Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Papatya sağolasındoubleanne iyi haberlerini bekliyoruz inşallah...
Farmasi ve fahası hatırlıyorum ikisnden biri iste. Bende 4 5sene önce takılırdım. Üyelk sifremi de hatırlamıyrm ztn ilgimi çekmio..bu siteyi tek gecerimek işler konusunda değişik fikirler var mı diye bakınırdım da
artık seneler olmuş bakmamışım
değişik üyeliklerim vardı hepsini çöpe attım deyim yerindeyse![]()
Amin canım inşallah. Beni sömürdü bu bıdıklar :)doubleanne valla çok şaşırdım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
İnşallah canım amin. Sende çok almamışsın ya. Bebeler sağlıklı olsunda verilir kilo. Bende az kilo aldım ama çok halsizim.doubleanne çok az kaldı canım hayırlısıyla kucağına aldığını da görürüz inşaallah. 8 kilo çok iyiymiş ben şimdiden aldım 8 kilo
Varyemez afiyet olsunnn
bende akşamı makarnayla geçiştirdim ee gezdik yorulduk![]()
İyi haftasonları kızlar.bugün eşimle dışarıdayız bizde.kendime alışveriş yaptım ne zamandır birşey almamıştım daha ilk hamile kıyafeti aldım pantolon 40 tl Lc Waikiki den komşudandan da iç çamaşırı 28 de o tuttu.şimdi simit sarayında oturdum eşimi bekliyorum traş olmaya gitti burda da 1 simit 2 çay götürdüm canım istiyodu onu da çıkardım aradan
İnşallah canım amin. Sende çok almamışsın ya. Bebeler sağlıklı olsunda verilir kilo. Bende az kilo aldım ama çok halsizim.
günaydın arkadaşlar.
M maviduvar1 inşallah yoluna girer herşey.
çocukluk deyip geçmemek lazım tüm hayatımızın,kişiliğimizin,kararlarımızın çıkış noktası sonuçta.
changelife inşallah yavrunun kontrolü güzel geçer,iyi haberler yazarsın bize.
bu arada altın alanlar hayırlı olsun,allah arttırsın birikimlerimizi.
poecim Allah bugün kuzucuğun hayırlı haberlerini almayı nasip eder inşallah![]()
teşekkürler kızlar,ALLAH razı olsunGünaydınlar ,hayırlı sabahlar.
Poe, umarım kuzucugun iyidir. Herşey iyi cıkar.Gezmelere giden arkadaslarım iyi tatiller.
Papatya, çok sevindim.. ilk dediğimiz gibi birşeylerden kaçmak unutmak icin uyuma saptaması güzel olmuş.. keşke eşin de psikolojik anlamda destek alsa daha rahat atlatırsınız bu süreci.
danışan ve danışman arasında yaşananlar sende kalmalı. bu konuda eşine söylemen doğru olmaz.Lavin'e katılıyorum..
Sen sadece çaktırmadan alttan alta ona görevler ver.öyle okuyunca bende biran kendimi sorguladım.. bende şehir dışında okudum. ve ilk cocuk erkek kardes de yok.. beni resmen tabiri caizse erkek fatma olarak yetiştirmiş babam
elektrik prizleriyle oynamalar, matkapla duvar delmeler
o yüzden suan birsey olsa çok rahat herseyin üstesinden gelebilirim. Benim eşim de tam tersi hep ailesiyle yaşamış ama o da 18 yasından beri okuyup çalışmak zorunda kalmış..
Ama benim evde yardımcım yok kendimiz yapıyoruz. ilk zamanlar korkmustum yapmaz diyezira kv ayagına suyunu götüren biriymiş bekarken.
(kamu spotu : erkek anneleri evlatlarınızı böyle yetiştirmeyin
)
Mesela geçen gece ekmek kalmamış gece 12 de opete gitmiştin...
eşin ben giderim demiş sen ben kendi işimi kendim görürüm demiştin (baskın erkek seni)
gidemezsinnn artıkk...eşini yolla.
Sonra pazara gönder.. Ya da ilk zamanlar beraber gidin.
Evde birşey mi değişcek.. "aşkım belim ağrıyor da o güçlü pazularınla şunu çeker misin de
Markete yolla..
Kasapa yolla. Yemek yaparken ben şu kavanozu açamıyorum sen güçlüsün açar mısın de
vs. vs.![]()
Amin inşallah. Annem bi süre bizde kalıcak, evlerimiz de çok uzak değil, daha sonra gelip gidecek.Akşamları eşimde yardımcı olur inşallah, kızımda hiç yardımcı olmamıştı ama bu sefer şimdiden söylüyorum birlikte bakıcaz diye.Iyi aksamlar. Biz de gezdik tozduk alisveris yaptik tum gun. Hesabini tutmadim harcamalarin ama fuzuli birsey almadigimizdan onemli degil
Hayirli olsun gule gule kullan canim. "Komsu" kelimesini ben de emin olmak icin 3 kere okudum. Yeni acilmis herhalde bakmak lazim diye de icimden gecirmedim degil
Son demler artik. Rabbim kolaylik versin, saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Yardimcin olacak mi canim? Ikizlerin bakimi cok kolay olmasa gerek.
Evet canım az aldım, hamilelikten önce 6 kilo fazlam vardı zaten inşallah onlarda gider :) Son 5 günümüz kaldı artık bu süre içinde okuyayım inşallahMerhaba kızlar, bugün üzerimde bir ağırlık var. kendimi pek iyi hissetmiyorum. Film izleyeceğim belki açılırım.
Papatya esmaülhusnafaziletleri.blogspot ile nrlstyl.blogspot sürekli takip ettiğim siteler. Özellikle nrlstyl çok beğeniyorum. Zaman zaman toplu olarak tezahür çalışmaları yapıyor. Mümkün olduğunca katılıyorum. Olumlu düşünceden esmalara pek çok konu hakkında yazıyor.
Esmaülhüsnafaziletlerinde de bazı şeyleri benim mantığım kabul etmiyor onları es geçiyorum ama oldukça faydalı paylaşımları mevcut. Sende sitelere bak istersen faydalanacağını düşünüyorum. Herşeyi mantık süzgecinden geçirip uygulamak lazım zaten.
Doubleanne, maşallah çok az kilo almışsın, bebişler sağlıklı olduktan sonra bu durum senin için çok avantajlı. Doğumdan sonra kilo vermek gibi bir derdin olmayacak. Gerçi ikizler çok güzel kilo verdirirler zaten
Canım ben hamileyken bol bol Yusuf suresi okudum. Çocukların Hz. Yusuf gibi hem huyları hem yüzleri güzel olurmuş. Kargaya yavrusu şahan görünür misali çocuklarımda ikiside varMümkün olduğunca sende oku canım...
Kızlar ben Q klavye kullanıyorum ama evdeki pc F klavye. Şunları yazmak için nasıl zorlanıyorum bilseniz. İşyerinde yoğunum diye yazamıyorum, Allah"tan evdeki F klavye, yoksa destan dizerdim artık. Geçmişi okurkende kulaklarımı çınlatırdınız
En iyisi ben film izleyeyim. Görüşürüzzz...
Sağol canım inşallah :)Iyi aksamlar kizlar..
Esimle film keyfi yapiyoruzabur cubur hazirliginda o.
Is cikisi spora gttm az yemem lazim..
doubleanne hayirlisi ile kucagina al bebislerini
![]()