• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

2 gr daha altın aldım Allah bereket versin..

ay sonu da 2 gram daha karttan cekilecek..
bu ayı 6 gramla kapatmış olcam... yehhuu :KK55::KK50::KK50:
inşallah yeni yılda işlerimiz daha da düzene oturur da daha fazla alımlar yapabilirim.
maşallah canm bereketli olsun :) kaçtan aldın bende az önce baktım 83,63 dü

maşallah canm bereketli olsun :) kaçtan aldın bende az önce baktım 83,63 dü
82,80 den aldım..işbankasından.
amin..
ne cok istemiştim..
Kul plan yapar Tanrı gülermiş ya doğru..
Düğün borçları bitti araba borcu bitti artık birimizin maaşını unutup birikim yapacagız derken.
eşimin işten ayrılıp kendi işini kurması tekrar sıkıntıya soktu ama..
Kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş.. yavas yavas düzene girecek herşey..Bu demek ki bizim için daha hayırlıydı..
İns. o günler de gelecek inanıyorum maasın birini komple yatırım yapacağız.
Allah izin verirse.

kızlar dün avm ye gittim yanımdaki paraları torpido gözüne bıratım öyle gittim biliyorum ki dayanamam alırım :) bi ipekyolun önünden geçerken gözlerim kaydı dedim kalamero önüne bak yok sana bişey :) sonra ekolün önünden geçerken hardal sarısı kaşe bir ceket gördüm gene bi gözlerin döndü gene devam ettim :) kuruş para harcamadan çıktım normalde gitmiş olsam kızlar yanımda 1100 tl vardı hepsini harcar çıkardım para yoksa kredi kartını kullanırıdm :) çok mutlu oldum ya ama sizlerin de katkısı çok büyük TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZLEREDE İYİ Kİ VARSINIZ :) :) :)

82,80 den aldım..işbankasından.
amin..
ne cok istemiştim..
Kul plan yapar Tanrı gülermiş ya doğru..
Düğün borçları bitti araba borcu bitti artık birimizin maaşını unutup birikim yapacagız derken.
eşimin işten ayrılıp kendi işini kurması tekrar sıkıntıya soktu ama..
Kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş.. yavas yavas düzene girecek herşey..Bu demek ki bizim için daha hayırlıydı..
İns. o günler de gelecek inanıyorum maasın birini komple yatırım yapacağız.
Allah izin verirse.
iş bankasının fiyatları çok güzel ama o banka beni sinir ettiği için kullanmıyorum şubeleri çok kötü burdaki çalışanları çok gıcık.... aynen canım kul istemezse Allah vermezmiş isteyin ki vereyim demiş :) düzelir her şey merak etme bol bol dua et rızk için ya Rezzak çok iyi ben okurum her zaman

merhaba kızlar
K kalemero mevlide gitmekten cayıyorum sanki. işle ilgili yapmam gereken bir iş çıktı. onu pazarda yapabilirim ama dinlenmek istiyorum.
DonukPudra DonukPudra dediğin gibi olabilir. çünkü bugüne dek yüzlerce kere söz verdi. ilk 2 gün iyiydi sonra yine aynı terane. pek güvenim de yok. annem biliyor zaten küs olduğumzu.
P PembePaltolu dün akşam uyumadı. sigarada içmedi hiç. gündüz belki içiyordur ama.
bu sabah ta içmedi. haftaya kardeşimin yanına gideceğim. hafta sonu için. sabah gelecek misin ona gör ebiletimi alacağım dedim. arabayla git dedi. 6 saatlik yol. ben otobüsle gideceğim dedim.
kardeşi, de yani üvey (eşimin öz kardeşi yok) orada yaşıyor ve bebeği oldu. gelirsen bebek görmeye gideriz dedim. ben gelemem siz oğlanla gidin dedi.
bugün sinema vs planımı rafa kaldırıp saat 15 e psikolğumdan randevu aldım. oraya gideceğim.
sabahtan pazara gittim.
eve yakın bir pazardı ama bana küçük gibi geliyordu. genelde cuma öğle araları okula yakın daha büyük bir pazara gişdiyordum. bu sabah gittiğim yeri sevdim.
balık, domates, dolmalık, fasülye, limon, soğan, mandalina, cennet elması, kara lahana, üzüm, marul maydanoz, 41 tl verdim.

merhaba kızlar
K kalemero mevlide gitmekten cayıyorum sanki. işle ilgili yapmam gereken bir iş çıktı. onu pazarda yapabilirim ama dinlenmek istiyorum.
DonukPudra DonukPudra dediğin gibi olabilir. çünkü bugüne dek yüzlerce kere söz verdi. ilk 2 gün iyiydi sonra yine aynı terane. pek güvenim de yok. annem biliyor zaten küs olduğumzu.
P PembePaltolu dün akşam uyumadı. sigarada içmedi hiç. gündüz belki içiyordur ama.
bu sabah ta içmedi. haftaya kardeşimin yanına gideceğim. hafta sonu için. sabah gelecek misin ona gör ebiletimi alacağım dedim. arabayla git dedi. 6 saatlik yol. ben otobüsle gideceğim dedim.
kardeşi, de yani üvey (eşimin öz kardeşi yok) orada yaşıyor ve bebeği oldu. gelirsen bebek görmeye gideriz dedim. ben gelemem siz oğlanla gidin dedi.
bugün sinema vs planımı rafa kaldırıp saat 15 e psikolğumdan randevu aldım. oraya gideceğim.
sabahtan pazara gittim.
eve yakın bir pazardı ama bana küçük gibi geliyordu. genelde cuma öğle araları okula yakın daha büyük bir pazara gişdiyordum. bu sabah gittiğim yeri sevdim.
balık, domates, dolmalık, fasülye, limon, soğan, mandalina, cennet elması, kara lahana, üzüm, marul maydanoz, 41 tl verdim.
canm bence eşinle birlikte evlilik terapisine gidin eşin anladığım kadarıyla uyumsuz biri değil sadece birbirinizden biraz uzaklaşmışsınız baksanıza küs olmanıza rağmen çok olumlusunuz birbirinize karşı :) yuvayı dişi kuş yaparmış ne yapalım derdimiz bitmez :)

2 gr daha altın aldım Allah bereket versin..

ay sonu da 2 gram daha karttan cekilecek..
bu ayı 6 gramla kapatmış olcam... yehhuu :KK55::KK50::KK50:
inşallah yeni yılda işlerimiz daha da düzene oturur da daha fazla alımlar yapabilirim.

Allah bereket versin. Maaşa kadar altın böyle giderse, günden gelecek 3000 i altına yatıracağım.
Eşimin doğumgünü hediyesi beni fena batırdı, yoksa alırdım bu ay daha çok.

canm bence eşinle birlikte evlilik terapisine gidin eşin anladığım kadarıyla uyumsuz biri değil sadece birbirinizden biraz uzaklaşmışsınız baksanıza küs olmanıza rağmen çok olumlusunuz birbirinize karşı :) yuvayı dişi kuş yaparmış ne yapalım derdimiz bitmez :)
ben hep derim eşim çok iyidir. ama tek problemi bu. uzaktan bakıldığında aman adam uyusun ne olacak denebilir ama kazın ayağı öyle değil işte.
ben bugün bi görüşeyim bakalım ne diyecek psikoloğum.

kızlar artık yazdıklarınızı gelince okurum nasipse
altın alanlar hayırlı uğurlu bereketli olsun devamı gelsin inşaallah

öğlen yemeğim hazırrrrrr :KK66:

ve ben giyinip çıkarım Allah'a emanet olun canlar

bol bol salavat getirmeyi unutmayın :KK66:

Allah bereket versin. Maaşa kadar altın böyle giderse, günden gelecek 3000 i altına yatıracağım.
Eşimin doğumgünü hediyesi beni fena batırdı, yoksa alırdım bu ay daha çok.
Amin teşekkür ederim..
Umarım birkac ay daha böyle gider de güzel alımlar yapabiliriz.
Bana da günden gelecek para var ama bu gidişle eşimin ödemelerine takviye yapacağız onu yoksa bende gün parasını altına yatırmayı cok istemiştim.
Telefonlar bir de tek çekim oluyor değil mi Allah ödeme kolaylığı versin.

Back
X