışmana çok sevindim,dün akşam namazdan sonra heepimiz için dua okudum,ailelerimizi koru RABBİM diye
en iyisini düşünmüşsün arkadaşım,inşallah sevdiğin bölümü de kazanırsın,ne istiyorsun
hadi inşallah bakalımben arkeoloji okuyordum çok da istemeden gitmedim ama bütün hayatımı bu bölümde geççiremezdim . şimdi aklımda duyma engelliler öğretmenliği var bir hafta da 2 kez öğretmen olduğumu gördüm :)
birazcık düşününce bişiler yapacak eşin inanıyorum. ilişki varken ulaşamamk daha zor olsa gerek. sabırla aşarsnız inşallah canımGünaydın kızlar
suefsan haklısın. Yani şöyle olsa bu adam sadece uysa ama onun dışında bi birlikte vakit geçirsek biraz İnan dert etmem. Sonuçta insanız yoruluyoruz. Ama bunun uykusu bizim aile hayatımızı etkiliyor. Kaliteli zaman yok sevgi yok değer verme yok. Tamam biliyorum beni çok seviyor ama o zaman birşeyler yapmalı değil mi? Çünkü problem çok basit. Çözümü de basit.
Tabi ki evlilik bşr denge meselesi. Ama mutsuz olup da bunu sürdürmek de ne kadar mantıklı olur bilmem. Teşekkür ederim değerli fikirlerin için.
eclipse___ bakalım inşallah bu sefer bir değilim olur kendisinde.