• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydıın.
iyi pazarlar herkese.
doubleanne allah hayırlısıyla doğurup,büyütmeyi nasip etsin.
37 hafta ikizler için çok iyi bir hafta.maşallah diyelim yavrulara.
hayırlı haberlerini bekliyoruz.iyiyiz yazsan yeter.
poetyccry çok sevindim canım.bir sonraki kontrolde daha iyi haberler alırsınız inşallah.

Gunaydin kizlar bende 1saat once geldim kaynanamlardan normaldr dun gelcektik ama kaynim sabah iniyormus onla indik esim ise gitti bendr tv izliip uzaniyorum cok yoruldum haliyle ama guzel gecti dun eltimlerde geldi maaile ordaydik yani
papatyacim papatyacim cok sevindim durumunuza inslh cok guzel gunler seni ve hepimizi bekler :)
poecum cok sevndim bebise
D double anne hayirlisiyla dogurursun inslh
sizleri cok ozlemisim ya :) koyde hayat hem zor hem guzel

Günaydın kızlar
Bir taraftan uyumak istiyorum. Bir taraftan da kalkmak. Çok yatınca gün hemen bitiyor.
Bugün işim yok desem yeridir. Bi yemek yapacağım.
Sporumu yapmayı esmalarını çekmeyi kitabımı okumayı oğluşumla ilgilenmeyi planlıyorum inşallah
Herkese güzel pazarlar

merhaba kızlar saat 07:30 da kahvaltımızı yaptık kuzucuklarla

kocaman kuzumu kursa bıraktım
giderken de küçük kuzumu ödevlendirmiştim
eve gelince kontrol ettik
şimdi de çamaşır makinasına çamaşır attım ...

öğlene de yemeklerini kafamda ayarladım

Merhaba Varyemez Varyemez masallah sız bayagı yol almısınız, benım esımde az once gıttı benım kuzulara hala uykudalar, bende makıneye camasır attım yıkanıyor ,utulerım var yemek yapıcam ama aklımda ne yapacagıma daır bır fıkır yok

Merhaba Varyemez Varyemez masallah sız bayagı yol almısınız, benım esımde az once gıttı benım kuzulara hala uykudalar, bende makıneye camasır attım yıkanıyor ,utulerım var yemek yapıcam ama aklımda ne yapacagıma daır bır fıkır yok
Hosgeldin aramiza cnm :)bol bereketli birikimlerib olur inslh :)

Bizde eimle yarin sabah namazindan itibaren namaz ve tesbihlere baslicaz insl bu buyuk boslugumuzu doldurucaz az once esmalar yazdim ajandama gunluk cekicez insl ikimizde bi birakip bi basliyorduk hep insl artik birakmak istemiyoruz ikimizde inslh daimi ve dosdogru kilanlardan oluruz cumlemiz inslh

Back
X