• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

birazcık düşününce bişiler yapacak eşin inanıyorum. ilişki varken ulaşamamk daha zor olsa gerek. sabırla aşarsnız inşallah canım
İnşallah adım atar. Yoksa ben bu kez sineye çekmeyeceğim. Zaten bu şekilde devam ederse ayrılmak istediğimi de söyledim. Belki de bunca yıldır çektiğim için tepeme çıktı.
Bir evlilik varken uyku yüzünden bu şekilde günlerin geçmesi çok acı.

merhaba kızlar günaydınlar

günümüz aydınlık ve de bereketli olsun

sağlık mutluluk ve huzur dolu bir gün olsun hepimiz için

papatyacım şu okumalık eşine

günlük 88 adet ya halim

geçim için 209 adet ya muksit

onun sevgisini ilgisini çekmek için de 100 ya da 1000 adet ya cami ya vedud
çek canım

merhaba kızlar günaydınlar

günümüz aydınlık ve de bereketli olsun

sağlık mutluluk ve huzur dolu bir gün olsun hepimiz için

papatyacım şu okumalık eşine

günlük 88 adet ya halim

geçim için 209 adet ya muksit

onun sevgisini ilgisini çekmek için de 100 ya da 1000 adet ya cami ya vedud
çek canım
Canım çok teşekkür ederim. Bunları çekmek için abdesti olmak gerekir mi?
Şundan soruyorum. Bugün sıkıcı toplantılarım var. Orada sessizce parmağımla sayarak çeksem olur mu. Eve gelince namazdan sonrada çekerim de.

gunaydin bayanlar.hepimiz icin guzel bir gun olsun ins. ise geldim, bugun ogleye kadar dersim var.eve gidince yegenimin dogumgunu kurabiyelerine devam edicem.dun aksam basladim.yarin bitirmem lazim.kumbaraya sabah 5 tl attim.
papatyacim esine niyetini belli etmisin.ins adim atar ve guzel ilerlemeler olur evliliginizde.

gunaydin bayanlar.hepimiz icin guzel bir gun olsun ins. ise geldim, bugun ogleye kadar dersim var.eve gidince yegenimin dogumgunu kurabiyelerine devam edicem.dun aksam basladim.yarin bitirmem lazim.kumbaraya sabah 5 tl attim.
papatyacim esine niyetini belli etmisin.ins adim atar ve guzel ilerlemeler olur evliliginizde.
Inşallah canım. Bu kez hiç geri adım atmayacağım. Artık o benim istediğimi yapsın. Sonuçta ben 14 yıl çektim. 14 yıl uyku keyfi yaptı. Şimdi biraz da o fedakarlık etsin.
Teşekkür ederim

Canım çok teşekkür ederim. Bunları çekmek için abdesti olmak gerekir mi?
Şundan soruyorum. Bugün sıkıcı toplantılarım var. Orada sessizce parmağımla sayarak çeksem olur mu. Eve gelince namazdan sonrada çekerim de.

abdest şart değil
adetliyken bile çekilebilir

kızlar bir haftadır konuşmuyorum adamın umrunda değil. bu akşam ona kahve yapmayacağım. gerçekten çok kırgın ve yorgunum.
bence yap kahvesini. hatta bir de kendine yap canım. oturun konuşun. konuşmak diyip geçme işin en zor kısmı o.
yoksa küsmek, surat asmak hatta haftalarca konuşmamak bile daha kolay.
ah papatyacım ortada evlat varsa gerisi teferruat....
artık kadından ziyade anneyiz. onu dünyaya getirirken sormadık. o yüzden onun mutlu olması için her türlü tavizi de bizim vermemiz gerekiyor.
ha diyeceksin ben çabalarken babası niye böyle boş boş bakıyor. e baba işte o de ondan. anne değil, anne gibi olamaz onun gibi herşeyini feda edemez.
ayrıldınız diyelim, hayat çok da kolaya olmayacak. dış sesleri bir kenara bırakalım oğluna yetemeyeceksin. emin ol yetemeyeceksin.
nerden mi biliyorum eşim 6 ay yurt dışındaydı ve inan oğlum onun eksikliğini hissetmesin diye paralandım ama hayır 'baba'nın yeri ayrı annenin ki ayrı. ve oğlun arkadaşlarının içinde boşanmış aile çocuğu olarak tanınacak, yaptığı basit hatalar bile anne baba ayrı ya ondan böyle diyecekler.
bir de başka bir yüzü var ki daha gençsiniz sen değilse bile eşin evlenecektir. oğlun bu travmayı kolay kolay atlatacak mı?
demem o ki birbirinizi bu şekilde kabul edin derim. gelen daha iyi olmayacak. 14 yılın hatrına alttan alacaksınız.
bir büyüğümün çok güzel bir sözü vardı. aynen benim de böyle pes ettiğim bir yerde söylemişti. ve inan aydınlandım o sözle.
'OLDUĞU KADAR'......

yaz gecesi yaz gecesi benim babamda yurt dışındaydı yada marmara bölgesine çalışmaya gelirdi..
ben o boşluğu çok hissettim mesela..
onun için şuan bi mesefe vardır aramızda ister istemez..
çocukken rüya görmüştüm. babam elimi tutup okula götürmüştü. sınıfa girip beni sıraya oturtturmuştu.
bu benim çocukluk hayalimdi ve rüyamdı.. şimdi bile hatırlayınca kötü oldum..

M maviduvar1 konuşmanız lazım.. öncedende çok konuştun tamam. ama bu sefer farklı bence eşinde bunun ciddiyetinde..
halledemeyeceğiniz çözemeyeceğiniz bir sorun değil..

yaz gecesi yaz gecesi benim babamda yurt dışındaydı yada marmara bölgesine çalışmaya gelirdi..
ben o boşluğu çok hissettim mesela..
onun için şuan bi mesefe vardır aramızda ister istemez..
çocukken rüya görmüştüm. babam elimi tutup okula götürmüştü. sınıfa girip beni sıraya oturtturmuştu.
bu benim çocukluk hayalimdi ve rüyamdı.. şimdi bile hatırlayınca kötü oldum..

M maviduvar1 konuşmanız lazım.. öncedende çok konuştun tamam. ama bu sefer farklı bence eşinde bunun ciddiyetinde..
halledemeyeceğiniz çözemeyeceğiniz bir sorun değil..
ah canım ya, o kadar olağan bir şeyi hayal olarak kurmuşsun ki. işte demek istediğim bu.
ne para ne pul ne kariyer öz babanın yerini dolduramaz. aynı evde olmanın güven ve huzurunu veremez. önce çocuk. gerisi teferruat. olduğu kadar, olmadığı kader....

ah canım ya, o kadar olağan bir şeyi hayal olarak kurmuşsun ki. işte demek istediğim bu.
ne para ne pul ne kariyer öz babanın yerini dolduramaz. aynı evde olmanın güven ve huzurunu veremez. önce çocuk. gerisi teferruat. olduğu kadar, olmadığı kader....

annem erkek kardeşime kırmızı bir pantolon almıştı.
telefonda baba telefonun deliklerine yaklaştırıyorum bak çok güzel pantolonum demesini para pul la ölçüşemez..

Günaydınlar , bereketli hayırlı günlerimiz olsun..
Asmu o kadar düşmüş mü ya.. cüzdanımın kenarına 100 tl ayırmıştım hast. gittiğim zaman ama kullanmama gerek kalmamıştı.. bankamatikten yatırıp 1 gram altın mı alsam..
Altında biz de çok zarar etttik.. düğünümüz zamanı hatırlıyorum gramı 103 tü ... sonra hep düştü borç için eşimin işi için bozdurmak zorunda kaldık bayagı zarar etttik o konuda. :KK47::KK48:

Papatya ,umarım eşinin kafasına dank eder. Bu kez kararlı oldugunu bilmesi güzel.. ama ekmek alma meselesinde onun yerinde olsam seni tek göndermez bende atlardım arabaya..

Darksea ,dediklerin doğru ama bir de ömür geçiyor. fedakarlık yapıyorsun. anne-babanın evde olması cocuk icin ayrı huzur ama. Evde saglıklı iletişim yksa anne baba birbirine küsse bu ne kadar mantıklı?
belki benim cocugum yok suan daha boyurlu düşünemiyorum ama.Evde somut anne baba var ama gerisi yoksa yine kötü anlamda etkilenen çocuk olur.

Ben kendi arkadaslarımdan biliyorum. sürekli eşler didişiyor kavga geçimsizlik var ya da küslük. ya cocuk içe kapanık oluyor ya annemle babam benim yüzümden böyle olgusuna düşüyor ya da keşke ayrı olsalar da rahat olsak diye düşünen de var.

Herkesin sınavı farklı farklı.Allah hepimize yardımcı olsun.

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun hepimiz için.

Papatyacım hep incelikleri, güzellikleri kadınlar düşünür, çok nadirdir erkeklerin böyle düşüncelisi. Bizler evliliklerimiz daha güzel, heyacanlı, huzurlu nasıl olur diye kafa yorarız ama erkekler düz mantık, işin duygusal yönü pek ilgilendirmez onları. Şimdi bu durumda biz olsak çiçekler, hediyeler, yemeğe götürmeler, gönlünü almak için bir sürü süpriz yapabiliriz ama nasıl oluyorsa bunları düşünemiyorlar. Futbola bile bir sürü kafa yoruyorlarsa azcıkta evliliklerine de kafalarını yorsunlar. Artık fedakarlık sırası eşine geldi, seni, çocuğunu ve yuvasını azcık düşünüyorsa elinden gelen çabayı gösterir. Madem bu yola çıktın sonuna kadar da götür, isteklerinden taviz verme sakın. Güzel haberlerini bekliyoruz:KK66:

DonukPudra DonukPudra para olunca bide altın düşünce insan kendini tutamayıp alıyor.
kız kardeşim 1200 biriktirmiş. onunla alıcam şimdi inşALLAH
evet cidden almaya karar verdim. bu kadar düşmüşken işe yarasın.
zaten maaş günü yaklaştı kalan parayla idare edebilirim.
bereketli olsun inşallah sizinde. :KK28:

Back
X